Εμπνευση για κανα επεισοδιακι σαπουνόπερας δεν σου ρθε ακόμα??![]()
Ισχύει, διαβάζω ήδη εντατικά τον Μεγάλο Πατέρα.
http://www.youtube.com/watch?v=2EzuF6g0 ... re=related

Συντονιστής: University Editors
Εμπνευση για κανα επεισοδιακι σαπουνόπερας δεν σου ρθε ακόμα??![]()
CSI computer expert έγραψε:I'll create a GUI interface using Visual Basic, see if i can track an IP Address out of this.
epistimonas έγραψε:Παιδιά όποιος πάει να ψηφίσει αύριο κατάληψη επειδή είναι δυσαρεστημένος με το πρόγραμμα ειναι επιεικώς ηλίθιος!!Δηλαδή δεν φτάνει που μας κάνουν τη χάρη να δώσουμε 4 εβδομάδες εξεταστική ενώ θα μπορούσαν κάλλιστα να πουν παιδιά η εξεταστική χάθηκε και τέλος,κάνουμε και παράπονα κιόλας.Τόσο καιρό που καθόσασταν επαναπαυμένοι στα σπίτια σας και δεν κατεβαίνατε στις συνελεύσεις να ψηφίσετε να ανοίξει η σχολή αφήνοντας τη έρμαιο στα ΕΑΑΚ-ΕΓΚΕΛΑΔΟ ήταν καλά?Μην θέλουμε και την πίτα ολόκληρη και τον σκύλο χορτάτο....Όπως και να χει το να γίνει εξεταστική(έστω και συμπτηγμένη) είναι καλύτερο για όλους απο το να χαθεί τελείως,και αν αύριο έχει απαρτία η συνέλευση, θα χαθεί τελείως...
chris_z έγραψε:Γεια! Νομίζω ότι πρέπει να αποσαφηνίσω τη θέση μου. Πριν μερικές σελίδες η στρουμφίτα επικαλέστηκε τον Άσιμο. Ο έχειςαναπτήρα της απάντησε και αμέσως ''τσίμπησαν'' πακτομένος και σοφίμπο. Αυτά έγιναν στις σελίδες 126 και 127. Εγώ τότε κατάλαβα ότι ο Άσιμος αποτελεί για τους συμφοιτητές μας στρουμφίτα, πακτομένος και σοφίμπο κατά κάποιο τρόπο μία πηγή έμπνευσης, ή κάτι παρόμοιο τέλος πάντων ας μην σταθούμε σε αυτό. Εγώ τότε θεώρησα χρήσιμο να τους υπενθυμίσω ότι ο Άσιμος ήταν κατά των αριστερών όπως φαίνεται ξεκάθαρα από το κείμενο που παρέθεσα.
Η σοφίμπο στη σελίδα 128 είπε ότι αυτό που παρέθεσα έχει πολλές ερμηνείες, μπορεί να μου βρει άλλες; Πιστεύω ήταν αρκετά ξεκάθαρο αυτό που παρέθεσα. Επίσης είπε ότι επικαλούμαι αυθεντίες όποτε με συμφέρουν, ενώ στο ποστ μου ακριβώς είπα ότι δεν πρέπει να επικαλούμαστε αυθεντίες και ότι πρέπει να έχουμε κριτική στάση απέναντι τους όπως είπε και ο εχειςαναπτήρα. Μάλιστα είπα επακριβώς ''δεν σημαίνει πως όλοι πρέπει να τον ακολουθούμε τυφλά'', επικαλέστηκα αυθεντία λοιπόν; Επειδή εκείνοι τον έχουν ως αυθεντία τους παρέθεσα την γνώμη που είχε για αυτούς.
Ως προς αυτά που είπε ο Λύμπε πρέπει να ξεκαθαρίσω ότι δεν το βρήκα στο γκούγκλ αλλά στο βιβλίο του, το έγραψα και στην πηγή. Το βιβλίο του βέβαια είναι και στο ίντερνετ, αλλά παραμένει το βιβλίο του, δεν είναι πχ wikipedia να πεις ότι εντάξει γράφει όποιος να ναι, είναι τα λόγια του Άσιμου. Αν λύμπε σε ενδιαφέρει η φιλοσοφική έννοια γνώση σου συστήνω να παρακολουθήσεις το μάθημα φιλοσοφία του 2ου εξαμήνου όπου εκεί ασχοληθήκαμε εκτενώς με τον ορισμό της έννοιας γνώσης. Τη γνώση στο παιχνίδι την έβαλε η στρουμφίτα, και μάλιστα αυτή είχε και γνώση για τη γνώση του άλλου: ''η γνώση της ιστορίας σου όπως και των περισσοτέρων ομοϊδεατών σου φτάνει μέχρι το φεισμπουκ και το βιλλα μερσεντεσ''. Ο λύμπε μου είπε το ίδιο με τη σοφίμπο, να μην ακούω αυθεντίες, μα αυτό ήθελα να πω εγώ σε εσάς , γιατί εγώ δεν χρησιμοποίησα τον Άσιμο για να υποστηρίξω τις ιδέες μου , απλώς είπα ότι εσείς που τον έχετε για θεό δεν σας πήγαινε και μάλιστα να είστε κριτικοί απέναντι σε κάθε αυθεντία.
Πακτομένε στο επόμενο ποστ δεν εξήγησες τίποτα, απλώς έβαλες κάποιες θέσεις και κάποιους αξιολογικούς χαρακτηρισμούς, για μένα είναι κενές και για τον οποιονδήποτε άλλο αφού δεν συνοδεύονται με την απαραίτητη δικαιολόγηση. Μετά είπες ότι θα χλεύαζε τους κάφρους αγανακτισμένους φοιτητές. Δεν μπορείς να ξέρεις τι θα σκεφτόταν για τους ανεξάρτητους φοιτητές, πάντως για τους αριστερούς μπορείς να ξέρεις σίγουρα ότι δεν τους πήγαινε. Επίσης αυτοί είναι ενάντια σε αυτούς που δεν πάει, τους αριστερούς. Μάλιστα αποκαλεί σε αυτό που παρέθεσα και τους φοιτητές χέστες και κώλους, αλλά πιστεύεις θα έλεγε χέστες τους ανεξάρτητους φοιτητές που πάνε κόντρα σε σας και έχουν υψώσει κεφάλι; (136 σχολές μόνο κλειστές) Μήπως ήλπιζε να βρει ανεξάρτητους φοιτητές; Και αυτός ανεξάρτητος ήταν, δηλαδή δεν ήταν σε κάποιο κόμμα. Δεν μπορώ να το ξέρω, αλλά είναι πολύ πιο πιθανό σύμφωνα με τα λεγόμενα του ,από αυτό που λες εσύ. Μα και γιατί κάφροι οι ανεξάρτητοι φοιτητές; Με το που χάνουν τη συνέλευση μαζεύουν υπογραφές για να κάνουν την επόμενη μέχρι να κερδίσουν; Δεν αποφασίζει το δσ συνέλευση και αποφασίζουν να την κάνουν μόνοι τους; Κλείνουν τη σχολή με το έτσι θέλω επειδή λένε μάζεψαν κάτι υπογραφές και δεν αφήνουν κανένα να γράψει; Επειδή δεν ανήκουν κάπου; Γιατί κάφροι;
Ρεπόρτερ ήταν ασύνδετο όπως λες ότι δεν σας πήγαινε και ότι εσείς τον επικαλείστε και φοβάστε μην σας τον θίξουμε; Εγώ πιστεύω πως αυτά τα δύο έχουν τεράστια σχέση, και καλό είναι να τη δείτε.
Επίσης, πρώτη φορά μετά από τόσα ποστ που έχω γράψει παίρνω τόσες απαντήσεις. Έχω γράψει πολύ πιο σημαντικά πράγματα και σε αυτά δεν τολμήσατε να απαντήσετε γιατί δεν σας πήγαινε. Τώρα που θίξαμε τον ήρωα σας τρέξατε να τον αποκαταστήσετε.
Υ.Γ.: μερντ σε εκλιπαρώ γράψε και το επόμενο επεισόδιο της σαπουνόπερας, θέλω και άλλο!!
martin έγραψε:epistimonas έγραψε:Παιδιά όποιος πάει να ψηφίσει αύριο κατάληψη επειδή είναι δυσαρεστημένος με το πρόγραμμα ειναι επιεικώς ηλίθιος!!Δηλαδή δεν φτάνει που μας κάνουν τη χάρη να δώσουμε 4 εβδομάδες εξεταστική ενώ θα μπορούσαν κάλλιστα να πουν παιδιά η εξεταστική χάθηκε και τέλος,κάνουμε και παράπονα κιόλας.Τόσο καιρό που καθόσασταν επαναπαυμένοι στα σπίτια σας και δεν κατεβαίνατε στις συνελεύσεις να ψηφίσετε να ανοίξει η σχολή αφήνοντας τη έρμαιο στα ΕΑΑΚ-ΕΓΚΕΛΑΔΟ ήταν καλά?Μην θέλουμε και την πίτα ολόκληρη και τον σκύλο χορτάτο....Όπως και να χει το να γίνει εξεταστική(έστω και συμπτηγμένη) είναι καλύτερο για όλους απο το να χαθεί τελείως,και αν αύριο έχει απαρτία η συνέλευση, θα χαθεί τελείως...
όχι δεν τα λες σωστά.είμαστε ηλίθιοι μόνο και μόνο που έχουμε μπει σε αυτή τη διαδικασία.
ότι απόφαση και να βγάλει αυτή η "συνέλευση" δεν πρέπει να τη σεβαστούμε όλοι οι υπόλοιποι( φοιτητές και καθηγητές)ακριβώς όπως δε σεβάστηκαν τα εαακ την απόφαση της κανονικής συνέλευσης.και για μένα προσωπικά το πρόγραμμα σκατά είναι αλλά έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα το αποδέχομαι.
stroumfita έγραψε: τώρα αν εσείς πιστεύεται ότι ένας φοιτητής που θα πάει στο μοναδικό μέσο που έχει για να εκφράσει την άποψη και τα προβλήματα του είναι ηλίθιος ... τότε σας συγχαίρω... μπορούμε απλά να είμαστε απλοί θεατές των γεγονότων...να καθόμαστε να παρακολουθούμε από τον καναπέ μας την καταστροφή των σχολών μας και της χώρας ολόκληρης...(όπως άλλωστε ανέφερε η ανεξάρτητη δαπιτισσα στο σκαι...''διαμαρτίες γίνονται και μεσώ φεισμπουκ και τουιτερ'''') τρέμουν κοκκαλααααααα ......
amazing_happens έγραψε:stroumfita έγραψε: τώρα αν εσείς πιστεύεται ότι ένας φοιτητής που θα πάει στο μοναδικό μέσο που έχει για να εκφράσει την άποψη και τα προβλήματα του είναι ηλίθιος ... τότε σας συγχαίρω... μπορούμε απλά να είμαστε απλοί θεατές των γεγονότων...να καθόμαστε να παρακολουθούμε από τον καναπέ μας την καταστροφή των σχολών μας και της χώρας ολόκληρης...(όπως άλλωστε ανέφερε η ανεξάρτητη δαπιτισσα στο σκαι...''διαμαρτίες γίνονται και μεσώ φεισμπουκ και τουιτερ'''') τρέμουν κοκκαλααααααα ......
Για να λεμε τα πραγματα με το ονομα τους! Κανενας φοιτητης δεν πηγαινει στη συνελευση για να εκφρασει τους προβληματισμους και τις σκεψεις του! Προβληματισμους και σκεψεις εκφραζεις οταν δεν φερεις "πολιτικες-ιδεολογικες" ταμπελες! Ο καθενας εκφραζει τις αποψεις του κομματος που "ανηκει"! Η καθε συνελευση εξαιτιας της κομματικης μορφης που εχουν οι παραταξεις... παιρνει χαρακτηρα πολιτικης αντιπαραθεσης και σε καμια περιπτωση δεν θυμιζει "εκφραση φρεσκων-ρηξικελευθων σκεψεων και ιδεων απο νεους ανθρωπους που ονειρευονται να αλλαξουν κατι στον κοσμο!"
Επιπλεον, η καταστροφη που περιγραφεις ειναι δεδομενη και γνωστη... Το θεμα ειναι οτι και εμεις καναμε-κανουμε τα πραγματα χειροτερα. Δεν βοηθαμε καθολου. Το φοιτητικο κινημα που καποιοι ηθελαν να δημιουργησουν, απετυχε! Θες γιατι ο κοσμος πλεον νοιαζεται για πολυ σοβαροτερα πραγματα απο οτι ενα νομοσχεδιο που αντικειμενικα εχει θετικα στοιχεια, θες γιατι οι καθηγητες ( σημ. ειναι αυτοι που πληττονται περισσοτερο ) εκαναν την "παπια", θες για ποτε δεν εγινε καμια "φοιτητικη συσπειρωση", θες για το οτι ο κοσμος πια "βαρεθηκε" .....κ.τ.λ! Για τη χωρα και τη ζωη μας να βγουμε καθε μερα στους δρομους, αλλα το "σπιτι" μας που ειναι μπουρδελο πρεπει να κοιταμε να μην το κανουμε χειροτερο!
Τα κοκκαλα που τρεμουν, τρεμουν γιατι οσοι "συγχρονοι επαναστατες" τα επικαλουνται, εχουν μπερδεψει τη σημασια τους ή ακομα χειροτερα την αγνοουν...
stroumfita έγραψε:τι ωραία.... πραγματικά.... μάλλον θέλω να είμαι ονειροπόλα... ίσως.... αλλά πλανάσαι πλάνην οικτρά αν θεωρείς πως αυτή την στιγμή η κρίση είναι το μονό σημαντικό πρόβλημα μας...δεν σου κάνει εντύπωση πως έτρεξαν να περάσουν το νομοσχέδιο στην παιδεία... πως πάνε να διαλύσουν τα νοσοκομεία??? πάνε να διαλύσουν το κράτος πρόνοιας,να μας δείξουν ότι ο μονός δρόμος είναι ο δικός τους... κάποιοι βαρέθηκαν ... έτσι είπες??? λοιπόν όταν θα ερωτηθείς αργότερα να απαντήσεις ότι βαρέθηκεσ...η μπορείς και να τα ρίξεις στους ''ανεξάρτητες '' καθηγητές που μόλις τους έδειξε το δάχτυλο η αννουλα κρύφτηκαν... αλλά θα ήθελες να είχες δεχτεί την ίδια απάντηση από τούς προγενέστερους....??? τώρα θα τρέξουν κάποιοι να με πουν αυθάδη... αλλά πείτε μου ποια η διαφορά με τότε?? μήπως τώρα αυτό που ζούμε δεν είναι δικτατορία???... υπάρχει ελευθερία λόγου???... ούτε 5 λεπτά δεν μπόρεσε να διαθέσει ο κρατικό κανάλι της ερτ για να ακουστεί και ο αντίλογος(αφού ως κύρια άποψη θεωρείται από τα μέσα η πλευρά της αννας))
amazing_happens έγραψε:stroumfita έγραψε:τι ωραία.... πραγματικά.... μάλλον θέλω να είμαι ονειροπόλα... ίσως.... αλλά πλανάσαι πλάνην οικτρά αν θεωρείς πως αυτή την στιγμή η κρίση είναι το μονό σημαντικό πρόβλημα μας...δεν σου κάνει εντύπωση πως έτρεξαν να περάσουν το νομοσχέδιο στην παιδεία... πως πάνε να διαλύσουν τα νοσοκομεία??? πάνε να διαλύσουν το κράτος πρόνοιας,να μας δείξουν ότι ο μονός δρόμος είναι ο δικός τους... κάποιοι βαρέθηκαν ... έτσι είπες??? λοιπόν όταν θα ερωτηθείς αργότερα να απαντήσεις ότι βαρέθηκεσ...η μπορείς και να τα ρίξεις στους ''ανεξάρτητες '' καθηγητές που μόλις τους έδειξε το δάχτυλο η αννουλα κρύφτηκαν... αλλά θα ήθελες να είχες δεχτεί την ίδια απάντηση από τούς προγενέστερους....??? τώρα θα τρέξουν κάποιοι να με πουν αυθάδη... αλλά πείτε μου ποια η διαφορά με τότε?? μήπως τώρα αυτό που ζούμε δεν είναι δικτατορία???... υπάρχει ελευθερία λόγου???... ούτε 5 λεπτά δεν μπόρεσε να διαθέσει ο κρατικό κανάλι της ερτ για να ακουστεί και ο αντίλογος(αφού ως κύρια άποψη θεωρείται από τα μέσα η πλευρά της αννας))
Μαζι σου σε ολα! Εξηγησε μου ομως γιατι να κανεις καταληψη? Για να δικαιωσεις αυτους που "αγωνιζονται" στις πλατες σου για να διατηρησουν τοσα συντεχνικα κεκτημενα και πληρωνονται κανονικα? Γιατι να "μπουρδελοποιησεις" περισσοτερο, το "μπουρδελο" που φοιτας? Οταν θες να κανεις μια αλλαγη δεν παιρνεις μια μπουλντοζα και πας να γκρεμισεις τα παντα! Υπαρχουν και θετικα! Οι προγενεστεροι μας παλεψαν, οπως παλευουν ολοι καθημερινα! Αλλοι για να βγαζουν 600 ευρω το μηνα, αλλοι για να βγαζουν 1000 ευρω και ολοι-καποιοι απο αυτους στις πλατειες και τους δρομους να εναντιωθουν με τον τροπο τους! Εσυ και εγω και ολοι μας, ειμαστε ελευθεροι να πηγαινουν στις πορειες οποτε θελουμε!
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες