από SAKIL » Τρί, 11 Οκτ 2011 6:24 pm
δεν καταλαβαινω γιατι γκρινιαζουμε..την παρτη του δεν κοιταει η πλειοψηφια στη σχολή μας?? εε λοιπον εγω εχω αυτοκινητο κ γουσταρω να γραψω, εξεταστικη εχουμε κανονικα δεν βλεπω λογο να μην γραψω..οι υπολοιποι που δεν εχουν αμαξι??εεε ας παρουν ταξακι..δεν εχουν λεφτα για ταξι..εε μην ερθουν να γραψουν, προβλημα τους
και να σας πω κ κατι αλλο..5ο ετος μπαινω, τα πηρα τα βιβλια μου, τις πηγα τις εκδρομες μου, χεστηκα για τους υπολοιπους..οι σημερινοι πρωτοετεις δεν με νοιαζει καθολου αν θα πανε 12ημερη εκδρομη με τον μαρινο, δε με νοιαζει αν θα παρουν δωρεαν βιβλια..εγω μια χαρα τη βολεψα..κ αν δεν εχουν λεφτα για εκδρομες οι αυριανοι φοιτητες να μην πανε απλα πραγματα..κ αν δεν εχουν λεφτα για βιβλια να μη σπουδασουν..
επισης, τι και αν το εμπ δεν εχει λεφτα ουτε για τα λειτουργικα του εξοδα, τι με νοιαζει σε ενα χρονο που θα τελειωσω εε δεν θα χει βαρεσει ακομα κανονι..αντε λοιπον εξεταστικη με καθε τροπο να τελειωνω..
το αστειο ειναι οτι την ''παρανομη'' συνελευση που λετε κ ξαναλετε την νομιμοποιησαν δινοντας της απαρτια πολλα ατομα απο τους περιβοητους 303..προφανως δεν ειχαν στο μυαλο τους αγωνες κ θυσιες..
επισης οι ιδιοι 303 προφανως δεν καταλαβανε τη πολιτικη γραμμη υποστηριξαν θελοντας ή μη..ομαλο εξαμηνο με καθε κοστος ψηφισαν..εεε ας θυσιαστουν τωρα οσοι δεν εχουν αμαξι..επισης να πω οτι τις νομιμες καταληψεις τις στηριξαν εμμεσως για τους δικους τους λογους τοσο η συγκλητος με την αποφαση της για αναβολη της εναρξςη της εξεταστικης οσο κ οι δαπ-πασπ τον πρωτο καιρο, με την απουσια της η πρωτη, με την ''αγωνιστικοτητα'' της η δευτερη..το λεω για τις ευθυνες που μοιραζουν ορισμενοι δεξια κ αριστερα
αφου λοιπον διαλεξαμε σαν συλλογος το δρομο της ατομικοτητας ,ας τον λουστουμε..οι συλλογικοι αγωνες εχουν κοστος σιγουρα, εχουν ομως για μενα παντα κ καποια προοπτικη..ο δρομος που πηραμε καμια..καλο μας κουραγιο