Εξελίξεις σχετικά με την εξεταστική Σεπτεμβρίου (Σχολιασμός)

Πληροφορίες που αφορούν στο σύνολο της εκπαιδευτικής δραστηριότητας της σχολής και δεν εντάσσονται σε κάποιο έτος.

Συντονιστής: University Editors

Re: Εξελίξεις σχετικά με την εξεταστική Σεπτεμβρίου (Σχολιασμός)

Δημοσίευσηαπό stalin » Κυρ, 02 Οκτ 2011 4:22 pm

SAKIL έγραψε:χωρις να εχω δει τι εχει γραφτει προηγουμενως εχω 2 αποριες..πρωτη, τι διαφορα ειχαν αυτες οι υπογραφες που εφερε η δαπ σε σχεση με τις αλλες κακες υπογραφες των εαακ-εγκελαδου που καναν την πασπ κ τη δαπ να αναγνωρισουν αυτη τη φορα την αναγκαιοτητα που προκυπτει απο αυτες για συνελευση..να υποθεσω οτι αυτη τη φορα η συνελευση θα ειναι ''νομιμη'' μιας κ οι καλοι εκπροσωποι τον φοιτητων στην ηλιθεια κλειστη διαδικασια του δσ αποφασισαν οτι αυτη τη φορα οι υπογραφες ηταν καλες, ενω την προηγουμενη δεν ηταν..κωλοτουμπα το λεω εγω αυτο..να ταν η μονη ομως..

προσωπικα δεν εχω κανενα προβλημα με το τι πλαισιο κατεβαζει κανεις..πχ πλαισιο που λεει οτι η εξεταστικη ξεκιναει δευτερα ενω αυτοι που το κατεβαζουν ξερουν οτι θα ξεκινησει παρασκευη ή πχ πλαισιο ανοιχτη σχολη..απλα θελω να μου επιβεβαιωσει καποιος ή να με διαψευσει βεβαια θα γελασω πολυ, τι ειπε ο προηγουμενος ομιλιτης της δαπ στην 3η κατα σειρα συνελευση της σχολης φετος στο ψηφισμα που εφερε το μασ.. αν θυμαμαι καλα ειπε αυτολεξει ''εμεις ως δαπ-νδφκ δεν θα μπορουσαμε ποτε να κατεβασουμε ή να στηριξουμε ενα πλαισιο ανοιχτη σχολη χωρις πολιτικο περιεχομενο''.. στο ενα μετρο αποσταση ημουν οταν το ελεγε..ενταξει την ταση να κοροιδευουν τον κοσμο την εχω αντιληφθει απο την εγγραφη μου ακομα στη σχολη , αλλα λιγη διακριτικοτητα ρε παιδια..

τελος μια ερωτηση που εχω..οι 13 εβδομαδες μαθηματων ειναι κατι δεσμευτικο???δηλαδη ερχεται το υπουργειο κ ελεγχει αν πχ λεω η στατικη εγινε 13 εβδομαδες και αν εγινε 12 λεω εγω θεωρει οτι δεν εγινε κ δεν μπορει να εξεταστει??σοβαρα το ρωταω, γιατι θελω να ψαξω απο το 2007 που βγηκε ο νομος ποσα μαθηματα που εχω δωσει κ εχω περασει ήταν παρανομα..σαν τις συνελευσεις ενα πραγμα..προχειρα μου ερχονται αρκετα.. προχειρα πλακα πλακα μου ερχονται κ μπολικες αναπληρωσεις σαβατο πρωι..αυτα μετρηθηκαν στις 13 εβδομαδες ή οχι..αα κ παρανομα μαθηματα δεν ειναι κ αυτα?? σοβαρα το ρωταω..θελω να δω ποτε οι παραβασεις του νομου επιφερουν συνεπειες..

Α)Προφανώς, υπάρχουν κάποιοι συμφοιτητές μας που με το ετσι θέλω και μία δήθεν συνέλευση κλείνουν την σχολή. Υπάρχουν 2 λύσεις. Η μία να αρπαχτούμε στο ξύλο και να γίνουμε ρεζίλι των σκυλιών και η άλλη να κάνουμε συνέλευση. Αυτή είναι η αναγκαιότητα για συνέλευση. Για αυτό υπάρχει το ΔΣ, για αυτό τα ΕΑΑΚ έχουν μια υπογραφή και η ΔΑΠ 5, γιατί στο σύλλογο υπάρχουν εκλογές για εκπροσώπηση. Αν δεν συμφωνείς με την κατανομή εδρών σύμφωνα με τις εκλογές, γιατί έρχεσαι στις εκλογές και ψηφίζεις;
Κωλοτούμπα είναι να λές δεν χρειάζεται ΔΣ γιατί αρκούν οι υπογραφές και μετά να παρακαλάς τον Πασπίτη να υπογράψει και να του λες να το βγάλω το εξ αναβολής αν είναι να υπογράψεις (άρα αφου δεν ήταν εξ αναβολής σημαίνει οτι δεν υπήρξε νόμιμη συνέλευση πριν απο αυτήν, στην οποία δεν μαζεύτηκε απαρτία). Κωλοτούμπα είναι να λες στο ΔΣ να μην γίνουν μαθήματα την πέμπτη και μετά να λες δεν θα τα παρεμποδίσω. Αν συνεχίσω να λέω κωλοτούμπες, δεν θα τελειώσω ποτέ...

Σήμερα το βασικό είναι να ενωθούμε όσοι έχουμε στοιχειώδεις δημοκρατικές αντιλήψεις και θέλουμε να αντιπαλέψουμε το μπάχαλο και την διάλυση της σχολής που με φασιστικές-τραμπούκικες πρακτικές εφαρμόζουν τα ΕΑΑΚ-ΕΓΚΕΛΑΔΟΣ στην σχολή, να εκφράσουμε καθαρά την αντίθεση μας συντεταγμένα. Σε όλες τις κανονικές συνελεύσεις το ΔΑΠ δεν έλειπε απο το πλαίσιο μας αλλά μετά από αυτά τα καραγκιοζιλικια σημασία δεν έχει να κερδίσει η ΔΑΠ σημασία έχει να κερδίσει η Δημοκρατία μέσα στο σύλλογο...

Β)Σε όλες τις χρονιές τα μαθήματα διήρκησαν 13 εβδομάδες, για αυτό με 2 εβδομάδες κατάληψη τελειώναμε 20 ιουλίου, οπότε κοιμήσου ήσυχος...
Είμαστε έτοιμοι να πεθάνουμε για τα ιδανικά μας, αλλά, δόξα τω Θεό, δεν πιστεύουμε πια σε τίποτα.
stalin

Έτος εισαγωγής: 2007

Δημοσίευσηαπό Big_Marouli » Κυρ, 02 Οκτ 2011 4:46 pm

Αφού το αποτέλεσμα αύριο ξέρουμε που θα παιχτεί γιατί δεν κατεβαίνουν 2 πλαίσια μονο ? το ανεξάρτητο ανοιχτής σχολης, και το άλλο που θα είναι EAAK-εγκέλαδος ? (για να μην προτείνω λογικές τύπου δεύτερος γύρος κτλ που εφαρμόζονται σε αλλα πολυτεχνεία). Kαι εδώ που έχουμε φτάσει, οι υπόλοιπες παρατάξεις ας αποφασίσουν ποιο θα στηρίξουν έτσι ώστε να εδραιωθεί καλύτερα και να μην αμφισβητηθεί η πλειοψηφία οποιου κερδίσει , να μειωθεί και ο χρόνος συνέλευσης και να μην έχουμε πάλι το μπάχαλο του γράφουμε δεν γράφουμε.. δεν ξέρω αν γίνεται μια πρόταση κάνω..
Big_Marouli Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

Έτος εισαγωγής: 2006

Δημοσίευσηαπό Alucard » Κυρ, 02 Οκτ 2011 4:51 pm

Εγώ έχω μια άλλη ερώτηση, σκεπτόμενος 2-3 μέρες μπροστά...

Πώς ξέρουμε ότι το όποιο αποτέλεσμα της Γ.Σ. θα γίνει όντως σεβαστό και δεν θα είναι απλά άλλος ένας γύρος από μπάχαλο-α?
Δεν νομίζω ότι μπορεί να το εγγυηθεί αυτό κανείς.
Do not argue with an idiot. He will drag you down to his level and beat you with experience.
Alucard Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

Δημοσίευσηαπό dean » Κυρ, 02 Οκτ 2011 4:58 pm

μαλλον το αντιθετο μπορουν να εγγυηθουν περισσοτερο. οτι θα ειναι αλλος ενας γυρος απο μπαχαλα. αφου δεν εγιναν σεβαστες οι προηγουμενες αποφασεις γιατι να υποθεσουμε οτι θα γινει αυτη? τι αλλαξε?
dean

Δημοσίευσηαπό Kely » Κυρ, 02 Οκτ 2011 5:56 pm

Τελικά οι εξετάσεις των αυριανών μαθημάτων δεν θα γίνουν??? :S
Kely

Έτος εισαγωγής: 2010

Δημοσίευσηαπό Aposvolomenos » Κυρ, 02 Οκτ 2011 6:05 pm

Kely έγραψε:Τελικά οι εξετάσεις των αυριανών μαθημάτων δεν θα γίνουν??? :S

stallion έγραψε:
DMD έγραψε:
fg έγραψε:συγγνωμη (ασχετο με τα παραπανω) αλλα ηθελα να ρωτησω αν υπαρχει καμια περιπτωση να γραψουμε κανενα μαθημα αυριο,για θεμελιωσεις ενδιαφερομαι :problem: ....

ξέρει κανείς τίποτα;

Ρε παιδια γιατι λεμε συνεχεια τα ιδια? Αμα θελετε να γραψετε απο τριτη και να ανοιξει η σχολη ελατε αυριο στις 11 που εχει συνελευση και ψηφιστε το ανεξαρτητο πλαισιο να ανοιξει.
:o :shock: Με όλα αυτά που βλέπω εδώ μέσα στο MQN έμεινα ... Aposvolomenos!!! :shock: :o
Aposvolomenos Οικονομική ενίσχυση στο MQN.gr

Έτος εισαγωγής: 2008

Δημοσίευσηαπό amazing_happens » Κυρ, 02 Οκτ 2011 6:31 pm

Το διλημμα ανοικτη ή κλειστη σχολη δεν νομιζω οτι συμφερει σε καμια περιπτωση τα ΕΑΑΚ και τον Εγκελαδο. Η αποπειρα δημιουργιας για δευτερη φορα του ανεξαρτητου πλαισιου "Ανοικτης Σχολης", εγινε απο ανεξαρτητους φοιτητες οσο και αν καποιοι θελουν να βλεπουν φαντασματα. Ειναι μια πολυ ωραια κινηση, μακρια απο οτιδηποτε σαπιο κυκλοφορει γυρω μας. Τωρα, το οτι το πλαισιο αυτο, καλο θα ειναι να στηριχτει απο φοιτητες διαφορων χρωματων (Δαπιτες, Πασπιτες, ΠΚΣιτες κ.τ.λ) ειναι κατι που στην συγκεκριμενη περιπτωση κρινεται υγιες, μιας και ο σκοπος ειναι κοινος. Και "συναδελφοι" με πολιτικες παρωπιδες: "Ειλικρινα μπορει να δημιουργηθει κατι πολιτικα ανεξαρτητο στις μερες μας..."
ειδικα στις μερες μας, που ολα ειναι χαλια!
amazing_happens

Δημοσίευσηαπό fatih akiel » Κυρ, 02 Οκτ 2011 7:56 pm

Μα κανείς δεν αντιλαμβάνεται ότι δεν είναι η καλύτερη ιδέα να διεξαχθεί εξεταστική υπό τις παρούσες συνθήκες?
-Πρώτον, γιατί το κλίμα στην παρούσα φάση είναι αρκετά δυναμιτισμένο και οι αντιδράσεις από τους αριστερούς θα συνεχιστούν όποιο κ αν είναι το αποτέλεσμα αύριο?
-Δεύτερον, γιατί είναι περίοδος που όλα υπολειτουργούν και θα υπάρξουν σίγουρα απεργίες μέσων και όχι μόνο?
(Βέβαια η εξεταστική παρατείνεται σχεδόν πάντα τελευταία με τις απεργίες αλλά αυτή τη φορά τα περιθώρια είναι μηδαμινά.)
-Τρίτον,γιατί εξαιτίας των 2 πρώτον λόγων έχει ήδη χαθεί μία εβδομάδα?
-Τέταρτον,γιατί το απαράδεκτο ισχύον πρόγραμμα εξετάσεων δεν ευνοεί κανέναν και ο προγραμματισμός όλων πάει χαμένος?
-Πέμπτον,γιατί η ψυχολογία για διάβασμα έχει χαλάσει τελείως ύστερα από τις συνεχόμενες αλλαγές και τη διαρκή αβεβαιότητα που επικρατεί όλο αυτό το διάστημα?

Κι ενώ η κοινή λογική επιτάσσει ανοιχτή σχολή το αντίστοιχο πλαίσιο που λέει κανονικά εξετάσεις απ'την επόμενη(!)
κιόλας μέρα με αποθαρρύνει από το να το στηρίξω.
Θεωρώ ότι το καλύτερο είναι να ξεκινήσουν τα μαθήματα του χειμερινού εξαμήνου το συντομότερο δυνατόν!
Εννοείται πως κανείς δε θέλει να χαθεί η τρέχουσα εξεταστική και προτείνω τα μαθήματα που δεν δόθηκαν να μπουν εμβόλιμα στις δύο κανονικές εξεταστικές του έτους. Να έχουμε δηλαδή είτε 3 επαναληπτικές μέσα στο χρόνο είτε 2 διπλές εξεταστικές και 1 επαναληπτική. Έτσι, σίγουρα θα κερδηθεί χρόνος! Ας είναι κ συμπυκνωμένο το πρόγραμμα εξετάσεων,τουλάχιστον θα το ξέρουμε αρκετά νωρίτερα!!!
fatih akiel

Δημοσίευσηαπό amazing_happens » Κυρ, 02 Οκτ 2011 8:03 pm

@ fatih akiel: δεν θελω να σε στεναχωρησω αλλα το πιθανοτερο ειναι η εξεταστικη να χαθει εντελως. (οπως εγινε στη νομικη) Οντως το προγραμμα ειναι σκατα, οντως ειναι τραβηγμενο τη Δευτερα να εχουμε συνελευση την Τριτη να δινουμε και την Πεμπτη να ξαναεχουμε συνελευση... αλλα η εναλλακτικη ειναι "Φιλακια, ρουφηχτα"... Ο καθενας διαλεγει μαγκες τι θελει.. Προσωπικα, θελω να δωσω και ας ειναι και σκατα! 2 μαθηματα μπορω και προλαβαινω? 2 θα δωσω! απο το ολοτελα, καλη και η Παναγιωτενα! Ασε που οπως παει το πραγμα, με τοσα που συμβαινουν γυρω μας, αποκλειεται και το εξαμηνο να κυλισει ομαλα!!
amazing_happens

Δημοσίευσηαπό Nysta » Κυρ, 02 Οκτ 2011 8:15 pm

ρε παιδιά, η δαπ έλεγε τη δεύτερη εβδομάδα καταλήψεων θα χαθεί η εξεταστική, το έλεγε και την τρίτη εβδομάδα των καταλήψεων. μετά ανοίξαμε. την παρασκευή μετά τη συνέλευση που άνοιξε για να γίνει εξεταστική δεν έγινε. τη δευτέρα με στάση στα μέσα έγινε. την ερχόμενη τρίτη και τετάρτη με απεργία στα μέσα δεν έγινε. την πέμπτη έγινε. πήραμε απόφαση για κατάληψη. την παρασκευή και το σάββατο δεν έγινε εξεταστιή όπως δε θα γίνει και αύριο. Παρόλα αυτά η δαπ λέει πώς ΤΩΡΑ αν δεν ανοίξει η σχολή θα χάσουμε την εξεταστική.. μόνο εγώ βλέπω πως αν θέλει η δαπ και οι καθηγητές η εξεταστική δε θα γίνει;
Η πληρότητα του μπλε κάδου είναι ευθέως ανάλογη με το επίπεδο του διαλόγου στο forum..
Άβαταρ μέλους
Nysta

Έτος εισαγωγής: 2009

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Μαθήματα-Γενικά

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες