Ενημερώση κάθε 15 δευτερόλεπτα
				Ενημερώση κάθε 15 δευτερόλεπτα

Alexander έγραψε:Σημειωτέον βιαζόμουνα για οδοποιία 3 Καννελαίδη, για όσους έχουν νιώσει το killer βλέμμα όντας αργοπορημένοι
Καννελαΐδης έγραψε:"Τι ώρα είναι αυτή που έρχεσαι παιδί μου? Εδώ δεν είναι ανοιχτό Πανεπιστήμιο..."
Για τον ίδιο λόγο δεν τα είχα πάρει και εγώ και πήγα σήμερα! Μου τα έδωσαν και μου είπαν ότι είμαι τυχερός γιατί η προθεσμία λήγει την Παρασκευή και όποιος δεν τα παραλάβει ως τότε ύστερα δεν θα τα δικαιούται!!!Alexander έγραψε:Απο όλα τα χειμερινά δεν πρόλαβα μόνο τα βιβλία εφαρμοσμένης υδραυλικής, όχι γιατι αμέλησα, αλλα γιατι όταν πήγα παπασωτηρίου (χάνοντας-και πάλι-μάθημα) μου είπαν οτι δε ξέρουν πότε θα βγουν οπότε..φτάσαμε εξεταστική και ξέμεινε.

Οπότε όσοι δεν τα έχετε πάρει τρέξτε να προλάβετε!
 Οπότε όσοι δεν τα έχετε πάρει τρέξτε να προλάβετε!

Ο περιορισμός της διανομής συγγραμμάτων σε αριθμό ίσο με εκέινο των υποχρεωτικών και επιλεγόμενων μαθημάτων , που απαιτούνται για τη λήψη πτυχίου, ισχύει μόνο για τους φοιτητές και σπουδαστές , που εγγράφονται για πρώτη φορά στα Πανεπιστήμια και ΤΕΙ από το ακ. Έτος 2008-09 και εξής. Τα παραπάνω προβλέπει τροπολογία του υπ. Παιδείας που κατατέθηκε προς ψήφιση στη Βουλή

Επιστροφή στο Σχόλια/Προτάσεις/Παρατηρήσεις για τη Σχολή
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες