Εξελίξεις σχετικά με την εξεταστική Σεπτεμβρίου (Σχολιασμός)

Πληροφορίες που αφορούν στο σύνολο της εκπαιδευτικής δραστηριότητας της σχολής και δεν εντάσσονται σε κάποιο έτος.

Συντονιστής: University Editors

Re: Εξελίξεις σχετικά με την εξεταστική Σεπτεμβρίου (Σχολιασμός)

Δημοσίευσηαπό spyros1377 » Τρί, 11 Οκτ 2011 6:02 pm

παιδια δεν υπαρχει πιθανοτητα δηλαδη πεμπτη παρασκευη να ακυρωθουν μαθηματα? να ξερουμε και τι διαβαζουμε..εγω πχ δεν εχω τροπο να ανεβω εως εκει..να διαβασω μαθημα του σαββατου μην αναλωνομαι σε λαθος πραγματα..αν αυριο ανεβουμε ολοι στο γραφειο του προεδρου θα τεθει και ενα ακομα ζητημα που ειναι αυτο η θα μας πεταξει μια ανκοινωση κατα το βραδακι οτι ολα θα γινουν κανονικα οπως για τις 19?
spyros1377

Έτος εισαγωγής: 2008

Δημοσίευσηαπό Argh » Τρί, 11 Οκτ 2011 6:07 pm

@harispug
γιατί δεν ανοίξατε την σχολή από την πρώτη βδομάδα και κάνατε ότι είπε ο πρόεδρος???? Αν έχεις τα άντερα απάντησε μου....

υγ. μην λέτε λοιπόν για μεμονωμένο μπουρδέλεμα τις σχολής. (και η σχολή δεν περίμενε κάτι τέτοια για να γίνει μπουρδέλο είναι πολλά χρόνια τώρα)
Argh

Έτος εισαγωγής: 0

Δημοσίευσηαπό harispug » Τρί, 11 Οκτ 2011 6:12 pm

Argh έγραψε:@harispug
γιατί δεν ανοίξατε την σχολή από την πρώτη βδομάδα και κάνατε ότι είπε ο πρόεδρος???? Αν έχεις τα άντερα απάντησε μου....

υγ. μην λέτε λοιπόν για μεμονωμένο μπουρδέλεμα τις σχολής. (και η σχολή δεν περίμενε κάτι τέτοια για να γίνει μπουρδέλο είναι πολλά χρόνια τώρα)

Η συνέλευση δεν είναι ΔΣ με έδρες...είναι συλλογική διαδικασία.Ψηφίζουν φοιτητές για αυτό και οι αποφάσεις διαφέρουν ενίοτε.Και μη μου πεις ότι δεν ξέρεις πως αντιδρούσε ο κόσμος στις πρώτες συνελεύσες.Ξέρεις καλά...πάλι η ΔΑΠ σου έφταιξε.
harispug

Έτος εισαγωγής: 2007

Δημοσίευσηαπό Argh » Τρί, 11 Οκτ 2011 6:21 pm

δεν σε ρώτησα να μου πεις για τις συνελεύσεις και τι έγινε...αυτό το ξέρω.
Την απόφαση να είναι κλειστεί η σχολή για 3 εβδομάδες γιατί την δεχτήκατε???
και μην πεις ότι εμείς κατεβάζαμε πλαίσιο κλπ κλπ (αυτά ήταν για τα μάτια του κόσμου)
Ναι στην συγκεκριμένη περίπτωση μου φταίει και η δαπ
Argh

Δημοσίευσηαπό tsol21 » Τρί, 11 Οκτ 2011 6:24 pm

Στην πρωτη συνελευση ρε Harispug,δεν εβαζες αναβολη για μια εβδομαδα συμφωνα με την αποφαση της Συγκλητου τοτε?Τωρα 1ον,γιατι δεν εναρμονιζεσαι και δεν παλευεις να εφαρμοστει η τωρινη αποφαση της συγκλητου και υποστηριζεις συνεχεια την ανεξαρτησια της σχολης μας και τις ξεχωριστες αποφασεις ανεξαρτητα με το τι κανει το υπολοιπο πολυτεχνειο και 2ον,εξηγησε λιγο πως που απο την πρωτη συνελευση που εναντιωνοσουν στο νομο και ελεγες ακομα και για πορειες(!) και οτι η ΔΑΠ εχει συνολικο πολιτικο πλαισιο,εφτασες να στηριζεις ενα ανεξαρτητο με μονο αιτημα την ανοιχτη σχολη?Αρα,πως αλλαξε η σταση σου και πως χρησιμοποιεις τις αποφασεις της συγκλητου?αναλογα με το τι σε συμφερει για το κομματικο παιχνιδακι??
tsol21

Δημοσίευσηαπό SAKIL » Τρί, 11 Οκτ 2011 6:24 pm

δεν καταλαβαινω γιατι γκρινιαζουμε..την παρτη του δεν κοιταει η πλειοψηφια στη σχολή μας?? εε λοιπον εγω εχω αυτοκινητο κ γουσταρω να γραψω, εξεταστικη εχουμε κανονικα δεν βλεπω λογο να μην γραψω..οι υπολοιποι που δεν εχουν αμαξι??εεε ας παρουν ταξακι..δεν εχουν λεφτα για ταξι..εε μην ερθουν να γραψουν, προβλημα τους

και να σας πω κ κατι αλλο..5ο ετος μπαινω, τα πηρα τα βιβλια μου, τις πηγα τις εκδρομες μου, χεστηκα για τους υπολοιπους..οι σημερινοι πρωτοετεις δεν με νοιαζει καθολου αν θα πανε 12ημερη εκδρομη με τον μαρινο, δε με νοιαζει αν θα παρουν δωρεαν βιβλια..εγω μια χαρα τη βολεψα..κ αν δεν εχουν λεφτα για εκδρομες οι αυριανοι φοιτητες να μην πανε απλα πραγματα..κ αν δεν εχουν λεφτα για βιβλια να μη σπουδασουν..

επισης, τι και αν το εμπ δεν εχει λεφτα ουτε για τα λειτουργικα του εξοδα, τι με νοιαζει σε ενα χρονο που θα τελειωσω εε δεν θα χει βαρεσει ακομα κανονι..αντε λοιπον εξεταστικη με καθε τροπο να τελειωνω..

το αστειο ειναι οτι την ''παρανομη'' συνελευση που λετε κ ξαναλετε την νομιμοποιησαν δινοντας της απαρτια πολλα ατομα απο τους περιβοητους 303..προφανως δεν ειχαν στο μυαλο τους αγωνες κ θυσιες..

επισης οι ιδιοι 303 προφανως δεν καταλαβανε τη πολιτικη γραμμη υποστηριξαν θελοντας ή μη..ομαλο εξαμηνο με καθε κοστος ψηφισαν..εεε ας θυσιαστουν τωρα οσοι δεν εχουν αμαξι..επισης να πω οτι τις νομιμες καταληψεις τις στηριξαν εμμεσως για τους δικους τους λογους τοσο η συγκλητος με την αποφαση της για αναβολη της εναρξςη της εξεταστικης οσο κ οι δαπ-πασπ τον πρωτο καιρο, με την απουσια της η πρωτη, με την ''αγωνιστικοτητα'' της η δευτερη..το λεω για τις ευθυνες που μοιραζουν ορισμενοι δεξια κ αριστερα

αφου λοιπον διαλεξαμε σαν συλλογος το δρομο της ατομικοτητας ,ας τον λουστουμε..οι συλλογικοι αγωνες εχουν κοστος σιγουρα, εχουν ομως για μενα παντα κ καποια προοπτικη..ο δρομος που πηραμε καμια..καλο μας κουραγιο
SAKIL

Δημοσίευσηαπό stalin » Τρί, 11 Οκτ 2011 6:26 pm

Την πρώτη εβδομάδα παράτασης την αποφάσισε η πρυτανεία για να δώσει χρόνο για συνελεύσεις. Ο κόσμος τις πρώτες εβδομάδες θεωρούσε οτι είναι καλύτερα να γίνει κατάληψη 1-2 εβδομάδες να διαβάσει οτι δεν είχε διαβάσει το καλοκαίρι. Πολλοί δεν είχαν έρθει καν στην Αθήνα. Απλά πράγματα Argh.
Είμαστε έτοιμοι να πεθάνουμε για τα ιδανικά μας, αλλά, δόξα τω Θεό, δεν πιστεύουμε πια σε τίποτα.
stalin

Δημοσίευσηαπό tsol21 » Τρί, 11 Οκτ 2011 6:28 pm

και στα σχολεια τωρα τις καταληψεις τις κανουν για να διαβασουν τα βιβλια που δεν εχουν!εισαι ελεεινος φιλε...
tsol21

Δημοσίευσηαπό ingenieurin26 » Τρί, 11 Οκτ 2011 6:33 pm

Ε τώρα μη κάνουμε τα στραβά τα μάτια. Μπορεί να μην κάνατε την κατάληψη γι αυτούς τους λόγους, αλλά γι αυτούς τους λόγους απείχαν οι περισσότεροι από τις δυο πρώτες συνελεύσεις ή διάλεξαν κάποια ασφαλή λύση από τα πλαίσια που παίρνουν ελάχιστες ψήφους. Όπως είπε και μια κοπέλα από κάτω στην τελευταία συνέλευση ας αναλογιστεί ο καθένας τις ατομικές του ευθύνες.
ingenieurin26
Επίτιμο μέλος

Δημοσίευσηαπό Argh » Τρί, 11 Οκτ 2011 6:36 pm

@stalin
αφού είναι απλά τα πράγματα η δαπ εδώ δεν φταίει????
άφησε λοιπόν εν γνώση της το όλο θέμα για τις 3 εβδομάδες κατάληψης ...άρα μην ακούω για επιλεκτικές κατηγορίες του τύπου φταίτε εσείς και όχι εμείς

όσοι ήταν επαρχία έπρεπε να έρθουν γιατί ξεκινούσαμε κανονικά.-
Argh

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Μαθήματα-Γενικά

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες