Συντονιστής: University Editors
ektomorf έγραψε:μπορει να μου πει καποιος συνοπτικα την διαδικασια επιλυσης του θεματος 1 απο τις ασκησεις και ποιες τιμες τελικα προκυπτουν ως σωστες απο τισ δοκιμες? ευχαριστω πολυ και καλη τυχη με τα αποτελεσματα:)
ektomorf έγραψε:και εγω καπως ετσι το πηγα αλλά πήρα και τις δυο Fc θετικες ασχετα που η μια ειναι στην πλακα και η αλλη στον κορμο..
αφου ειναι και οι δυο πανω απο τον μηδενισμο των παραμορφοσεων υπεθεσα πως θα εχουν ιδιο προσημο
μετα εκανα αλλη δοκιμη με ες=10 και εc=0,5 που βγαζει μηδενισμο στην πλακα και περιπου ιδιες τιμες Fc και Fs
και βαση αυτου βρηκα την ροπη
εχω ομως μεγαλη υποψια οτι λυνεται τελειως αλλιως γι αυτο ρωταω μπας και βρω ακρη και οχι τιποτε αλλο
να μην παει τελειως χαμενη η προσπαθεια τουλαχιστον να μαθαινουμε και κατι..
airetikos έγραψε:Η αξονική δύναμη που έπρεπε να υποθέσεις ήταν 0?
ektomorf έγραψε:και εγω καπως ετσι το πηγα αλλά πήρα και τις δυο Fc θετικες ασχετα που η μια ειναι στην πλακα και η αλλη στον κορμο..
αφου ειναι και οι δυο πανω απο τον μηδενισμο των παραμορφοσεων υπεθεσα πως θα εχουν ιδιο προσημο
μετα εκανα αλλη δοκιμη με ες=10 και εc=0,5 που βγαζει μηδενισμο στην πλακα και περιπου ιδιες τιμες Fc και Fs
εχω ομως μεγαλη υποψια οτι λυνεται τελειως αλλιως γι αυτο ρωταω μπας και βρω ακρη και οχι τιποτε αλλο
amazing_happens έγραψε:ektomorf έγραψε:και εγω καπως ετσι το πηγα αλλά πήρα και τις δυο Fc θετικες ασχετα που η μια ειναι στην πλακα και η αλλη στον κορμο..
Παρομοια ασκηση εχει στη σελιδα 453 (16.12 "Πλακοδοκος") του βιβλιου του Τασιου.
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες