Επίσης δεν μπορώ να καταλάβω πώς στο δι@ολο αναφέρθηκε το όνομά μου όταν έχω να γράψω σε αυτό το θέμα σοβαρά κάτι μήνες! (όπως και να το διαβάσω πραγματικά, that is!

CSI computer expert έγραψε:I'll create a GUI interface using Visual Basic, see if i can track an IP Address out of this.
agnwstos x έγραψε:Ναι το γεγονός ότι δεν βγαίνουν κνίτες είναι ενδεικτικό και ξέρω τι σου λέω(είναι συνέχεια της στάσης τους στο facebook και σε άλλα μπλογκ "εχθρικά" με αυτούς.Υπάρχει τρελό μάντρωμα και διαδικτυακά.Συν αυτό που σου λέω ότι έχουν ξενερώσει ).
merde_conserve έγραψε:@ Reporter: το ότι ο Τσίπρας αρθρώνει λόγο π.χ για την εθνική άμυνα, φοβερό θέμα-ταμπού για την μη-με-πείτε-δεξιό, μη-με-πείτε-φασίστα αριστερά είναι ακόμα μία απόδειξη ότι ο χώρος του έχει αρχίσει να μετεξελίσσεται από δύναμη αριστερής αντίδρασης σε δείγμα αριστερής διακυβέρνησης. Αλήθεια, οι ΚΚΕδες τι κάνουν;
Reporter έγραψε:Αν θες και την προσωπική μου στάση στο θέμα είχα κι εγώ λογαριασμό στο facebook και τον διέγραψα 4 χρόνια πριν παραδειγματιζόμενος από μια εαακίτισσα που δεν είχε καν λογαριασμό για να μην στοχοποιείται και να μην φακελώνεται εύκολα...
Reporter έγραψε:Πρώτα απ όλα για το θέμα του facebook...Προσωπική μου άποψη είναι οτι το κόμμα έδωσε την οδηγία στα μέλη του προκειμένου να προστατέψει τα ίδια και την δράση τους. Πόσες φορές δεν έχεις ακούσει πως οι εργοδότες πριν προσλάβουν κάποιον κοιτάνε τον λογαριασμό του στο facebook??? Για σκέψου τώρα να κάνεις αίτηση για δουλειά πχ σε ένα σουπερμαρκετ και να μπαίνει ο κάθε μανατζερ της επιχείρησης και να βλέπει οτι έχεις σχέση με το π.α.με. Το πιο πιθανό είναι να μην σε προσλάβει ώστε να ''σκοτώσει'' εν τη γενέσει της την όποια διάθεση συνδικαλιστικής διεκδίκησης δικαιωμάτων...Και μην ακούσω το ευφυολόγημα οτι δεν πρέπει κανείς να κρύβει τι είναι...
Reporter έγραψε:Τώρα για το αν εχει ξενερώσει ή όχι κάποιος καταλαβαίνεις οτι δεν μπορεί να γίνει γόνιμη συζήτηση με τέτοιες εικασίες που φτάνουν τα όρια του κουτσομπολιού...Κι εγώ ακούω διάφορα τα τελευταία χρόνια τα οποία δεν εχω δει να επιβεβαιώνονται....
Reporter έγραψε:Όσον αφορά το κείμενο που ανέβασε ο lybe ούτε πλάκα έκανα ουτε είχα διάθεση να ''την πω'' στον lybe...Εξέφρασα την προσωπική μου άποψη αρχικά σαν ερώτημα προς τους οπαδούς του Πουλαντζά, αξιοποιώντας τα στοιχεία του ομολογουμένως πολύ χρήσιμου κειμένου...Κατόπιν διαφώνησα με τον επίλογο του κειμένου διότι αυτός καταφέρεται αοριστολογικά ενάντια στην κομματοκρατία και την διαπλοκή. Ουσιαστικά δηλαδή μας ωθεί να κοιτάξουμε το δέντρο και όχι το δάσος. Τέλος με αφορμή τη φράση για τις προσδοκίες του Κουτσάκη από την εκλογή του πασοκ το 81, εξέφρασα πάλι την άποψή μου για την επικείμενη ''αριστερή'' διακυβέρνηση αξιοποιώντας την πείρα μου, την πολιτικοοικονομική ανάλυση που εμπιστεύομαι και τις εναέριες αναστροφές του συ.ριζ.α...Ε, έβαλα και μία ωραία παρομοιωσούλα....Έμπνευση της στιγμής... Έχω το δικαίωμα????
agnwstos x έγραψε:Οκ άλλο παραίνεση και άλλο επιβολή.Το αν κάποιο μέλος θέλει να έχει facebook σε τελευταία ανάλυση δεν αφορά το κκε γιατί ακριβώς είναι προσωπική επιλογή.όσον αφορά για το εάν είναι μέλος του παμε μπορεί απλά (και αφορά καθαρά το χρήστη του μέσου) να μην το διαφημίσει στο λογαριασμό του αν φοβάται ότι θα φακελωθεί(Αν θέλει να το ρισκάρει ας το ρισκάρει και ας έχει τις συνέπειες της απόλυσης 'οπως λες).Δεν λέω κάτι παράλογο.Απο κει και πέρα πατερναλιστικές πρακτικές τύπου απαγόρευσης του facebook είναι γελοίες και μοιάζει σαν να απευθύνονται σε μάζα και σε πρόβατα
agnwstos x έγραψε:Προφανώς και έχεις το δικαίωμα.Όπως και γω έχω το δικαίωμα να πιστεύω πως είσαι υπερβολικός και δεν αφήνεις να πέσει τίποτα κάτω(ξεκινώντας από ένα απλό κείμενο δίχως ίχνος πολεμικής και" τραβώντας το από τα μαλλιά" για να αρχίσεις πάλι την πρεμούρα με τον συριζα ).Τρανή απόδειξη σε αυτό που λέω είναι το γεγονός ότι μου πέταξες αυτό με την Κανέλλη και το αντιπαράθεσες με την εθνικιστική στροφή του συριζα!(εντάξει το ακούσαμε και αυτό) επειδή συναντήθηκε με τους αρχηγούς των ενόπλων δυνάμεων και πέταξε τη φράση "θεωρούμε την αμύνα της χώρας σημαντική"....
Επιστροφή στο Πολιτική-Κοινωνική Συζήτηση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες