Off-topic / Flaming Posts

Εδώ μεταφέρονται κάποια "προβληματικά" μηνύματα-θέματα για να μην διαγραφούν τελείως.

Re: Εξελίξεις σχετικά με την εξεταστική Σεπτεμβρίου (Σχολιασμός)

Δημοσίευσηαπό Exeisanapthra? » Παρ, 30 Σεπ 2011 11:02 am

Εγώ αύριο πρωί γράφω μάθημα στα Νεα Κτήρια Ζωγράφου.
1. Αν η εξέταση διεξαχθεί κανονικά θα το δώσω κανονικά.
2. Αν η εξέταση διεξαχθεί κανονικά και υπάρχουν άτομα που εμποδίζουν θα έχω μαζί μου σιδερόβεργα και αλυσοπρίονο-δεν πρόκειται περί αστείου.
3. Αν η εξέταση δεν γίνεται λόγω της μούφας κατάληψης πάλι θα έχω σιδερόβεργα και αλυσοπρίονο και θα αρχίσω να χτυπάω at random άτομα.
Αυτά δεν είναι απειλή.
29 κατασκευαστές σπιτιών συνιστούν shqip
Exeisanapthra?

Έτος εισαγωγής: 2008

Δημοσίευσηαπό ingenieurin26 » Παρ, 30 Σεπ 2011 12:21 pm

Becoming_I έγραψε:Εδώ δεν μπορούμε να συνενοηθούμε μεταξύ μας τι να κάνουμε , αποφάσεις συγκλήτου θα εφαρμόσουμε. Χτες που έδινα σιδηροδρομική, αρκετοί θα ψήφιζαν κατάληψη επειδή δεν τους "έβγαινε" το πρόγραμμα. Δε λέω είναι ζόρικο και χαλάει τον προγραμματισμό που είχε κάνει κάποιος βάσει του παλιού, αλλά η λογική του στύλ "...ας πάει διπλή τον φλεβάρη" , "...δεν πρόκειται να χαθεί η εξεταστική" δεν βοηθά στην παρούσα στιγμή.

:sick: :sick: :sick:

Που έχουμε μπλέξει σε αυτή τη σχολή με τους παρτάκηδες , είναι να βαράς το κεφάλι σου στον τοίχο.
ingenieurin26
Επίτιμο μέλος

Έτος εισαγωγής: 2007

Δημοσίευσηαπό nqm » Παρ, 30 Σεπ 2011 12:26 pm

E βαρα το πια στο τοιχο μπας και κουδουνισει να τελειωνουμε..
nqm

Έτος εισαγωγής: 1950

Δημοσίευσηαπό skype » Παρ, 30 Σεπ 2011 12:42 pm

To mqn ομως με τοση επισκεψιμοτητα παει πολυ καλα...www.neatstat.com/www.mqn.gr
η δαπ σιγουρα τα δινει..
Έτος εισαγωγής: 2005

Δημοσίευσηαπό epistimonas » Παρ, 30 Σεπ 2011 6:08 pm

Τεμπέληδες ψευτοαριστεροί επαναστάτες φτάσατε την χώρα στον πάτο.Αντιδράστε σε όλα,μην αφήνετε τίποτα να αλλάξει και επαναπαυτείτε στη μιζέρια σας.Το μόνο που θέλετε είναι να κάθεστε και να σας πληρώνουν!Βγάλτε το μίσος και τα κόμπλεξ σας εμποδίζοντας όσους θέλους να δουλέψουν και να προοδεύσουν.
epistimonas

Δημοσίευσηαπό kostas24 » Παρ, 30 Σεπ 2011 7:03 pm

ΕΑΑΚ-ΑΡΕΝ=Ουγγανοι...και για οσους δεν ξερουν τι ειναι ουγγανοι,ειναι κατι βλακες που νομιζουν οτι μπαινουν στο πολυτεχνειο και θα κανουν την επανασταση τους..αλλα την κανουν εις βαρος των αλλων.Ομως οταν καιγεται ο κ.. τους τρεχουν να περασουν μαθηματα,και τερμα η επανασταση...Ελπιζω συντομα να ονομαστει ενα νησι ΟΥΓΓΑΝΕΙΑ οπου να βαλουν τους εαακιτες και τους αρενιτες εκει μεσα να κανουν την επανασταση τους...και να μην αγχωνονται ιδιατερα περι προσαρμογης..ουγγανοι ειναι ολοι τους και θα προσαρμοστουν συντομα...και για οσους βιαστουν να με πουν φασιστα(λες και ζουμε στο 73) εχω να τους πω οτι φασιστες ειστε εσεις ρε ουνοι που κλεινεται την σχολη με τοετσι θελω οποτε γουσταρεται...σε ξερονησι να σας κλεισουνε να κανετε συνελευσεις οποτε σας τι βαραει... να το κλεινετε κιολας οποτε γουσταρετε!! :lol: ειστε ΟΥΝΟΙ,ΟΥΓΓΑΝΟΙ,ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΟΙ και γενικοτερα ανικανοι και για τα παντα...ΖΩΑ και ΒΡΟΜΟΛΕΜΕΔΕΣ..ΟΥΣΤ ΡΕ!!!!
kostas24

Έτος εισαγωγής: 1990

Δημοσίευσηαπό Παπουτσής Δημήτρης » Παρ, 30 Σεπ 2011 7:55 pm

mixalis έγραψε:
Παπουτσής Δημήτρης έγραψε:Παίξτε και ξύλο να την ανοίξετε έλεος δε θα πάθετε τίποτα!!!!Δικαίωμά μας είναι να γράψουμε, ο καθένας για τους λόγους του, εφόσον αποφάσισε η πλειοψηφία!! Όλα αυτά τα λέω επώνυμα!!!

συγγνωμη αλλα μαλλον τοσο σου κοβει,τοσα λες...θα παιξουμε ξυλο για να δωσεις στατικη 4??
μηπως να παιξουμε και ξυλο επειδη σου μπιπ τη γκομενα???

το εγραψα και χθες...το θεμα ειναι να μην φτασουμε ως εκει!!!!

παντως απορω,ολοι οι αντρακλες της σχολης,εδω μεσα ειναι και δεν ανεβαινουν στη σχολη,γιατι σημερα δεν ειδα(οση ωρα ημουν τουλαχιστον εκει)κανενα γατακι να εχει ερθει για ξυλο....

Μιχαλάκι είσαι και τσουτσέκι και όρνιο...

Λες να θέλω να δώσω μόνο εγώ εξετάσεις??

Υ.Γ. 1 Σφαλιάρες κ από γκόμενα σε βλέπω να τρως με αυτά που λες...
Παπουτσής Δημήτρης

Έτος εισαγωγής: 2004

Δημοσίευσηαπό mixalis » Παρ, 30 Σεπ 2011 7:59 pm

[quote=]
mixalis έγραψε:παντως απορω,ολοι οι αντρακλες της σχολης,εδω μεσα ειναι και δεν ανεβαινουν στη σχολη,γιατι σημερα δεν ειδα(οση ωρα ημουν τουλαχιστον εκει)κανενα γατακι να εχει ερθει για ξυλο....
[/quote][/quote]

τι δε καταλαβαινεις??θες να στο ζωγραφισω??
δημητρακη,αντι να κανεις κοκοκο,κατεβα και παιξε ξυλο εσυ με τους συναδελφους σου και ασε εμενα να τις τρωω απο γκομενα...
mixalis

Έτος εισαγωγής: 0

Δημοσίευσηαπό pousas » Παρ, 30 Σεπ 2011 8:03 pm

πολύ γ...δες μαζεύτηκαν εδώ μέσα..δημήτρη αν πατήσεις αλτ+κοντρόλ ρίχνεις μπουνιά σε εαακίτη... μάγκα του πληκτρολογίου
pousas

Έτος εισαγωγής: 2008

Δημοσίευσηαπό Παπουτσής Δημήτρης » Παρ, 30 Σεπ 2011 8:15 pm

mixalis έγραψε:
Παπουτσής Δημήτρης έγραψε:Παίξτε και ξύλο να την ανοίξετε έλεος δε θα πάθετε τίποτα!!!!Δικαίωμά μας είναι να γράψουμε, ο καθένας για τους λόγους του, εφόσον αποφάσισε η πλειοψηφία!! Όλα αυτά τα λέω επώνυμα!!!

συγγνωμη αλλα μαλλον τοσο σου κοβει,τοσα λες...θα παιξουμε ξυλο για να δωσεις στατικη 4??
μηπως να παιξουμε και ξυλο επειδη σου μπιπ τη γκομενα???

το εγραψα και χθες...το θεμα ειναι να μην φτασουμε ως εκει!!!!

παντως απορω,ολοι οι αντρακλες της σχολης,εδω μεσα ειναι και δεν ανεβαινουν στη σχολη,γιατι σημερα δεν ειδα(οση ωρα ημουν τουλαχιστον εκει)κανενα γατακι να εχει ερθει για ξυλο....

Άμα δε μπορείς να διαβάσεις δε σου φταίω εγω τσουτσέκι...Εγραψα ότι έχω ξενοικιάσει απο Αθήνα. Θα κατέβω εγώ απο τα Γιάννενα έτσι, κάνοντας 7 ώρες ταξίδι με το λεωφορείο χωρίς να ξέρω τι γίνεται..Και μη πετάγεσαι δε μιλούσα σ' εσένα εξαρχής, εκτός αν είσαι απο αυτούς που δε σεβονται την πλειοψηφεία..Και μην το συνεχίζουμε..Δεν έχει νόημα να στο παίζω εγω κάτι η εσύ απο απόσταση 350χλμ...
Παπουτσής Δημήτρης

Έτος εισαγωγής: 2004

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Μπλε κάδος

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες