Reporter έγραψε:
Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια αλλά αυτό δεν σημαίνει οτι οι άλλοι δεν έχουν διάθεση να υπερασπιστούν κάποια πράγματα με την ίδια θέρμη. Απλά ίσως να μην έχουν διάθεση να αφυπνίσουν τα αντικομμουνιστικά αντανακλαστικά του καθενός (που φάνηκαν πολύ καθαρά από τότε που άρχισα εγώ να γράφω), καθώς και τον απαιτούμενο χρόνο να αντιπαρατεθούν με τον εκάστοτε οχετό που θα εξαπολυθεί σε κάθε φόρουμ. Όλα αυτά βέβαια μαζί με την επισήμανση οτι έχει μεγαλύτερη σημασία να προπαγανδίζεις αυτά που πιστεύεις live και στα πλαίσια κινητοποιήσεων, παρά σε ένα φόρουμ...Παρόλο που εγώ γράφω σε φόρουμ δεν μπορώ να αρνηθώ τη σημασία της προηγούμενης διαπίστωσης....
Αφού λοιπόν θεωρείς ότι οι άλλοι "Απλά ίσως να μην έχουν διάθεση να αφυπνίσουν τα αντικομμουνιστικά αντανακλαστικά του καθενός" τότε γιατί συνεχίζεις και αναρτάς ποστ-σεντόνια ενάντια στην υπόλοιπη αριστερά?Οργανώσου στην ΚΝΕ(αν δεν τον χεις κάνει ήδη) και άσε τους αντικομμουνιστές(στους οποίους εντάσεις και αριστερούς που διαφωνούν με το κκε παρεμπιπτόντως)
Reporter έγραψε:
κάνεις λάθος....Είχε μπει στα ψηφοδέλτια ,που εμφανίζονταν και στην επίσημη ιστοσελίδα του συ.ριζ.α , και μετά το θόρυβο που σηκώθηκε στα διάφορα αριστερόστροφα μπλογκς αλλάξαν τα ψηφοδέλτια την ίδια νύχτα...Άλλο τι λέει τώρα αυτός για να προστατέψει (κατά παραγγελία του δηκκι) τον συ.ριζ.α.....Ψάξτο..Δεν λέω ψέμματα...Επίσης δεν είπα ποτέ οτι τα δικά μου ποστ τον πέταξαν έξω... Το να μου προσδίδεις τέτοιου είδους ''μεγαλομανή'' αφέλεια είναι λίγο προπαγάνδα επί προσωπικού...
Και να έγινε όπως τα λες(που αμφιβάλω) έχει και τόση σημασία πια?Εκεί πάει και το χιουμοριστικό μου σχόλιο για τη ΝΔ(ότι είναι λιγάκι φθηνή αυτού του τύπου η προπαγάνδα).Δεν σε κατηγόρησα ούτε για αφέλεια ούτε για μεγαλομανία...
Reporter έγραψε:Το τι έχουν γράψει κατά καιρούς σε κάποιο κεφάλαιο σε κάποιο βιβλίο τους δεν αναιρεί την γενική τους κατεύθυνση...Και αυτή συνίσταται στην προπαγάνδιση της ταξικής συνεργασίας, ενώ οι πολιτικοί υποκριτές που τους ακολουθούν τη μια ζητάνε συνεργασία και την άλλη χασκογελάνε με τα ευφυολογήματά τους ,που παρουσιάζουν τους κομμουνιστές ως γραφικούς τύπους που ξέχασαν να πεθάνουν...
Πάλι γενίκευση?Ποιοι είναι "αυτοί" και ποια η "γενική" τους κατεύθυνση?Ο Ζίζεκ δεν έχει καμία σχέση με αυτές τις απόψεις και μάλιστα κατακρίνει το ρεύμα που τις έχει υιοθετήσει(Νέγκρι,Γκορζ κλπ).Εφόσον δεν γνωρίζεις τι λέει και τον έμαθες απλά και μόνο επειδή στήριξε το Συριζα δεν σημαίνει πως δεν είναι κομμουνιστής και δεν μπορείς να τον κρίνεις από ένα αναξιόπιστο κείμενο που σπεκουλάρει άσχετα πρόσωπα...
Όσο για το "ξέχασαν να πεθάνουν" αναφέρεται στην ηγεσία του ΚΚΕ η οποία μόνο με τον κομμουνισμό δεν έχει σχέση (αλλά εσύ ταυτίζεις τους κομμουνιστές μονάχα με το κκε)