Βουλευτικες Εκλογες 2012

Συζητήστε θέματα παντός ενδιαφέροντος.

Re: Βουλευτικες Εκλογες 2012

Δημοσίευσηαπό Reporter » Παρ, 27 Απρ 2012 5:10 pm

Α ο.κ...τώρα το πιασα γιατί ο νικητής παίρνει +3 και όχι +2 ή +1...Κρίμα.... :lol: :lol: :lol:
Reporter
 
Δημοσιεύσεις: 1330
Εγγραφή: Δευτ, 11 Οκτ 2010 1:04 pm
Έτος εισαγωγής: 0

Re: Βουλευτικες Εκλογες 2012

Δημοσίευσηαπό neaoktana » Παρ, 27 Απρ 2012 5:33 pm

"Οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους":
α) - 3 διότι επέδειξες ανταγωνιστική συμπεριφορά και δεν απέστειλες την απάντησή σου με πμ, ώστε και άλλοι να δικαιούνται το +
β) - 3 διότι κατελόγισες στο γράφοντα "σεξιστικά υπονοούμενα"...
γ) -3 διότι "έπεσες σε παγίδα με το κεφάλι"
Σ= +3-(3Χ3)= -6... Να τα ξαναπούμε του χρόνου!..
Πάντως οι βαθμοί κανονικής και επαναληπτικής θα προσμετρηθούν, ώστε το -6 να λάβει κάποτε θετικό πρόσημο... :lol:
"Le meteque" - G. Moustaki (- 23/05/2013) & Zazie: https://www.youtube.com/watch?v=O51zyf83mfk
"Et nous ferons de chaque jour toute une eternite d' amour, que nous vivrons a en mourir..."
neaoktana
Επίτιμο μέλος
 
Δημοσιεύσεις: 4405
Εγγραφή: Πέμ, 05 Ιουν 2008 3:24 pm
Έτος εισαγωγής: 1969

Re: Βουλευτικες Εκλογες 2012

Δημοσίευσηαπό paktomenos » Παρ, 27 Απρ 2012 5:38 pm

Μια σκέψη, κοινότοπη σε εμένα, αλλά που νομίζω αξίζει να διατυπωθεί. Ακούμε συνέχεια ότι "η Ελλάδα πρέπει να γίνει σύγχρονο Ευρωπαϊκό κράτος" και άλλα τέτοια ωραία. Ερώτηση: ποιος είπε ότι αυτά τα κράτη αξίζουν να είναι παραδείγματα προς μίμηση για εμάς? Επειδή στον αντίποδα υπάρχει η λογοκριτική ρητορεία των "φιλελεύθερων" που όποιος διαφωνεί μαζί τους είναι υπέρ της "φαιοκόκκινης" τρομοκρατίας, των Γκουλάγκ και των Λαογκάι? Ένας που δεν θέλει κανένα από τα δύο παραδείγματα, που θα βρει άραγε το "σπίτι" (home και όχι house) που του αρμόζει, πέρα από τον ίσκιο του?
Όταν δίνω τροφή στους φτωχούς, με λένε άγιο. Όταν ρωτάω γιατί οι φτωχοί δεν έχουν τροφή, με λένε κομμουνιστή.
Έλντερ Πεσσόα Κάμαρα, αρχιεπίσκοπος Ολίντα-Ρετσίφε Βραζιλίας
(καλά σου κάνουν! οι φτωχοί είναι χαζοί! Αξιοκρατία ΡΕ!!!!)
paktomenos
 
Δημοσιεύσεις: 1349
Εγγραφή: Παρ, 05 Μαρ 2010 11:14 pm
Τοποθεσία: Ανάμεσα σε Σκύλλα και Χάρυβδη.
Έτος εισαγωγής: 2008

Re: Βουλευτικες Εκλογες 2012

Δημοσίευσηαπό neaoktana » Παρ, 27 Απρ 2012 5:45 pm

paktomenos έγραψε:Μια σκέψη, κοινότοπη σε εμένα, αλλά που νομίζω αξίζει να διατυπωθεί. Ακούμε συνέχεια ότι "η Ελλάδα πρέπει να γίνει σύγχρονο Ευρωπαϊκό κράτος" και άλλα τέτοια ωραία. Ερώτηση: ποιος είπε ότι αυτά τα κράτη αξίζουν να είναι παραδείγματα προς μίμηση για εμάς? Επειδή στον αντίποδα υπάρχει η λογοκριτική ρητορεία των "φιλελεύθερων" που όποιος διαφωνεί μαζί τους είναι υπέρ της "φαιοκόκκινης" τρομοκρατίας, των Γκουλάγκ και των Λαογκάι? Ένας που δεν θέλει κανένα από τα δύο παραδείγματα, που θα βρει άραγε το "σπίτι" (home και όχι house) που του αρμόζει, πέρα από τον ίσκιο του?


Πολύ σημαντικό ερώτημα. Σε παρακαλώ όμως, να διευκρινίσεις τι εννοείς με τον όρο "Κράτος", ώστε να μπορέσω να εκφράσω αποψη "επί της ουσίας" και όχι με τη δική μου ερμηνεία του όρου.
"Le meteque" - G. Moustaki (- 23/05/2013) & Zazie: https://www.youtube.com/watch?v=O51zyf83mfk
"Et nous ferons de chaque jour toute une eternite d' amour, que nous vivrons a en mourir..."
neaoktana
Επίτιμο μέλος
 
Δημοσιεύσεις: 4405
Εγγραφή: Πέμ, 05 Ιουν 2008 3:24 pm
Έτος εισαγωγής: 1969

Re: Βουλευτικες Εκλογες 2012

Δημοσίευσηαπό paktomenos » Παρ, 27 Απρ 2012 6:10 pm

Γιατί πόσοι ορισμοί υπάρχουν για τον όρο Κράτος? Τε/σπα, δεν επικεντρώνομαι στο Κράτος συγκεκριμένα, αλλά στην κουλτούρα -η οποία οργανώνεται με την βοήθεια του Κράτους. Παρακαλώ να μου δώσετε παραδείγματα άξια προς μίμηση τα όποια ΔΕΝ απολαμβάναμε εδώ στην Ελλάδα, από το 81 τουλάχιστον μέχρι σήμερα. Φιλελεύθερους θεσμούς είχαμε, ελευθερία του τύπου είχαμε, ελευθερία και δικαίωμα του συνέρχεσθαι είχαμε, μορφωμένοι, μάλλον, εκπαιδευμένοι ήμασταν. Παρ΄όλα αυτά τον ήπιαμε. Και ας μην αναφερθούμε στις "πελατειακές σχέσεις ως πηγή του κακού". Η Ιταλία, η Γαλλία και η Αμερική, οι οποίες δεν είχαν αυτές τις σχέσεις βρίσκονται σε άσχημη οικονομική κατάσταση επίσης.

(ας έχουμε στο νου μας πως ο "λαός των ποιητών και των φιλοσόφων" εξόντωσε με γραφειοκρατικές διαδικασίες 5 εκατομμύρια εβραίους και ξεκίνησε πόλεμο για να καθυποτάξει τα πάντα. Ο "λαός των ποιητών και των φιλοσόφων"...φανταστείτε τι μπορεί να κάνει ο λαός της συμπλεγματικής θέλησης για ταύτιση με τον και καλά "πολιτισμένο")
Όταν δίνω τροφή στους φτωχούς, με λένε άγιο. Όταν ρωτάω γιατί οι φτωχοί δεν έχουν τροφή, με λένε κομμουνιστή.
Έλντερ Πεσσόα Κάμαρα, αρχιεπίσκοπος Ολίντα-Ρετσίφε Βραζιλίας
(καλά σου κάνουν! οι φτωχοί είναι χαζοί! Αξιοκρατία ΡΕ!!!!)
paktomenos
 
Δημοσιεύσεις: 1349
Εγγραφή: Παρ, 05 Μαρ 2010 11:14 pm
Τοποθεσία: Ανάμεσα σε Σκύλλα και Χάρυβδη.
Έτος εισαγωγής: 2008

Re: Βουλευτικες Εκλογες 2012

Δημοσίευσηαπό the last baron » Παρ, 27 Απρ 2012 7:17 pm

http://youtu.be/Uh7tsMKv0Lo
Ξέρει κανείςαν θα κάνουμε μάθημα την Παρασκευή πριν τις εκλογές(ασχετο :roll: )??
The world is like a ride at an amusement park...
Άβαταρ μέλους
the last baron
 
Δημοσιεύσεις: 112
Εγγραφή: Τρί, 04 Οκτ 2011 12:00 am
Έτος εισαγωγής: 2009

Re: Βουλευτικες Εκλογες 2012

Δημοσίευσηαπό Lost.in.Athens » Παρ, 27 Απρ 2012 8:39 pm

Νομίζω ότι την Παρασκευή γίνεται μάθημα, ενώ τη Δευτέρα όχι.
Lost.in.Athens
Επίτιμο μέλος
 
Δημοσιεύσεις: 2227
Εγγραφή: Κυρ, 07 Δεκ 2008 6:03 pm
Έτος εισαγωγής: 2008

Re: Βουλευτικες Εκλογες 2012

Δημοσίευσηαπό Reporter » Σάβ, 28 Απρ 2012 2:57 pm

Επίθεση χρυσαυγιτών εναντίον υποψηφίων του ΚΚΕ (μ-λ) και Μ-Λ ΚΚΕ

Δολοφονική επίθεση από τη παρακρατική εγκληματική οργάνωση της Χρυσής Αυγής, πραγματοποιήθηκε χθες Παρασκευή στις 2 το μεσημέρι στο χωριό Σκοτούσσα των Σερρών, εναντίον υποψηφίων της εκλογικής συνεργασίας ΚΚΕ (μ-λ) & Μ-Λ ΚΚΕ.

Το περιστατικό έγινε γνωστό μετά από την παρακάτω ανακοίνωση των κομμάτων:

«Καταγγέλλουμε την δολοφονική επίθεση συμμορίας χρυσαυγητών ενάντια σε κλιμάκιο συντρόφων της εκλογικής Συνεργασίας KKE(μ-λ) και M-Λ KKE στις Σέρρες.

Συγκεκριμένα ενώ η σ. Σαμαρά Δήμητρα και οι σ. Πούλιος Σοφοκλής υποψήφιοι της Συνεργασίας στο νομό Σερρών, και ο Nίκος Δημητριάδης διακινούσαν προεκλογικό υλικό στο χωριό Σκοτούσσα, χθες Παρασκευή 27 Aπρίλη, στις 2.00 μ.μ. δέχτηκαν δολοφονική επίθεση με σιδηρολοστό από μια συμμορία χρυσαυγητών που ορυόμενοι με ναζιστικά συνθήματα έριξαν κάτω τη Δήμητρα Σαμαρά και τη χτυπούσαν με σιδηρολοστό. Aν δεν προσέτρεχαν σε βοήθεια των συντρόφων μας, εργάτες από διπλανό εργοστάσιο για να αποκρούσουν τη φασιστική επίθεση, δεν γνωρίζουμε ποια θα ήταν η τύχη των συντρόφων. H Δήμητρα Σαμαρά μεταφέρθηκε σε Nοσοκομείο των Σερρών».
Reporter
 
Δημοσιεύσεις: 1330
Εγγραφή: Δευτ, 11 Οκτ 2010 1:04 pm
Έτος εισαγωγής: 0

Re: Βουλευτικες Εκλογες 2012

Δημοσίευσηαπό stalin » Κυρ, 29 Απρ 2012 2:37 am

Κάποια θέματα δεν παίζουν πολύ στα ελληνικά μέσα ενημέρωσης...
http://www.reuters.com/article/2012/04/28/us-greece-election-suicide-idUSBRE83R08N20120428
Είμαστε έτοιμοι να πεθάνουμε για τα ιδανικά μας, αλλά, δόξα τω Θεό, δεν πιστεύουμε πια σε τίποτα.
stalin
 
Δημοσιεύσεις: 487
Εγγραφή: Σάβ, 28 Φεβ 2009 5:15 pm
Έτος εισαγωγής: 2007

Re: Βουλευτικες Εκλογες 2012

Δημοσίευσηαπό airetikos » Κυρ, 29 Απρ 2012 9:59 pm

http://www.youtube.com/watch?v=jmSuu3so2vY
Κύριε Νεαοκτάνα ο Συνάδελφός μας... Ας τον ψηφίσουμε.
Αρχιεπίσκοπος Άρειος ο Α'
airetikos
 
Δημοσιεύσεις: 2083
Εγγραφή: Σάβ, 11 Απρ 2009 9:33 pm
Έτος εισαγωγής: 2008

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Γενικές Συζητήσεις

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες

cron