09-28/03: Εγγραφές Εαρινού Εξαμήνου 2008-09

Συντονιστής: University Editors

09-28/03: Εγγραφές Εαρινού Εξαμήνου 2008-09

Δημοσίευσηαπό brahe » Πέμ, 05 Μαρ 2009 2:51 pm

Ανακοινώνεται στους φοιτητές της Σχολής Πολιτικών Μηχανικών, ότι οι εγγραφές – δηλώσεις μαθημάτων για το εαρινό εξάμηνο, ακαδ. έτους 2008-09 θα πραγματοποιηθούν από 9/3 – 28/3/2009.
Υπενθυμίζεται ότι οι εγγραφές πραγματοποιούνται αποκλειστικά μέσω internet, με χρήση του προσωπικού κωδικού που διαθέτουν οι φοιτητές από το Κέντρο Η/Υ.
Όσοι φοιτητές δεν διαθέτουν ήδη προσωπικό κωδικό μπορούν να προσέλθουν στο Κέντρο Η/Υ (με την ταυτότητά τους) προκειμένου να τον προμηθευτούν.

Γραμματεία Σχολής Πολιτικών Μηχανικών
"Ο τέλειος ο άνδρας,
ο άνδρας ο σωστός,
είναι μονάχα ο έξυπνος...
ο όμορφος...
...ο δομοστατικός"
brahe
Επίτιμο μέλος

Έτος εισαγωγής: 0

Re: 09-27/03: Εγγραφές Εαρινού Εξαμήνου 2008-09

Δημοσίευσηαπό blindone1712 » Παρ, 13 Μαρ 2009 8:56 pm

να κάνω μία ερώτηση?
εγώ που χρωστάω και από 2ο εξάμηνο,τα δηλώνω κι αυτά (είμαι 4ο τώρα)?
γτ το χειμερινό που δήλωσα από το 1ο εξάμηνο,μου τα έβγαζε διπλά μετά στα στοιχεία μου..
όποιος ξέρει ας δώσει μια απάντηση
Κι εγώ είμαι ο Μάκης....
blindone1712

Έτος εισαγωγής: 2007

Δημοσίευσηαπό dimos » Παρ, 13 Μαρ 2009 8:59 pm

Πρέπει να τα ξαναδηλώσεις. Είμαι σχεδόν σίγουρος για αυτό.
Δυο δυο, τρεις τρεις, να παίξετε, να ερωτευθείτε,
Και να ξεσκάσετε, αδελφέ, μετά από τόση κούραση.

(Μας γέρασαν προώρως, Γιώργο, το κατάλαβες;)
Άβαταρ μέλους
dimos
Ιδρυτικό Μέλος

Έτος εισαγωγής: 2006

Δημοσίευσηαπό blindone1712 » Παρ, 13 Μαρ 2009 9:06 pm

σε ευχαριστώ μεγάλε..να σαι καλά
Κι εγώ είμαι ο Μάκης....
blindone1712

Έτος εισαγωγής: 2007

Re: 09-28/03: Εγγραφές Εαρινού Εξαμήνου 2008-09

Δημοσίευσηαπό brahe » Πέμ, 26 Μαρ 2009 8:54 pm

Ανακοίνωση γραμματείας σχολής Π.Μ:

Προς όλους τους φοιτητές της Σχολής

Σας ενημερώνουμε ότι:
• Για όσους φοιτητές δεν υπάρχουν στοιχεία στο εγγραφολόγιο (αφορά μερίδα φοιτητών που έχουν γραφτεί στη Σχολή πριν το 1991) θα πρέπει να προσέλθουν στη Γραμματεία το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 27/03/09 και να υποβάλλουν χειρόγραφη εγγραφή-δήλωση μαθημάτων.
• Η ηλεκτρονική εγγραφή-δήλωση μαθημάτων και η δήλωση συγγραμμάτων θα είναι δυνατή μέχρι τις 28/03/09. Παρακαλούνται οι φοιτητές οι οποίοι έχουν αρχίσει και δεν έχουν ολοκληρώσει τη δήλωση μαθημάτων (ημιτελής δήλωση μαθημάτων) ή τη δήλωση συγγραμμάτων (ημιτελής δήλωση συγγραμμάτων) να φροντίσουν να προβούν στις απαραίτητες ενέργειες ώστε να υποβληθούν οι δηλώσεις τους (δηλαδή ολοκλήρωση της διαδικασίας που απαιτείται πληκτρολογώντας τον τετραψήφιο κωδικό και πάτημα του κουμπιού υποβολή) μέχρι τις 28/03/09 ανεξάρτητα αν η δήλωση μαθημάτων ή συγγραμμάτων τους είναι κενή.

Ειδικότερα όσον αφορά τη δήλωση συγγραμμάτων σας υπενθυμίζουμε ότι δεν είναι υποχρεωτική η συμπλήρωσή της.
Όσοι φοιτητές δεν επιθυμούν να υποβάλλουν δήλωση συγγραμμάτων και δικαιούνται συγγράμματα (έχουν δηλαδή δηλώσει τα μαθήματα για πρώτη φορά) θα τους δοθούν τα προτεινόμενα συγγράμματα τα οποία στην ηλεκτρονική δήλωση συγγραμμάτων εμφανίζονται με μπλε χρώμα.

Δε θα δοθεί παράταση πέραν των ανωτέρω κατά περίπτωση ημερομηνιών και πρέπει όλοι οι φοιτητές να φροντίσουν για την κατάθεση ή υποβολή της εγγραφής-δήλωσης μαθημάτων τους εγκαίρως.

Όσοι επιθυμούν να υποβάλλουν εκ των υστέρων εγγραφή-δήλωση μαθημάτων θα προσέρχονται στη Γραμματεία και οι εγγραφές-δηλώσεις μαθημάτων θα θεωρούνται εκπρόθεσμες.

ΑΠΟ ΤΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΗΣ

ΣΧΟΛΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ

Τελευταία ανανέωση ( 26.03.09 )
"Ο τέλειος ο άνδρας,
ο άνδρας ο σωστός,
είναι μονάχα ο έξυπνος...
ο όμορφος...
...ο δομοστατικός"
brahe
Επίτιμο μέλος

Δημοσίευσηαπό Balleader » Παρ, 03 Απρ 2009 4:25 pm

brahe έγραψε:Ανακοίνωση γραμματείας σχολής Π.Μ:

Όσοι επιθυμούν να υποβάλλουν εκ των υστέρων εγγραφή-δήλωση μαθημάτων θα προσέρχονται στη Γραμματεία και οι εγγραφές-δηλώσεις μαθημάτων θα θεωρούνται εκπρόθεσμες.

Τελευταία ανανέωση ( 26.03.09 ) [/i]

Ειναι σοβαροι εκει στη γραμματεια? Επειδη ξεχασα να δηλωσω ενα μαθημα που χροστάω απο το προηγουμενο εξαμηνο δνε θα μ'αφησουν να το δωσω. Εχει συμβει σε κανεναν παρομοιο περιστατικο? Αν ναι πως το χειριστηκε...
Always Confused
Balleader Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

Δημοσίευσηαπό rosebud » Παρ, 03 Απρ 2009 5:08 pm

Εγώ κατα λαθος δε δηλωσα ενα μαθημα σε προηγουμενο εξαμηνο με αποτελεσμα να το δωσω(οταν το εδινα ειχα την εντυπωση οτι το ειχα δηλωσει) αλλα να μη φαινεται πουθενα το ονομα μου στους καταλογους.Ετσι πηγα στη γραμματεια και εκει μου είπαν να κανω μία αίτηση στο διοικητικό συμβούλιο και να παρακαλέσω να συμπεριλάβουν το όνομα και το βαθμό μου στη λιστα.
Τελικά χρειαστηκε να κάνω 2 φορές την αίτηση γιατί πέρασαν μηνες κι ακόμα δεν είχα ανταπόκριση.
Με έκπληξη διαπίστωσα όταν δήλωνα μαθήματα γι αυτό το εξάμηνο πως ακόμα επίσημα φαίνεται πως το μάθημα το χρωστάω ενω ο καθηγητης μου ειχε πει ότι το πέρασα!!! :shock: Βέβαια πήγα στη γραμματεία και τώρα αναμένω τις εξελιξεις.... :? :crazy:
Τι να πω,εσένα δε σου είπαν βεβαια καθολου για την αίτηση στο διοικητικό....Δεν ξέρω,ελπίζω να έχεις καλύτερη τύχη απο μένα. ;)
rosebud

Έτος εισαγωγής: 2006

Δημοσίευσηαπό Alexander » Παρ, 03 Απρ 2009 7:22 pm

Εγώ θα λεγα δες πρώτα αν μπορείς να συννενοηθείς με τον καθηγητή, να το δώσεις και να σου κρατήσει το βαθμό, μπας και αποφύγεις τα τρεχάματα με γραμματείες.
Εγώ πέρυσι έδωσα Βελτιστοποίηση Συστημάτων χωρίς να το έχω δηλώσει, συννενοήθηκα με mail με τον mgk και κρατήσαν το βαθμό μου και τον περάσαν τώρα το Φλεβάρη.
Alexander Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

Επιστροφή στο Ειδήσεις

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης