Εξελίξεις σχετικά με την εξεταστική Σεπτεμβρίου (Σχολιασμός)

Πληροφορίες που αφορούν στο σύνολο της εκπαιδευτικής δραστηριότητας της σχολής και δεν εντάσσονται σε κάποιο έτος.

Συντονιστής: University Editors

Re: Εξελίξεις σχετικά με την εξεταστική Σεπτεμβρίου (Σχολιασμός)

Δημοσίευσηαπό jsjskt » Πέμ, 13 Οκτ 2011 4:38 pm

Σύμφωνα με την απόφαση της Γ.Σ. της Σχολής Ε.Μ.Φ.Ε. (συνεδρίαση 13-10-2011) ανακοινώνονται τα παρακάτω:
1. λόγω της γενικής απεργίας των ΜΜΜ, οι προγραμματισμένες για την Παρασκευή 14-10-2011 επαναληπτικές εξετάσεις εαρινών εξαμήνων αναβάλλονται. Θα διεξαχθούν την Κυριακή 16-10-2011, τις ίδιες ώρες και στις ίδιες αίθουσες.
2. για τον ίδιο λόγο, τα μαθήματα του 1ου εξαμήνου της Παρασκευής 14-10-2011 αναβάλλονται.
Από τη Γραμματεία Σ.Ε.Μ.Φ.Ε.
jsjskt

Έτος εισαγωγής: 2004

Δημοσίευσηαπό eki13 » Πέμ, 13 Οκτ 2011 4:40 pm

1)Δε λέω ό,τι με συμφέρει,το παρέθεσα σα γεγονός γτ ισχύει,σόρρυ που ισχύει 2)δεν ένιωσα ποτέ στη ζωή μου γαμάτος,αν ένιωσες εσύ μπράβο σου,τονώνεται και η αυτοπεποίθηση καλό κάνει και 3)το έχεις ξαναπεί αυτό με τα nick,ούτε έχει σημασία λες και θα πάμε για ξύλο να πούμε(έλεος)ούτε είμαι κανά κομματόσκυλο που θέλει να ξέρει το όνομά σου για να σε φακελώσει,και κάτω ραχούλα να είχες για nick δεν θα μένοιαζε καν!!!Σου ξαναείπα,απλή παράθεση ήταν,δεν έχω κάτι μαζί σου,ίσα ίσα φεύγεις από αυτό το σίχαμα που θα φάμε εμείς στη μάπα τώρα οπότε να αισθάνεσαι τυχερός!!!!Αντίο συντοπίτη(σχεδόν)
eki13

Δημοσίευσηαπό merde_conserve » Πέμ, 13 Οκτ 2011 5:06 pm

Σήμερα η Στατική ΙΙΙ δώθηκε κανονικά - για αποχή ούτε καν συζήτηση δεν έγινε. Γενικότερα δεν υπήρχε κλίμα προς κάποια τέτοια έκφραση, ή έστω και μία συζήτηση με τους καθηγητές για να δούμε αν προβληματίζονται. (Y.Γ Έμαθα μίλησε κόσμος με το Σαπουντζάκη, αλλά στην αίθουσα που ήμουν δεν είδα κάτι)

Αύριο θεωρώ ότι είναι πιο κρίσιμη η μέρα - τότε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ δεν θα μπορεί κάποιος να μετακινηθεί, εκτός αν έχει ΙΧ ή μένει κοντά. Ή θα αναλάβουμε ο καθένας τις ευθύνες μας (χωρίς περιφρουρήσεις και τραμπουκισμούς) και θα πούμε δυο κουβέντες ως σύνολο ή ο σώζων εαυτώ σωθήτω. Το δεύτερο με βολεύει κιόλας, το πτυχίο είναι κοντά.

Α, και γιατί τα περιμένετε από την ΕΑΑΚ τώρα; δεν μπορείτε να κάτσετε να συζητήσετε κάτι μεταξύ σας εκείνη την ώρα; τι σόι λογική "επαναστατικής" ανάθεσης είναι αυτή; ΚΑΛΩΣ κάναν τα ΕΑΑΚ και δεν ήρθαν. Τελικά ο κόσμος της σχολής είναι πολύ παρτάκιας. Ή θα παρκάρει στη ΔΑΠ/ΠΑΣΠ για καμία Ματινούλα και κανένα παρτάκι, ή θα το δώσει εργολαβία στα ΕΑΑΚ/Εγκέλαδο να φέρουν τον κομμουνισμό. Έτοιμες συνταγούλες θέλετε όλοι.

@ Παπουτσής Δημήτρης:
Μη σφάζεσαι φίλε, δεν σε εμπόδισε και κανείς. Καλό πτυχίο. Ακόμα και αποχή να γινόταν, (ελπίζω ότι) θα γινόταν συνειδητά και πολιτισμένα. Αν γίνει μαζικά, το να μπαίνουν 5 άτομα που το χρειάζονται (όπως εσύ) και να γράφουν μόνο αυτοί είναι από μόνο του επιτυχία. (Υ.Γ Και εγώ το χρειαζόμουν, αλλά δεν έκανα και έτσι. Με εκνευρίζει αυτό που γίνεται με το πρόγραμμα της εξεταστικής πιο πολύ απ'όσο το να αράξω για πάρτη μου. Και είμαι και από νησί, δεν έχει καν ΚΤΕΛ για μας. Μάθετε να μη σκέφτεστε πάντα και μόνο ατομικά.)
CSI computer expert έγραψε:I'll create a GUI interface using Visual Basic, see if i can track an IP Address out of this.

http://www.youtube.com/watch?v=ygB0Zviq ... r_embedded
Άβαταρ μέλους
merde_conserve
Ιδρυτικό Μέλος

Έτος εισαγωγής: 2005

Δημοσίευσηαπό spyrorizos » Πέμ, 13 Οκτ 2011 5:08 pm

Όπα,Παπουτσής,επειδή έκανες αγώνες όταν ο άλλος ήταν στο γυμνάσιο,πρέπει να σου στήσουμε αδριάντα??Κι ο Γιωργάκης τους έκανε(και καλά.....) 2 δεκαετίες πριν,όταν δεν είχαμε γεννηθεί,τί σημαινει αυτό πρέπει να αντιμετωπίζεται ως απόστρατος επαναστάτης??Σημασία φίλε μου έχει το τώρα,το παρελθόν δεν μας αφορά ,δεν νομίζω τα προβλήματα που είχες στη σχολή να είναι τελείως ασύνδετα με αυτά που θα χεις έξω.... Άν στην είπε ο άλλος(που εμένα δεν μου φάνηκε έτσι),μπορούσες να βρείς καλύτερη δικαιολογία ,αυτή είναι φτηνή....
spyrorizos

Έτος εισαγωγής: 2008

Δημοσίευσηαπό Παπουτσής Δημήτρης » Πέμ, 13 Οκτ 2011 5:30 pm

Εγώ γέλασα απλά με τον καινοφανή όρο " περιφρουρούμενη αποχή".... Απλά δεν υφίσταται!!! Και τελειώνω εδώ την κουβέντα γιατί δεν οδηγεί κάπου..
Παπουτσής Δημήτρης

Δημοσίευσηαπό martin » Πέμ, 13 Οκτ 2011 5:40 pm

ο γκόλιας μας γράφει κανονικά έτσι?
απέρριψε τη λύση των σαββατοκύριακων γιατί η σχολή και καλά θα μετατρεπόταν σε εξεταστικό κέντρο,δεν γινόταν βάσει νόμου,διαφωνούσαν οι καθηγητές κτλπ....... μπούρδες.
όλες οι σχολές του εμπ άνοιξαν πιο μετά από μας αλλά τις εξετάσεις τις αυριανές τις αναβάλλουν και καμμία σχολή δεν έχει βάλει μαθήματα την ίδια ώρα.
εμείς πως γίνεται να ανοίγουμε πρώτοι και να εξεταζόμαστε με τις χειρότερες συνθήκες σε μία εξεταστική express δε μπορώ να το καταλάβω.
martin

Έτος εισαγωγής: 2006

Δημοσίευσηαπό kyrleo » Πέμ, 13 Οκτ 2011 5:49 pm

Καλα αυτη η επικη αποφαση του Δ.Σ σε μορφη γραμμα στον Αϊ-Βασιλη δεν υπαρχει...
155c4fe905724d3a9aa0896.png

Τι παει να πει αν δεν γινει αυτο να γινει το αλλο...σα να λεμε αν μας γραψεις στα @@ σου κανε μας τη χαρη να μη μας γραψεις τελειεως...
kyrleo

Έτος εισαγωγής: 2009

Δημοσίευσηαπό Reporter » Πέμ, 13 Οκτ 2011 5:54 pm

kyrleo έγραψε:Καλα αυτη η επικη αποφαση του Δ.Σ σε μορφη γραμμα στον Αϊ-Βασιλη δεν υπαρχει...
\
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

martin έγραψε:ο γκόλιας μας γράφει κανονικά έτσι?
απέρριψε τη λύση των σαββατοκύριακων γιατί η σχολή και καλά θα μετατρεπόταν σε εξεταστικό κέντρο,δεν γινόταν βάσει νόμου,διαφωνούσαν οι καθηγητές κτλπ....... μπούρδες.
όλες οι σχολές του εμπ άνοιξαν πιο μετά από μας αλλά τις εξετάσεις τις αυριανές τις αναβάλλουν και καμμία σχολή δεν έχει βάλει μαθήματα την ίδια ώρα.
εμείς πως γίνεται να ανοίγουμε πρώτοι και να εξεταζόμαστε με τις χειρότερες συνθήκες σε μία εξεταστική express δε μπορώ να το καταλάβω.

Χωρίς να πιστεύω οτι η μορφή πάλης της κατάληψης χρησιμοποιήθηκε σωστά, θα σου πω οτι οταν σκύβεις το κεφάλι σε τέτοιες κρίσιμες συνθήκες και όταν ξέρεις οτι τον πρόεδρο τον καίει να εφαρμόσει το νόμο με σιδηρά πυγμή, είναι επόμενο να βρεθείς σε ακόμη πιο δύσκολη θέση από πριν. Πόσο μάλλον οταν του δίνεις το ελεύθερο μέσα από απόφαση γενικής συνέλευσης να ορίζει το πρόγραμμα όπως γουστάρει αυτός....
Reporter

Έτος εισαγωγής: 0

Δημοσίευσηαπό jsjskt » Πέμ, 13 Οκτ 2011 5:55 pm

Ό,τι να'ναι!!!Η ουσία είναι ότι ο πρόεδρος δεν κάνει καμία κίνηση!'Εβγαλε την ανακοίνωσή του και τώρα μας γράφει ΟΛΟΥΣ(φοιτητές,καθηγητές,παρατάξεις)!
jsjskt

Δημοσίευσηαπό merde_conserve » Πέμ, 13 Οκτ 2011 6:04 pm

Χωρίς να πιστεύω οτι η μορφή πάλης της κατάληψης χρησιμοποιήθηκε σωστά, θα σου πω οτι οταν σκύβεις το κεφάλι σε τέτοιες κρίσιμες συνθήκες και όταν ξέρεις οτι τον πρόεδρο τον καίει να εφαρμόσει το νόμο με σιδηρά πυγμή, είναι επόμενο να βρεθείς σε ακόμη πιο δύσκολη θέση από πριν. Πόσο μάλλον οταν του δίνεις το ελεύθερο μέσα από απόφαση γενικής συνέλευσης να ορίζει το πρόγραμμα όπως γουστάρει αυτός....

Εγώ θα στο θέσω αλλιώς...ΑΝ δεν είχε εκφυλιστεί η κατάληψη σε αυτό που είδαμε έχεις καμία αμφιβολία ότι τώρα δεν θα είχε γίνει ήδη μία δικαιολογημένη παρέμβαση των φοιτητών; ΔΕΝ θα μας έπαιρνε τώρα να μη σκύβουμε το κεφάλι, αν δεν είχε προηγηθεί όλο αυτό το πιθήκιασμα ένα μήνα;
CSI computer expert έγραψε:I'll create a GUI interface using Visual Basic, see if i can track an IP Address out of this.

http://www.youtube.com/watch?v=ygB0Zviq ... r_embedded
Άβαταρ μέλους
merde_conserve
Ιδρυτικό Μέλος

Έτος εισαγωγής: 2005

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Μαθήματα-Γενικά

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Bing [Bot] και 0 επισκέπτες