Εξελίξεις σχετικά με την εξεταστική Σεπτεμβρίου (Σχολιασμός)

Πληροφορίες που αφορούν στο σύνολο της εκπαιδευτικής δραστηριότητας της σχολής και δεν εντάσσονται σε κάποιο έτος.

Συντονιστής: University Editors

Re: Εξελίξεις σχετικά με την εξεταστική Σεπτεμβρίου (Σχολιασμός)

Δημοσίευσηαπό georgecv » Παρ, 30 Σεπ 2011 11:17 pm

giwrgos87 έγραψε:
ingenieurin26 έγραψε:Κι εμείς έχουμε και μαθήματα να διαβάσουμε , αλλά τον παρακάμπτετε επειδή σας συμφέρει, δούλοι αμισθοί έχουμε καταντήσει.

Εσεις ειστε συντονιστες-διαχειριστες και αρα υπευθυνοι για την σωστη-αντικειμενικη(?) λειτουργια του site.Και σε παρακαλω μην αστειευεσαι για πραγματα που καταλαβαινεις και εσυ πως ειναι πολυ σημαντικα

Eσυ ομως δεν εισαι συντονιστης και αρα δεν εχεις το δικαιωμα να κρινεις ποιος θα φαει μπαν και ποιος οχι.
Εγω εαν ημουν συντονιστης θα σε ειχα μπαναρει για αυτην την (απαραδεκτη) συμπεριφορα σου.
georgecv

Έτος εισαγωγής: 0

Δημοσίευσηαπό newkidontheblock » Παρ, 30 Σεπ 2011 11:27 pm

επειδή έχουμε ψιλοξεφύγει, να ελπίζουμε αύριο για εξέταση?
τσιριμπίμ, τσιριμπόμ
newkidontheblock

Δημοσίευσηαπό sofibo » Παρ, 30 Σεπ 2011 11:30 pm

stalin έγραψε:Πρέπει να κατανοήσουμε όλοι πως δεν υπάρχει ούτε ένας καθηγητής που θα υποστηρίξει να γίνουν εξετάσεις το ΣΚ. Προκαλώ 1 να μου πει, έναν που θα στηρίξει τέτοια πρόταση...
Κανέναν δεν βόλεψε το πρόγραμμα αλλά αν γίνει εξεταστική θα δώσουμε έστω 4-5 μαθήματα αλλιώς απλά δεν θα περάσουμε τίποτε και τέλος...
Ολοι αυτοί που λένε εξετάσεις ΣΚ σε όλο το ΕΜΠ, μπορεί έστω ένας να μου εγγυηθεί οτι δεν θα χαθεί η εξεταστική;;;;;;;;;;;;

http://www.chemeng.ntua.gr/main.php?news&news_item=470
'Ελα γιατί το κουράσατε με τις απειλές.Το πολύ το φίκι φίκι το βαριέται και ο ...παππάς!(τώρα το αν ο καθηγητής της σχολής πολ.μηχ. που είναι μάλλον ανώτερος και πιο ''επιστήμονας'' απο τους υπόλοιπους καθηγητές του εμπ βαριέται να κάνει εξέταση τα σ/κ ε τι να σας πώ,μπετό στη δουλειά μπετό και στο κεφάλι!)
@georgecv το αβαταρ σου τα σπάει! :clap:
sofibo

Έτος εισαγωγής: 2008

Δημοσίευσηαπό stalin » Παρ, 30 Σεπ 2011 11:46 pm

To 2006-2007 ίσχυε ο νόμος πρίν της Γιαννάκου, γι'αυτό και έγιναν τριπλές, τώρα απαγορεύονται και απο τον νόμο Γιαννάκου και απο τον νόμο Διαμαντοπούλου. Τώρα τι λέει ο 3 και πόσο αξιόπιστος είναι θα φανεί εν καιρώ....
Και για να μην το πολυζαλίζουμε πάρε την σαφέστατη εγκύκλιο απο το υπουργείο http://www.civil.ntua.gr/uploads/eggrafou.pdfδιάβασε στο 4 και πάρε την απάντηση σου....
Όποια εξεταστική χαθεί δεν πάει πουθενά, χάνεται...
Είμαστε έτοιμοι να πεθάνουμε για τα ιδανικά μας, αλλά, δόξα τω Θεό, δεν πιστεύουμε πια σε τίποτα.
stalin

Έτος εισαγωγής: 2007

Δημοσίευσηαπό sofibo » Σάβ, 01 Οκτ 2011 12:35 am

Λες ο ορισμός του ακαδημαικού έτους των χημικών μηχανικών να ήταν αποτέλεσμα καταλυτικής παρέμβασης-πρότασης-έμπνευσης του 3 αυτοπροσώπως? :o :lol:
sofibo

Δημοσίευσηαπό stalin » Σάβ, 01 Οκτ 2011 1:21 am

Αν γίνουν εξετάσεις τα σαββατοκύριακα στη σχολή μας, εγώ θα σε παραδεχτώ, αν πάλι χάσουμε την εξεταστική μας απο τις απαράδεκτες πρακτικές σας, εκεί να δώ τι θα πείτε στον κόσμο και πως θα δικαιολογήσετε την απαράδεκτη στάση σας...
Επίσης αν διάβασες οι χημικοί θα πάνε για έγκριση στην σύγκλητο η οποία μετά την εγκύκλιο του υπουργείου, δεν μπορεί να δώσει.
Ο καιρός γαρ εγγύς και τα μυαλά στο blender :ellinofreneia:
Είμαστε έτοιμοι να πεθάνουμε για τα ιδανικά μας, αλλά, δόξα τω Θεό, δεν πιστεύουμε πια σε τίποτα.
stalin

Έτος εισαγωγής: 2007

Δημοσίευσηαπό betonarme2 » Σάβ, 01 Οκτ 2011 1:55 am

συναλεφοι να ρωτησω η καταληψη πηγε μεχρι την πεμπτη και μετα παλι συνελευση?????????
betonarme2

Δημοσίευσηαπό zetavar » Σάβ, 01 Οκτ 2011 2:01 am

Έχω μια βασική απορία, αν μπορεί κάποιος και ξέρει ας με διαφωτίσει! Την Πέμπτη έγινε Γ.Σ. και έκλεισε η σχολή από τις αριστερές παρατάξεις. Την Παρασκευή μάζεψε υπογραφές η ΔΑΠ για να ανοίξει τη σχολή με Γ.Σ. Έστω ότι τη Δευτέρα η σχολή ανοίγει. Μετά θα ξαναμαζέψουν οι αριστερές παρατάξεις υπογραφές και θα ξανακλείσει κτλπ. Η απορία μου είναι η εξής: υπάρχει κάποιο καταστατικό που να ορίζει πότε μπορεί να συγκληθεί μια Γ.Σ. και αν ναι πού το βρίσκω ή τι λέει? Πότε μια συνέλευση και συνεπώς η απόφασή της είναι έγκυρη-νόμιμη??
Επίσης, κάτι ενημερωτικό.. διάβασα την ανακοίνωση του Υπουργείου Παιδείας και κοίταξα το ημερολόγιο και υπολόγισα(38 εβδομάδες+4 διακοπές) ότι αν ανοίξουμε τη Δευτέρα και γίνει η εξεταστική, τότε τελειώνουμε την εξεταστική του Ιούνη, χωρίς καμία άλλη κατάληψη ή απεργία, στις 28/7. Υποθέτω λοιπόν ότι αν δεν ανοίξουμε θα χάσουμε την εξεταστική...αν κάποιος μπορεί να μου πεί ποιά άλλη εναλλακτική υπάρχει, θα το εκτιμούσα!
"Κι αν βρίσκομαι μες σε συμφορές, ωστόσο η παιδεία μου με έκανε ελεύθερο"
zetavar

Έτος εισαγωγής: 2006

Δημοσίευσηαπό morisson » Σάβ, 01 Οκτ 2011 2:02 am

betonarme2 έγραψε:συναλεφοι να ρωτησω η καταληψη πηγε μεχρι την πεμπτη και μετα παλι συνελευση?????????

Ναι έτσι λέει το πλαίσιο που κατέβηκε.Τώρα θα δούμε τι θα γίνει.Γιατί έλεγαν και απο ΔΑΠ συνέλευση νωρίτερα(ίσως Δευτέρα)

Τσέκαρε και εδώ
...brothers and sisters of the pale forest
children of night
who among you will run with the hunt?
Άβαταρ μέλους
morisson
Επίτιμο μέλος

Δημοσίευσηαπό giwrgos87 » Σάβ, 01 Οκτ 2011 2:09 am

zetavar έγραψε:Έχω μια βασική απορία, αν μπορεί κάποιος και ξέρει ας με διαφωτίσει! Την Πέμπτη έγινε Γ.Σ. και έκλεισε η σχολή από τις αριστερές παρατάξεις. Την Παρασκευή μάζεψε υπογραφές η ΔΑΠ για να ανοίξει τη σχολή με Γ.Σ. Έστω ότι τη Δευτέρα η σχολή ανοίγει. Μετά θα ξαναμαζέψουν οι αριστερές παρατάξεις υπογραφές και θα ξανακλείσει κτλπ. Η απορία μου είναι η εξής: υπάρχει κάποιο καταστατικό που να ορίζει πότε μπορεί να συγκληθεί μια Γ.Σ. και αν ναι πού το βρίσκω ή τι λέει? Πότε μια συνέλευση και συνεπώς η απόφασή της είναι έγκυρη-νόμιμη??

Οχι φιλε μου δεν υπαρχει καταστατικο...πως τολμας να ρωτας κατι τετοιο στην χωρα της ανομιας.Εδω ειναι ελλαντα και δεν εχουμε κανονισμους,απλα ο καθενας επιβαλλει τους δικους του κανονισμους αναλογα με τον τι τον συμφερει και στο τελος την πληρωνουν οι αδυναμοι που στην συγκεκριμενη περιπτωση αδυναμοι ειναι οι μακακες οι φοιτητες που θελουν να περασουν κανα μαθηματακι(δεν ειναι ουτε οι καθηγητες,ουτε η ΔΑΠ ουτε η ΕΑΑΚ).Γιατι εδω ειναι ελλαντα
giwrgos87

Έτος εισαγωγής: 2005

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Μαθήματα-Γενικά

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες