
apo7 έγραψε:airetikos έγραψε:Ρε ΜΠΑΟΚΑΚΙ (τα θέλει ο πωπός σου) αντί να πούμε όλοι να σταματήσουν κάποιοι μακάκες (Pussy Riots και ο εμετικός αυτός σκηνοθέτης) να προκαλούν (ακόμα και υποκινούμενα από ανθρώπους που δεν ξέρουμε το τί θέλουν να πετύχουν) θρησκευτικά μίση λές αυτές τις μακακίες? ΠΑΣ ΚΑΛΑ?apo7 έγραψε:Στην Αυστραλια η αστυνομια δινει το παραδειγμα πως πρεπει να αντιμετωπιζονται οι διαδηλωσεις των μουσουλμανων
http://www.youtube.com/watch?v=Q6zIX29H ... r_embedded
Μην συγκρινεις, ειναι εντελως διαφορετικες περιπτωσεις.
Στη Ρωσια κατι ανοργασμικες φεμινιστριες βεβηλωσαν εναν ιερο ορθοδοξο ναο, σε μια χωρα που η ορθοδοξια ειναι αναποσπαστο μερος της παραδοσης και μεγαλο ποσοστο των Ρωσων πιστευουν. Οποτε το κρατος πολυ σωστα τις φυλακισε.
Απ'την αλλη στην Αμερικη, σε μια χωρα που τα μεσα ενημερωσης εχουν σατιρισει καθε οσιο και ιερο, βγηκε μια ταινια που αναφερεται καπως προσβλητικα, αν και οχι εντελως αναληθως, στον Μωαμεθ και τους μουσουλμανους. Και κατοικοι ΑΛΛΩΝ χωρων, λιβυης-σουδαν-αιγυπτου κλπ, κανουν διαδηλωσεις και καταστροφες, προκειμενου να μην εχει το δικαιωμα καποιος σε οποιαδηποτε χωρα του κοσμου να πει κατι για τον μπεκρη προφητη τους.
Απ'την μια οι αρχες μιας χωρας συνελαβαν καποιες που προσεβαλλαν τα ιερα αυτης της χωρας --- απ'την αλλη φανατικοι μουσουλμανοι απειλουν καθε δυτικο, επειδη ενας Αμερικανος στην χωρα του( χωρα που επιτρεπει την κριτικη των παντων) εκανε αρνητικη παρουσιαση του εκφυλου Μωαμεθ. Εντελως διαφορετικο.
Και στο κατω κατω το βιντεο το ανεβασα γιατι οι μουσουλμανοι στις δυτικες χωρες εχουν παρει πολυ αερα. Στην Ελλαδα μια καινε την Αθηνα επειδη σκιστηκε κατα λαθος ενα κωλοκορανι τους, την αλλη φανατικοι ισλαμιστες κανουν το κεντρο της Αθηνας Μεκκα και δερνουν οποιον δεν τους αρεσει
http://www.youtube.com/watch?v=D30EWLCl ... re=related
Η αστυνομια της Αυστραλιας πολυ καλα τους εξηγηθηκε. Η ΕΛΑΣ θα πρεπει να παιρνει μαθηματα. Εδω φιλαρακι ειμαστε πολιτισμενη χωρα, αν δε σου αρεσει γυρνα στο Αφγανισταν, για να εκτελεις τη γυναικα σου οταν δε σου φερνει τις παντοφλες αρκετα γρηγορα.
Ασχολίαστο ρε ΜΠΑΟΚΑΚΙ. ΚΑΙ ΤΑ 2 αφορούν ΑΜΕΣΕΣ προκλήσεις στο ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΑΙΣΘΗΜΑ που έχει φέρει κατά τους προηγούμενους αιωνες ΠΟΤΑΜΙΑ ΑΙΜΑ (Τριακονταετής πόλεμος και δεν συμμαζεύεται). Το να κάνουν κάποιοι τέτοια πράγματα μόνο ώς βαλτούς τους ορίζει (αποκλείεται να υπάρχουν ΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΙ). Τέλος η αστυνομία όντως καμιά φορά ίσως να χρειαστεί να γίνει σκληρή αλλά αυτό το πράγμα είναι απάνθρωπο. Έπρεπε από πριν να προλάβουν τέτοια περιστατικά και όχι να βάζουν 10 άτομα +2 σκυλιά ανά άτομο προς καταστολή. Αυτά.