Συντονιστής: University Editors
.moonwillow έγραψε:Εκτός από Γκαρούτσο (μηχανική του παραμορφώσιμου σώματος Ι), υπάρχει κάποιο άλλο βοήθημα ή, έστω, μπορώ να βρω κάπου σημειώσεις/λυμμένες ασκήσεις;
Νομίζω, ο Γκαρούτσος δεν ανταποκρίνεται τόσο στο βαθμό δυσκολίας των θεμάτων
skype έγραψε:Υπαρχει ματινα..φαντασου ποσο το δυσκολεψαν το μαθημα που πλεον το κανει και η ματινα!
mixalis έγραψε:.moonwillow έγραψε:Εκτός από Γκαρούτσο (μηχανική του παραμορφώσιμου σώματος Ι), υπάρχει κάποιο άλλο βοήθημα ή, έστω, μπορώ να βρω κάπου σημειώσεις/λυμμένες ασκήσεις;
Νομίζω, ο Γκαρούτσος δεν ανταποκρίνεται τόσο στο βαθμό δυσκολίας των θεμάτων
εγω το εδωσα το καλοκαιρι,μονο με τον γκαρουτσο και νομιζω πως ηταν υπεραρκετος...δεν ξερω αν υπαρχει και καποιο αλλο βοηθημα,αλλα νομιζω πως δεν χρειαζεται...
skype έγραψε:Εισαι στη σχολη μας και δεν ξερεις τι ειναι η ματινα?δεν ειναι βοηθημα..κανει φροντιστηρια κ εχει σημειωσεις και παλια θεματα λυμενα και αρκετες ασκησεις..ρωτα κανεναν στο ετος σου ,σιγουρα θα εχει..
mixalis έγραψε:εγω το εδωσα το καλοκαιρι,μονο με τον γκαρουτσο και νομιζω πως ηταν υπεραρκετος...δεν ξερω αν υπαρχει και καποιο αλλο βοηθημα,αλλα νομιζω πως δεν χρειαζεται...
skype έγραψε:Εισαι στη σχολη μας και δεν ξερεις τι ειναι η ματινα?δεν ειναι βοηθημα..κανει φροντιστηρια κ εχει σημειωσεις και παλια θεματα λυμενα και αρκετες ασκησεις..ρωτα κανεναν στο ετος σου ,σιγουρα θα εχει..
mixalis έγραψε:θα παρεις ενα συστημα με παραλληλο τον οψ' στην AB και ενα με παραλληλο τον οψ'' στην CD και θα μεταφερεις τις τασεις στο οχψ,να εχεις κατα νου πως οι ορθες σου τασεις εναι μηδεν στις AB,CD...
Jimmis έγραψε:mixalis έγραψε:θα παρεις ενα συστημα με παραλληλο τον οψ' στην AB και ενα με παραλληλο τον οψ'' στην CD και θα μεταφερεις τις τασεις στο οχψ,να εχεις κατα νου πως οι ορθες σου τασεις εναι μηδεν στις AB,CD...
Η σχ'=0 η σy=?
mixalis έγραψε:Jimmis έγραψε:mixalis έγραψε:θα παρεις ενα συστημα με παραλληλο τον οψ' στην AB και ενα με παραλληλο τον οψ'' στην CD και θα μεταφερεις τις τασεις στο οχψ,να εχεις κατα νου πως οι ορθες σου τασεις εναι μηδεν στις AB,CD...
Η σχ'=0 η σy=?
η σψ ειναι ιση με τ..το λεει το σχημα...
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες