η απαντηση της 2ης ερωτησης μαλλον πρεπει να βρισκεται στις σημειωσεις της Αντωνοπουλου που ειναι αναρτημενες στο my courses... γτ την απαντηση του χωροταξικου σχεδιασμου(=οργαννωμένη παρεμβαση και σχεδιασμος του χωρου σε συνολα μεγαλυτερα της πολης δηλ. νομος περιφερεια, χωρα) τ βρηκα στις σημειωσεις μου απο τις διαλεξεις της Αντωνοπουλου
"Στόχευε για το φεγγάρι, ακόμη και αν αστοχήσεις θα βρεθείς κάπου ανάμεσα στ΄αστέρια." (Πλατωνας) Άλλωστε η αστοχία είναι ευτυχία!!! (Εδαφ. ΙΙ)
Μάλλον βρίσκεται στις διαλέξεις της Αντωνοπούλου γιατί στις σημειώσεις στο mycourses δεν βρήκα κάτι.. Οπότε αν δεν ήσουν εκει δεν εχεις και την απαντηση (δυστυχως δεν ήμουν )
Πάντως αυτό που όλοι μπορούμε να κάνουμε όταν δεν βρίσκουμε κάποια απάντηση, είναι το google! όλο και κάτι θα βρούμε από ουίκι, από κάπου τέλος πάντων!
c'est en faisant n'importe quoi qu'on devient n'importe qui
μηπως ξερει κπ που παρακολουθησε το τελευταιο μαθημα να μου πει γτ η μικροιδιοκτησια στην ελλαδα επαιξε σημαντικο ρολο?? βασικα γτ δεν εξαθλιωσε τον ελληνα αγροτη, ο αλλοσ λογοσ???
"Στόχευε για το φεγγάρι, ακόμη και αν αστοχήσεις θα βρεθείς κάπου ανάμεσα στ΄αστέρια." (Πλατωνας) Άλλωστε η αστοχία είναι ευτυχία!!! (Εδαφ. ΙΙ)
Σας ανοίγουν τα θέματα 2010-2011 (που έχει εδώ στο MQN) ή μόνο σε εμένα δεν ανοίγουν..? Θέλω να τα δω και δεν μπορώ..!!
"I only know two very real evils in life: remorse and illness. The only good is the absence of those evils." "We must live, we must love, and we must believe that we live not only today on this scrap of earth, but have lived and shall live forever, there, in the Whole" War and peace-Leo Tolstoy