από merde_conserve » Πέμ, 13 Οκτ 2011 5:06 pm
Σήμερα η Στατική ΙΙΙ δώθηκε κανονικά - για αποχή ούτε καν συζήτηση δεν έγινε. Γενικότερα δεν υπήρχε κλίμα προς κάποια τέτοια έκφραση, ή έστω και μία συζήτηση με τους καθηγητές για να δούμε αν προβληματίζονται. (Y.Γ Έμαθα μίλησε κόσμος με το Σαπουντζάκη, αλλά στην αίθουσα που ήμουν δεν είδα κάτι)
Αύριο θεωρώ ότι είναι πιο κρίσιμη η μέρα - τότε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ δεν θα μπορεί κάποιος να μετακινηθεί, εκτός αν έχει ΙΧ ή μένει κοντά. Ή θα αναλάβουμε ο καθένας τις ευθύνες μας (χωρίς περιφρουρήσεις και τραμπουκισμούς) και θα πούμε δυο κουβέντες ως σύνολο ή ο σώζων εαυτώ σωθήτω. Το δεύτερο με βολεύει κιόλας, το πτυχίο είναι κοντά.
Α, και γιατί τα περιμένετε από την ΕΑΑΚ τώρα; δεν μπορείτε να κάτσετε να συζητήσετε κάτι μεταξύ σας εκείνη την ώρα; τι σόι λογική "επαναστατικής" ανάθεσης είναι αυτή; ΚΑΛΩΣ κάναν τα ΕΑΑΚ και δεν ήρθαν. Τελικά ο κόσμος της σχολής είναι πολύ παρτάκιας. Ή θα παρκάρει στη ΔΑΠ/ΠΑΣΠ για καμία Ματινούλα και κανένα παρτάκι, ή θα το δώσει εργολαβία στα ΕΑΑΚ/Εγκέλαδο να φέρουν τον κομμουνισμό. Έτοιμες συνταγούλες θέλετε όλοι.
@ Παπουτσής Δημήτρης:
Μη σφάζεσαι φίλε, δεν σε εμπόδισε και κανείς. Καλό πτυχίο. Ακόμα και αποχή να γινόταν, (ελπίζω ότι) θα γινόταν συνειδητά και πολιτισμένα. Αν γίνει μαζικά, το να μπαίνουν 5 άτομα που το χρειάζονται (όπως εσύ) και να γράφουν μόνο αυτοί είναι από μόνο του επιτυχία. (Υ.Γ Και εγώ το χρειαζόμουν, αλλά δεν έκανα και έτσι. Με εκνευρίζει αυτό που γίνεται με το πρόγραμμα της εξεταστικής πιο πολύ απ'όσο το να αράξω για πάρτη μου. Και είμαι και από νησί, δεν έχει καν ΚΤΕΛ για μας. Μάθετε να μη σκέφτεστε πάντα και μόνο ατομικά.)