10-11/02: Απεργίες ΜΜΜ

Συντονιστής: University Editors

Θα παραστείτε στις εξετάσεις της Παρασκευής 10 Φεβρουαρίου δεδομένης της απεργίας όλων των ΜΜΜ;

Το δημοψήφισμα λήγει στις Τετ, 08 Φεβ 2012 4:51 pm

Ναι
72
17%
Όχι
360
83%

Σύνολο ψήφων : 432

Re: 10-11/02: Απεργίες ΜΜΜ

Δημοσίευσηαπό Exeisanapthra? » Πέμ, 09 Φεβ 2012 11:34 pm

Ό,τι νά 'ναι σε κάθε εξεταστική ρε πούστη!!
29 κατασκευαστές σπιτιών συνιστούν shqip
Exeisanapthra?

Έτος εισαγωγής: 2008

Δημοσίευσηαπό mkk22kk » Πέμ, 09 Φεβ 2012 11:43 pm

Δινει κανεις αυριο υδρολογια και περναει απο Πετρου Ραλλη η Θηβων?
Ειναι τραγικο για δευτερη φορα αυτη την εβδομαδα να δωσω 20ευρω σε ταξι!!
Ευτυχως που μας σκεφτονται ολοι...
mkk22kk

Έτος εισαγωγής: 2006

Δημοσίευσηαπό irenelimni » Πέμ, 09 Φεβ 2012 11:47 pm

ρε παιδια σιγουρα δηλαδη θα ειναι κλειστη η σχολη??...μην 3εκινησω απο το σπιτι μου στισ 8,δωσω 20 εωρς για ταξι και αναγκαστω να γυρισω σπιτι παλι με τον ιδιο τροπο...και οχι μονο εγω αλλα και οσοι αποφασισουν να δωσουν αυριο,...για τους χ,ψ λογους
irenelimni

Έτος εισαγωγής: 2009

Δημοσίευσηαπό Nysta » Πέμ, 09 Φεβ 2012 11:52 pm

ναι ρε παιδιά, αυτό είναι το νόημα να κάτσει ο καθείς σπίτι και να ψηφηστεί το μνημόνιο. Αν είναι πραγματικά δύσκολο το καταλαβαίνω, αλλά είναι πολύ άσχημο να χρησιμοποιηθεί από πολλούς ως μια ακόμη προτροπή για επανάπαυση. Είχαμε αρκετή από αυτή την επανάπαυση χρόνια τώρα και δες που οι μισθοί για τους νέους μειώνονται 32%. Εμείς ως φοιτητές της σχολής θεωρούμε άδικη την απόφαση του προέδρου και παίρνουμε την ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ να εναντωθούμε στην πράξη. Ασυδοσία τέλος πρόεδρε..
Η πληρότητα του μπλε κάδου είναι ευθέως ανάλογη με το επίπεδο του διαλόγου στο forum..
Άβαταρ μέλους
Nysta

Δημοσίευσηαπό alienson » Παρ, 10 Φεβ 2012 12:02 am

νομιζω η παραπανω ανακοινωση εινια ξεκάθαρη. αυριο η σχολή θα παραμείνιε κλειστή με βάση την απόφαση του συλλόγου. βέβαια δεν θα είναι κλειστή λόγω της ''δυσκολης πρόσβασης'' αλλά γιατί αύριο είναι η πρώτη μέρα της 48ωρης απεργίας και σαν σύλλογος έχουμε πάρει απόφαση να συμμετέχουμε σε αυτη.( δείτε το κι αλλιώς.. δεν με ψήνει να προσπαθώ να πάρω ένα πτυχίο για να μου εξασφαλίσει ένα χαρτζιλίκι 400 ευρω το μήνα ή τη μετανάστευση..)
alienson

Δημοσίευσηαπό theocharis » Παρ, 10 Φεβ 2012 12:11 am

alienson έγραψε:νομιζω η παραπανω ανακοινωση εινια ξεκάθαρη. αυριο η σχολή θα παραμείνιε κλειστή με βάση την απόφαση του συλλόγου. βέβαια δεν θα είναι κλειστή λόγω της ''δυσκολης πρόσβασης'' αλλά γιατί αύριο είναι η πρώτη μέρα της 48ωρης απεργίας και σαν σύλλογος έχουμε πάρει απόφαση να συμμετέχουμε σε αυτη.( δείτε το κι αλλιώς.. δεν με ψήνει να προσπαθώ να πάρω ένα πτυχίο για να μου εξασφαλίσει ένα χαρτζιλίκι 400 ευρω το μήνα ή τη μετανάστευση..)

Εμενα με ψηνει γιατι δεν μπορουν να με συντηρισουν αλλο οι δικοι μου..Συγνωμη κιολας
πτυχιο να φυγουμε απο απο αυτη τη σχολη
theocharis

Έτος εισαγωγής: 2007

Δημοσίευσηαπό Audrey Tautou » Παρ, 10 Φεβ 2012 12:15 am

Εμενα με ψηνει γιατι δεν μπορουν να με συντηρισουν αλλο οι δικοι μου..Συγνωμη κιολας

Σε ψήνει δηλαδή να παίρνεις βασικό μισθό 400 Ευρώ;
Τελευταία επεξεργασία από Dust και Παρ, 10 Φεβ 2012 1:40 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Αιτία: quotάρισμα
Το ψέμα δε ζει τόσο ώστε να γεράσει.Σοφοκλής
Audrey Tautou

Δημοσίευσηαπό roza » Παρ, 10 Φεβ 2012 12:17 am

Ελεος πια αυτη η υπερβολη! Δηλαδη αν αυριο ακυρωθουν οι εξετασεις θα παιρνω μισθο 800€? Ουτε κι εμενα με "ψηνει" αγαπητοι συναδελφοι να προσπαθω να ειμαι συνεπης σε μια χαοτικη κατασταση οπου ο καθενας αποφασιζει και κανει ο,τι του καπνισει! Ας συνετιστουμε λιγο, γιατι πιστευω οτι αυτου του ειδους οι ενεργειες όπως η παρεμποδιση της διεξαγωγης των εξετασεων δεν βοηθουν κανεναν και πολυ περισσοτερο τον ''αγωνα''!
roza

Δημοσίευσηαπό theocharis » Παρ, 10 Φεβ 2012 12:20 am

Audrey Tautou έγραψε:Εμενα με ψηνει γιατι δεν μπορουν να με συντηρισουν αλλο οι δικοι μου..Συγνωμη κιολας

Σε ψήνει δηλαδή να παίρνεις βασικό μισθό 400 Ευρώ;

απο το να τους παιρνω 500 ευρω το μηνα καλυτερα να παιρνω 400 απο αλλου..ΠΑΡΑΛΟΓΟ???!
Τελευταία επεξεργασία από Dust και Παρ, 10 Φεβ 2012 1:40 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Αιτία: quotάρισμα
πτυχιο να φυγουμε απο απο αυτη τη σχολη
theocharis

Έτος εισαγωγής: 2007

Δημοσίευσηαπό airetikos » Παρ, 10 Φεβ 2012 12:24 am

Εγώ τώρα που έχουν γίνει κάποια πράγματα θέλω να τοποθετηθώ και ο καθένας ας κρίνει και ας αποφασίσει. Αναφέρομαι σε 2 τελείως διαφορετικά θέματα.
1 Όσον αφορά το θέμα των εξετάσεων
Είναι απαράδεκτο στο όνομα των ίσων όρων να δίνονται μαθήματα αύριο. Και κανόνικα πρέπει να θεσμοθετηθεί αυτοματοποιημένη διαδικασία που να μην απαιτεί καμία ΔΑΣΠ κανένα Εγκέλαδο και ΕΑΑΚ σύμφωνα με την οποία όταν απεργούν τα ΜΜΜ (τουλάχιστον τα μισά και παραπάνω) να μην γίνονται τα μαθήματα χωρίς να γίνεται κουβέντα και συζήτηση. Είναι απαράδεκτα τα ημίμετρα (παρά το αγαθό των προθέσεών τους) του βολεψέ με σύ.. έλα να σε χώσω στο πορτ μπαγκάζ εγώ και τα λοιπά. Νομίζω ότι σε τέτοιες εποχές που πρέπει να μαστε όλοι ενωμένοι το να συμφωνήσουμε σε αυτό και να υπογράψουμε μια κοινή διακύρηξη χωρίς ταμπέλα παράταξης είναι θεμελιώδες και αν δεν μπορεί κάποιος άλλος να το κάνει ας το κάνω εγώ το συγκεκριμένο και ας το καταθέσω εγώ στη γραμματεία. Και ειδικά για τους υπεύθυνους της ιλαροτραγωδίας που θα συντελεστεί αύριο έχω να τους πώ επειδή μάχονται για το καλό του ΕΜΠ "ΑΙΔΩΣ ΑΡΓΕΙΟΙ". Οι πραγματικοί μαχητές για το καλό του ΕΜΠ φαίνονται στο γήπεδο ήτοι στις αίθουσες διδασκαλίας και τα έργα μιλούν μόνα τους. Τώρα στο δεύτερο θέμα
2 Όσον αφορά την αυριανή μέρα και το συμβολισμό της.
Ανήκω στην πλευρά του "Ακροδεξιού" και "Φασίστα" οπότε ίσως να μην μου πολυπέφτει ο λόγος να πώ αυτά που θα ακολουθήσουν αλλά ας τα πώ και ας πάνε στον αέρα.Από τότε που πήγαμε στο ΔΝΤ όλοι ξέραμε που θα φτάσουμε απλά ο μελλοθάνατος πάντα πιστεύει ότι δεν θα πεθάνει. Τώρα φτάσαμε στο σημείο που είναι ο θάνατος ο οικονομικός κοντά. Είναι καθήκον μας από το ακροτελεύτιο άρθρο του Συντάγματος να αντισταθούμε στην κατάλυσή του. Αύριο μέχρι την ψήφιση του Μνημονίου μπορεί να γίνουν ιστορικά πράγματα. Οπότε θα πρέπει να παραμερίσουμε για λίγο τα πεζά και καθημερινά (αν και μου αρέσει η καθημερινότητα αλλά μας τη βιάζουν) και να δούμε τί θα γίνει με αυτό το πράγμα. Προσωπικά πιστεύω ότι όλο αυτό που γίνεται (θα χρεοκοπήσετε-όχι) από όλους είναι καθαρά στημένο και της πλάκας για να σφαχτούμε χωρίς αντίσταση. Οπότε πρέπει να μιλήσουμε με τον εαυτό μας και να δούμε τί θα κάνουμε. Δεν λέω σε κανένα τί θα κάνει. Ό,τι και αν κάνει όμως θα γραφτεί στην ιστορία. Αυτά.
Αρχιεπίσκοπος Άρειος ο Α'
airetikos

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Ειδήσεις

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες