από MAKIA182 » Παρ, 14 Οκτ 2011 3:25 pm
στο site που κανουμε την αιτηση αναφερει:
''Οι φοιτητές θα μπορούν να υποβάλλουν την ηλεκτρονική αίτηση καθ'όλη τη διάρκεια του ακαδημαϊκού έτους 2011-12. Το ΠΑΣΟ θα βρίσκεται στο σημείο παράδοσης εντός πέντε εργάσιμων ημερών από την έγκριση της αίτησης του φοιτητή από τη Γραμματεία του οικείου Τμήματος.
Το ΠΑΣΟ θα παραμένει στο σημείο παράδοσης για δύο μήνες από την ημέρα της εκτύπωσής του και τη σχετική ειδοποίηση προς το φοιτητή. Σε περίπτωση που ο δικαιούχος δεν προσέλθει για την παραλαβή του ΠΑΣΟ εντός των δύο μηνών, η αίτησή του θα θεωρείται άκυρη. Εάν ο φοιτητής επιθυμεί να παραλάβει το ΠΑΣΟ μετά το πέρας των δύο μηνών, τότε υποβάλλει νέα αίτηση και ακολουθείται η διαδικασία από την αρχή.''
για το θεμα με το εξαμηνο γιατι και γω εχω προβλημα (μου εμφανιζει το 3ο και θα μπω στο 5ο !!!), εστειλα mail στο γραφειο αρωγης και μου απαντησαν
''Μπορείτε κανονικά να προχωρήσετε στην υποβολή της αίτησής σας, της οποίας η έγκριση απ' τη γραμματεία ενδεχομένως να καθυστερήσει λόγω του γεγονότος που μας αναφέρετε. Στη διάθεσή σας, Γραφείο Αρωγής Χρηστών ''
“You never change things by fighting the existing reality.
To change something, build a new model that makes the existing model obsolete.”
~Richard Buckminster Fuller