SAKIL έγραψε:χωρις να εχω δει τι εχει γραφτει προηγουμενως εχω 2 αποριες..πρωτη, τι διαφορα ειχαν αυτες οι υπογραφες που εφερε η δαπ σε σχεση με τις αλλες κακες υπογραφες των εαακ-εγκελαδου που καναν την πασπ κ τη δαπ να αναγνωρισουν αυτη τη φορα την αναγκαιοτητα που προκυπτει απο αυτες για συνελευση..να υποθεσω οτι αυτη τη φορα η συνελευση θα ειναι ''νομιμη'' μιας κ οι καλοι εκπροσωποι τον φοιτητων στην ηλιθεια κλειστη διαδικασια του δσ αποφασισαν οτι αυτη τη φορα οι υπογραφες ηταν καλες, ενω την προηγουμενη δεν ηταν..κωλοτουμπα το λεω εγω αυτο..να ταν η μονη ομως..
προσωπικα δεν εχω κανενα προβλημα με το τι πλαισιο κατεβαζει κανεις..πχ πλαισιο που λεει οτι η εξεταστικη ξεκιναει δευτερα ενω αυτοι που το κατεβαζουν ξερουν οτι θα ξεκινησει παρασκευη ή πχ πλαισιο ανοιχτη σχολη..απλα θελω να μου επιβεβαιωσει καποιος ή να με διαψευσει βεβαια θα γελασω πολυ, τι ειπε ο προηγουμενος ομιλιτης της δαπ στην 3η κατα σειρα συνελευση της σχολης φετος στο ψηφισμα που εφερε το μασ.. αν θυμαμαι καλα ειπε αυτολεξει ''εμεις ως δαπ-νδφκ δεν θα μπορουσαμε ποτε να κατεβασουμε ή να στηριξουμε ενα πλαισιο ανοιχτη σχολη χωρις πολιτικο περιεχομενο''.. στο ενα μετρο αποσταση ημουν οταν το ελεγε..ενταξει την ταση να κοροιδευουν τον κοσμο την εχω αντιληφθει απο την εγγραφη μου ακομα στη σχολη , αλλα λιγη διακριτικοτητα ρε παιδια..
τελος μια ερωτηση που εχω..οι 13 εβδομαδες μαθηματων ειναι κατι δεσμευτικο???δηλαδη ερχεται το υπουργειο κ ελεγχει αν πχ λεω η στατικη εγινε 13 εβδομαδες και αν εγινε 12 λεω εγω θεωρει οτι δεν εγινε κ δεν μπορει να εξεταστει??σοβαρα το ρωταω, γιατι θελω να ψαξω απο το 2007 που βγηκε ο νομος ποσα μαθηματα που εχω δωσει κ εχω περασει ήταν παρανομα..σαν τις συνελευσεις ενα πραγμα..προχειρα μου ερχονται αρκετα.. προχειρα πλακα πλακα μου ερχονται κ μπολικες αναπληρωσεις σαβατο πρωι..αυτα μετρηθηκαν στις 13 εβδομαδες ή οχι..αα κ παρανομα μαθηματα δεν ειναι κ αυτα?? σοβαρα το ρωταω..θελω να δω ποτε οι παραβασεις του νομου επιφερουν συνεπειες..
Α)Προφανώς, υπάρχουν κάποιοι συμφοιτητές μας που με το ετσι θέλω και μία δήθεν συνέλευση κλείνουν την σχολή. Υπάρχουν 2 λύσεις. Η μία να αρπαχτούμε στο ξύλο και να γίνουμε ρεζίλι των σκυλιών και η άλλη να κάνουμε συνέλευση. Αυτή είναι η αναγκαιότητα για συνέλευση. Για αυτό υπάρχει το ΔΣ, για αυτό τα ΕΑΑΚ έχουν μια υπογραφή και η ΔΑΠ 5, γιατί στο σύλλογο υπάρχουν εκλογές για εκπροσώπηση. Αν δεν συμφωνείς με την κατανομή εδρών σύμφωνα με τις εκλογές, γιατί έρχεσαι στις εκλογές και ψηφίζεις;
Κωλοτούμπα είναι να λές δεν χρειάζεται ΔΣ γιατί αρκούν οι υπογραφές και μετά να παρακαλάς τον Πασπίτη να υπογράψει και να του λες να το βγάλω το εξ αναβολής αν είναι να υπογράψεις (άρα αφου δεν ήταν εξ αναβολής σημαίνει οτι δεν υπήρξε νόμιμη συνέλευση πριν απο αυτήν, στην οποία δεν μαζεύτηκε απαρτία). Κωλοτούμπα είναι να λες στο ΔΣ να μην γίνουν μαθήματα την πέμπτη και μετά να λες δεν θα τα παρεμποδίσω. Αν συνεχίσω να λέω κωλοτούμπες, δεν θα τελειώσω ποτέ...
Σήμερα το βασικό είναι να ενωθούμε όσοι έχουμε στοιχειώδεις δημοκρατικές αντιλήψεις και θέλουμε να αντιπαλέψουμε το μπάχαλο και την διάλυση της σχολής που με φασιστικές-τραμπούκικες πρακτικές εφαρμόζουν τα ΕΑΑΚ-ΕΓΚΕΛΑΔΟΣ στην σχολή, να εκφράσουμε καθαρά την αντίθεση μας συντεταγμένα. Σε όλες τις κανονικές συνελεύσεις το ΔΑΠ δεν έλειπε απο το πλαίσιο μας αλλά μετά από αυτά τα καραγκιοζιλικια σημασία δεν έχει να κερδίσει η ΔΑΠ σημασία έχει να κερδίσει η Δημοκρατία μέσα στο σύλλογο...
Β)Σε όλες τις χρονιές τα μαθήματα διήρκησαν 13 εβδομάδες, για αυτό με 2 εβδομάδες κατάληψη τελειώναμε 20 ιουλίου, οπότε κοιμήσου ήσυχος...