Ειδήσεις & Κείμενα

Οι απόψεις σας πάνω σε γενικά κοινωνικοπολιτικά ζητήματα αναλύονται εδώ.

Re: Ειδήσεις & Κείμενα

Δημοσίευσηαπό Reporter » Σάβ, 07 Ιούλ 2012 3:10 am

Έτσι τσούζουν αυτοί που πουλάνε cd :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:

http://www.zougla.gr/sports/article/ethniki
Συνημμένα
ni-lgflag.png
ni-lgflag.png (1.49 KiB) 2097 προβολές
Reporter

Έτος εισαγωγής: 0

Δημοσίευσηαπό PAINTER » Σάβ, 07 Ιούλ 2012 12:55 pm

Reporter έγραψε:Έτσι τσούζουν αυτοί που πουλάνε cd

όταν σύντροφοι καταφεύγουν σε εθνικής βάσης επιχειρήματα...κάτι δεν πάει καλά!

Reporter έγραψε:ΩΣ ΠΟΤΕ ΟΙ ΗΜΕΔΑΠΟΙ ΘΑ ΜΑΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΒΙΑΖΟΥΝ? ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΝΑ ΛΑΒΕΙ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΙ. ΑΜΕΣΗ ΑΠΕΛΑΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΗΜΕΔΑΠΩΝ ΤΩΡΑ

Μαζί σου. όχι να απελαθούν μαζί σου. Μαζί σου στην απέλαση ημεδαπών.
Κάθε μέρα, μα καθε μέρα, τους τελευταίους μήνες, πετυχαίνω τσακωμούς στο λεωφορεία , κατά κανόνα για ασήμαντους λόγους. Τις προάλλες με έκλεισε παπάκι στην εθνική για να μου κάνει τσαμπουκά και εχτές οδηγός τρόλει μου κόρναρε στην σταδίου για να γυρίσω να παίξουμε φάπες. Ο ελληνάκος το έχει χάσει τελείως. Δεν μπορεί να ξεσπάσει σε αυτούς που του φταίνε (τις περισσότερες φορές στον ίδιο του τον εαυτό) και ξεσπάει σε όποιον άσχετο βρει. Είναι συνέχεια έτοιμος για τσαμπουκά. Και αυτό όταν δεν έχεις έλεγχο μπορεί να οδηγήσει και στα χειρότερα, όπως το να σκωτώσεις κάποιον για το σκατό ενός κοπρίτη.Πούλο λοιπόν στους υπανθρωπέλληνες, καλή ξενιτιά, να μείνουν οι πάκηδες εδώ. Τουλάχιστον αυτοί είναι αραχτοί και δεν μας τα ζαλίζουν για ψίλου πήδημα.
αυτό το ίδρυμα,εσείς οι ίδιοι το απαξιώνετε κάθε μέρα...με τον να μπαίνετε το πρωί και το να βγαίνετε το βράδυ χωρίς να προσφέρετε τίποτα σ'αυτό,χωρίς να γυρνάτε κάτι σ'αυτό.Εάν κατανοήσετε τη σημασία του να είσαι μέλος του πολυτεχνείου ίσως ανακαλύψετε ότι ο άνθρωπος δεν έχει μόνο έναν ρόλο.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΙΚΙΟΥΝΙΤΕΣ

http://www.youtube.com/watch?v=W3XZqb50SfI
Άβαταρ μέλους
PAINTER
Ιδρυτικό Μέλος

Έτος εισαγωγής: 2002

Δημοσίευσηαπό lybe33 » Σάβ, 07 Ιούλ 2012 1:47 pm

PAINTER έγραψε:Πούλο λοιπόν στους υπανθρωπέλληνες, καλή ξενιτιά, να μείνουν οι πάκηδες εδώ. Τουλάχιστον αυτοί είναι αραχτοί και δεν μας τα ζαλίζουν για ψίλου πήδημα.
:thumbup:
Άβαταρ μέλους
lybe33
Επίτιμο μέλος

Έτος εισαγωγής: 2008

Δημοσίευσηαπό Reporter » Σάβ, 07 Ιούλ 2012 5:29 pm

PAINTER έγραψε:όταν σύντροφοι καταφεύγουν σε εθνικής βάσης επιχειρήματα...κάτι δεν πάει καλά!

:lol: :lol: Σιγά μωρέ...Δεν είναι επιχείρημα...απλά είπα να γράψω κι εγώ καμμιά τρολλιά για όλους αυτούς τους υπανθρωπέλληνες που μπορεί να πεινάνε, να είναι άνεργοι,να να να.... και νομίζουν οτι το μόνο τους πρόβλημα είναι το διπλανό αυτοκίνητο στο φανάρι ή ο κακομοίρης αλλοδαπός που μπορεί να πουλάει cd για να ζήσει ή να σέρνει παλιοσίδερα....Κατα ταλλα ο δουλευτάρης προκομμένος Κοπελούζος που τους απομυζά ποικιλοτρόπως, είτε με φοροαπαλλαγές για τις επιχειρήσεις του, είτε με εκμετάλλευση των εργαζομένων στην εταιρία του του είτε είτε είτε ....τους είναι αδιάφορος ή υπόδειγμα καπάτσου ΕΛΛΗΝΑ......Αυτοί οι υπανθρωπέλληνες το μόνο που περιμένουν είναι η εκτόνωση των προβλημάτων τους μέσω της επιβεβαίωσης της δραστικότητας της ντόπας των εθνικών αθλητικών συγκροτημάτων.....Ε , όταν βλέπεις όλα αυτά γίνεται να μην τρολλάρεις?????? Κατα ταλλα η διάθεση ανέξοδου εθνομηδενισμού δρα γενικά αποπροσανατολιστικά και ίσως δίνει έδαφος επιχειρημάτων και προπαγάνδας στον ίδιο τον εθνικισμό....

Α, και για να μην ξεχνιόμαστε αυτοί οι ημεδαποί έχουν ξεσαλώσει τελείως.....Σε καθημερινή βάση βιάζουν και σκοτώνουν και παράλληλα πλήττουν τον τουρισμό μας....Τι περιμένουν και δεν τους απελαύνουν?????
από http://www.newsbeast.gr/society/arthro/ ... i-skiatho/

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους αφέθηκαν οι 5 κατηγορούμενοι

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους αφέθηκαν μετά την πολύωρη απολογία τους στον ανακριτή Βόλου οι πέντε νεαροί από τη Θεσσαλονίκη που κατηγορούνται για ομαδικό βιασμό 18χρονης Σουηδέζας στη Σκιάθο τα ξημερώματα της περασμένης Τρίτης.

Όπως γράφει το «Έθνος» στους κατηγορουμένους επιβλήθηκαν οι όροι της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, της εμφάνισης δύο φορές κάθε μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής διαμονής τους και της μη επίσκεψης στη Σκιάθο.

Σε δύο από τους κατηγορουμένους που φέρονται να οδήγησαν το θύμα στο σπίτι του πρώτου, επιβλήθηκε πρόσθετα χρηματική εγγύηση 5.000 ευρώ στον καθένα.
Reporter

Δημοσίευσηαπό lybe33 » Σάβ, 07 Ιούλ 2012 8:23 pm

Reporter έγραψε:Κατα ταλλα η διάθεση ανέξοδου εθνομηδενισμού δρα γενικά αποπροσανατολιστικά και ίσως δίνει έδαφος επιχειρημάτων και προπαγάνδας στον ίδιο τον εθνικισμό....
Καλά αυτό δεν ξέρω αν το έχεις δει κάπου ή αν είναι δικό σου δημιούργημα, πάντως είναι από τις μεγαλύτερες παπάτζες που έχω διαβάσει :mrgreen:
Από το βιβλίο "Φαντασιακές Κοινότητες" του Μπένεντικτ Άντερσον:
Τα έθνη αποτελούν μια «φαντασιακή κατασκευή». Συνήθως, τα διάφορα κράτη είναι εκείνα που δημιούργησαν την έννοια του «έθνους» για ευνόητους λόγους αναγόμενους στην εσωτερική τους ομογενοποίηση που επιτρέπει την ευκολότερη επιβολή της εκάστοτε κρατικής εξουσίας στους «υπηκόους» της. Τα «έθνη» δεν είναι προαιώνια και αναλλοίωτα, όπως ψευδώς ισχυρίζεται η κάθε εθνικιστική ιδεολογία, αλλά δημιουργήθηκαν για λόγους πρακτικούς, διοικητικούς και οικονομικούς, όπως π.χ. η διευκόλυνση στην εξάπλωση του εμπορίου και η δυνατότητα άσκησης φορολογικής και στρατολογικής πολιτικής εκ μέρους του κράτους.
Εν ολίγοις κάθε ανάλυση που αποδέχεται την έννοια του έθνους ως πραγματική είναι αντιδιαλεκτική-αντιμαρξιστική. Αν με τον όρο "έθνος" εννοείς την ανάλυση της συγκυρίας εντός ενός συγκεκριμένου κοινωνικού σχηματισμού (π.χ. του ελληνικού) τότε οκ, διαφορετικά να έχουμε υπόψη μας ότι η έννοια αυτή έχει συγκεκριμένο πρόσημο.
Άβαταρ μέλους
lybe33
Επίτιμο μέλος

Δημοσίευσηαπό Reporter » Σάβ, 07 Ιούλ 2012 9:13 pm

lybe33 έγραψε:Καλά αυτό δεν ξέρω αν το έχεις δει κάπου ή αν είναι δικό σου δημιούργημα, πάντως είναι από τις μεγαλύτερες παπάτζες που έχω διαβάσει

Καλά, αλλα λόγια ν αγαπιόμαστε...Μ αρέσει που μου απευθύνεσαι λες και έδωσα κανέναν βαρύγδουπο ορισμό και με παραπέμπεις και στην βιβλιογραφία....Ο όρος ''εθνομηδενισμός'' που χρησιμοποίησα ίσως ήταν άστοχος θεωρητικά, αλλά τον χρησιμοποίησα απλά για να εκφράσω την προσήλωση ομάδων, κομμάτων και οργανώσεων που ενώ αυτοαναφέρονται στον αντιεθνικισμό, διεθνισμό κ.λ.π, εντούτοις κινούνται στη γραμμή που υπαγορεύει ο κοσμοπολιτισμός του κεφαλαίου....Σ αυτή την έννοια κολλάει και το επίθετο ''ανέξοδος''', αφού πλασάρουν έναν διεθνισμό-αντιεθνικισμό μακριά από την ταξική ανάλυση, ένα είδος δηλαδή αντισπισισμού απέναντι στους ξένους εργάτες μακριά από την άποψη οτι οι τελευταίοι είναι ταξικά αδέρφια των ελλήνων εργατών....Επίσης, αναπαράγουν ιστοριογραφικά συμπεράσματα μίας χρήσης για λογαριασμό υποθέσεων του ιμπεριαλισμού π.χ ανάγκη του τελευταίου για αλλαγή συνόρων....Μ αυτή την έννοια ''προβοκάρουν'' και την αυθεντική ταξική διεθνιστική γραμμή στα μάτια ευρύτερων μαζών εργαζομένων ,που μη έχοντας πολιτική πείρα, στέλνονται συστημένοι στην αγκαλιά του μιχαλολιάκου και του κάθε καθάρματος....Δεν είπα πουθενά οτι τα έθνη είναι προαιώνια και αναλλοίωτα...Αναδύθηκαν συγκεκριμένα ιστορική περίοδο που συμπίπτει με την άνοδο της αστικής τάξης, αλλά εξακολουθούν να αποτελούν μια αντικειμενική πραγματικότητα....

υ.γ: Διέκρινα τόσο μεγάλο ζήλο να μου αποδώσεις παπάτζες, που δείχνει οτι κι εσένα έχει πληγεί ο κομματικός σου πατριωτισμός....
Reporter

Δημοσίευσηαπό paktomenos » Κυρ, 08 Ιούλ 2012 5:07 am

Ο όρος ''εθνομηδενισμός'' που χρησιμοποίησα ίσως ήταν άστοχος θεωρητικά, αλλά τον χρησιμοποίησα απλά για να εκφράσω την προσήλωση ομάδων, κομμάτων και οργανώσεων που ενώ αυτοαναφέρονται στον αντιεθνικισμό, διεθνισμό κ.λ.π, εντούτοις κινούνται στη γραμμή που υπαγορεύει ο κοσμοπολιτισμός του κεφαλαίου

Αυτό που περιγράφεις συνοψίζεται στις εξής δύο λέξεις: Νίκος Δήμου
Όταν δίνω τροφή στους φτωχούς, με λένε άγιο. Όταν ρωτάω γιατί οι φτωχοί δεν έχουν τροφή, με λένε κομμουνιστή.
Έλντερ Πεσσόα Κάμαρα, αρχιεπίσκοπος Ολίντα-Ρετσίφε Βραζιλίας
(καλά σου κάνουν! οι φτωχοί είναι χαζοί! Αξιοκρατία ΡΕ!!!!)
paktomenos

Δημοσίευσηαπό agnwstos x » Κυρ, 08 Ιούλ 2012 7:34 pm

@paktomenos

Εμένα πάλι μου φέρνει στο νου "Ρεσάλτο"(καλύτερη μίξη γραμμής κκε και εθνοπατριωτισμού δεν έχει υπάρξει)
agnwstos x

Έτος εισαγωγής: 2004

Δημοσίευσηαπό agnwstos x » Κυρ, 08 Ιούλ 2012 7:54 pm

Reporter έγραψε:
lybe33 έγραψε:Καλά αυτό δεν ξέρω αν το έχεις δει κάπου ή αν είναι δικό σου δημιούργημα, πάντως είναι από τις μεγαλύτερες παπάτζες που έχω διαβάσει

Καλά, αλλα λόγια ν αγαπιόμαστε...Μ αρέσει που μου απευθύνεσαι λες και έδωσα κανέναν βαρύγδουπο ορισμό και με παραπέμπεις και στην βιβλιογραφία....Ο όρος ''εθνομηδενισμός'' που χρησιμοποίησα ίσως ήταν άστοχος θεωρητικά, αλλά τον χρησιμοποίησα απλά για να εκφράσω την προσήλωση ομάδων, κομμάτων και οργανώσεων που ενώ αυτοαναφέρονται στον αντιεθνικισμό, διεθνισμό κ.λ.π, εντούτοις κινούνται στη γραμμή που υπαγορεύει ο κοσμοπολιτισμός του κεφαλαίου....Σ αυτή την έννοια κολλάει και το επίθετο ''ανέξοδος''', αφού πλασάρουν έναν διεθνισμό-αντιεθνικισμό μακριά από την ταξική ανάλυση, ένα είδος δηλαδή αντισπισισμού απέναντι στους ξένους εργάτες μακριά από την άποψη οτι οι τελευταίοι είναι ταξικά αδέρφια των ελλήνων εργατών....Επίσης, αναπαράγουν ιστοριογραφικά συμπεράσματα μίας χρήσης για λογαριασμό υποθέσεων του ιμπεριαλισμού π.χ ανάγκη του τελευταίου για αλλαγή συνόρων....Μ αυτή την έννοια ''προβοκάρουν'' και την αυθεντική ταξική διεθνιστική γραμμή στα μάτια ευρύτερων μαζών εργαζομένων ,που μη έχοντας πολιτική πείρα, στέλνονται συστημένοι στην αγκαλιά του μιχαλολιάκου και του κάθε καθάρματος....Δεν είπα πουθενά οτι τα έθνη είναι προαιώνια και αναλλοίωτα...Αναδύθηκαν συγκεκριμένα ιστορική περίοδο που συμπίπτει με την άνοδο της αστικής τάξης, αλλά εξακολουθούν να αποτελούν μια αντικειμενική πραγματικότητα....

υ.γ: Διέκρινα τόσο μεγάλο ζήλο να μου αποδώσεις παπάτζες, που δείχνει οτι κι εσένα έχει πληγεί ο κομματικός σου πατριωτισμός....

Σοβαρά τώρα.Πέρα από το ".Επίσης, αναπαράγουν ιστοριογραφικά συμπεράσματα μίας χρήσης για λογαριασμό υποθέσεων του ιμπεριαλισμού π.χ ανάγκη του τελευταίου για αλλαγή συνόρων" που καταλαβαίνω ότι παέι σε τροτσικστικές οργανώσεις που αναπαράγουν υποτίθεται το αίτημα της αυτοδιάθεσης(με κραυγαλέο παράδειγμα το κόσοβο) ,και συμφωνώ μαζί σου, μπορείς να μου πεις από την άλλη τι κάνει το κκε δυναμικά για να αποκρούσει το ρατσισμό και τις φασιστικές επιθέσεις?Κράζεις τους υπόλοιπους για ανέξοδο εθνομηδενισμό με το επιχείρημα ότι ενισχύουν το αντίθετο άκρο...Το κκε έχει οργανώσει κανά αντιρατσιστικό συλλαλητήριο,καμιά επιτροπή,κανά φεστιβάλ?Ή μηπως και αυτά είναι βούτυρο στο ψωμί των ακροδεξιών και γενικά στην τάση που επικρατεί μέσα στην κοινωνία σήμερα(άρα μπορεί να την αναδιπλώσει)?Τι προτείνεις δηλαδή?

Υ.Γ. Πέρα από τον εθνομηδενισμό κατηγορείς πάλι τις ίδιες οργανώσεις για στήριξη των" απολιτίκ" και" εθνοπατριωτικών " πλατειών και αβαντάρισμα μηδενιστικών αντιλήψεων που κατέληξαν στη χρυσή αυγή.(Μήπως η Αριστερά με τις πρωτοβουλίες τις έδωσε πιο πολιτική χροιά μέσα από τις μαζικές συνελεύσεις ,δράσεις κλπ ακριβώς για να μην μείνει μόνο στις μούντζες?Όποιος ήταν παρών μπορεί να απαντήσει.Δηλαδή όχι εσύ...)
Αποφάσισε..Με "το Αγαίο στα ψάρια του" 'η με "τους 300 στο γουδί " είναι?(πάντως ότι και να γίνει ενισχύθηκε η χ.α. κατ εσένα)
agnwstos x

Έτος εισαγωγής: 2004

Δημοσίευσηαπό lybe33 » Τρί, 10 Ιούλ 2012 1:29 am

Άβαταρ μέλους
lybe33
Επίτιμο μέλος

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Πολιτική-Κοινωνική Συζήτηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες