Εξελίξεις σχετικά με την εξεταστική Σεπτεμβρίου (Σχολιασμός)

Πληροφορίες που αφορούν στο σύνολο της εκπαιδευτικής δραστηριότητας της σχολής και δεν εντάσσονται σε κάποιο έτος.

Συντονιστής: University Editors

Re: Εξελίξεις σχετικά με την εξεταστική Σεπτεμβρίου (Σχολιασμός)

Δημοσίευσηαπό harispug » Τρί, 27 Σεπ 2011 10:52 pm

tmouk έγραψε:
harispug έγραψε:
Και στο φινάλε...αν όντως πείθεις κάλεσε τον κόσμο σε καθημερινή αποχή από τις εξετάσεις....αποχή όπως έκανες σήμερα στο τμήμα.

Καταπληκτική πρόταση. Μια απορία μόνο, τι θα κέρδιζε κανείς αν το έκανε αυτό εκτός από το να χρωστάει τα ίδια μαθήματα ή και ακόμα περισσότερα για μια χρονιά ακόμα; Λες και το θέμα μας είναι το να μη δώσουν μαθήματα αυτοί που υποστηρίζουν κλειστή σχολή, λες και αυτοί είναι τίποτα ρέμπελοι που με πρόφαση τα τρέχοντα πολιτικά δρώμενα κλείνουν τη σχολή με σκοπό να μη γίνει εξεταστική... Ας συγκεντρωθούμε λίγο...

Mπορείς να πείσεις όλους τους καθηγητές να μη μπουν για μάθημα?Να παγώσουν όλα? Κάντο....Σε τέτοια βάση στο λέω...Δε σου φαίνεται πολύ δημοκρατικό?
harispug

Έτος εισαγωγής: 2007

Δημοσίευσηαπό tmouk » Τρί, 27 Σεπ 2011 11:06 pm

Εφ' όσον δεν αποφασίστηκε κατάληψη από ΓΣ φυσικά και όχι, δε διαφωνώ σ'αυτό. Απλώς είναι και κάτι ΓΣ τώρα τελευταία που επίσης δε μου φάνηκαν και πολύ δημοκρατικές γι'αυτό θα μου επιτρέψεις να μην εμπιστεύομαι τις προτάσεις σου. Και δεν το λέω εριστικά, σου λέω τι μου υπαγορεύει η λογική μου...
tmouk

Έτος εισαγωγής: 2008

Δημοσίευσηαπό stroumfita » Τρί, 27 Σεπ 2011 11:34 pm

harispug έγραψε:
stroumfita έγραψε:απορώ με τους 303... καταλαβαίνω ότι οι 100 ήταν από το πρώτο γηροκομείο ζωγράφου....την έζησαν τη ζωή τούς...θα μου πεις είναι μέλη της σχολής... αλλά τελικά αυτοί πήραν την απόφαση για όλους μας... όσο για τους άλλους 200 εύχομαι να είναι όλοι τους βολεμένοι σε κάποιο γραφείο βουλευτή η πλούσιοι γιατί διαφορετικά είναι πρόβατα που παραμυθιάζονται με ένα πάρτι η ένα μπουκάλι στα μπουζούκια... τόσο καιρό η δαπ μας δείχνει την δύναμη της... όμως μόνο σε ότι τους προστάζει το κόμμα και οι προσωπικές προτιμήσεις... τώρα που έπρεπε να δείξουν την δύναμη τούς αποφασίζοντας για ένα ανθρωπινό πρόγραμμα εξεταστικής δεν θέλησαν να χαλάσουν τις σχέσεις τους με τους καθηγητές και τον πρόεδρο ειδικά με τούς μπλε καθηγητές γιατί ποτέ δεν ξέρεις ποιο μάθημα θα περάσεις νύχτα... αυτά......και τέλος σε αυτούς που πραγματικά αγωνίζονται για ένα δημόσιο ανοιχτό σε όλους πανεπιστήμιο τους εύχομαι κουράγιο και καλή εξεταστική...

Θα έπρεπε να σέβεσαι κάποιον που θέλει να πάρει πτυχίο ίσως....Tην επόμενη φορά έλα και μίλα με ένα γέρο, έχει πολύ ενδιαφέρον η αποψή τους...η δε σε νοιάζει?Μιλάς για αιώνιους φοιτητές και Ν+2 και δε σε νοιάζει για αυτούς δηλαδή, δεκτο!Και είδαμε όλοι πόσοι είναι οι γέροι...αλλά θες να λες τα δικά σου στρουμφάκι μου.

Αν θες να λες ότι 200 άτομα της σχολής είναι τόσο βολεμένα μαγκιά σου....Ναι είπαμε 5 εβδομάδες, προτείναμε κάτι.Συγνώμη που δεν τραμπουκίσαμε κανένα, συγνώμη αλήθεια.Συγνώμη που δε σπάσαμε το τμήμα.Αλήθεια συγνώμη.Έγινε κόμμα σου το παράλογο...στρουμφ...

Δεν είμαι πλούσιος, δε βγαίνω σε μπουζούκια συνέχεια,με νοιάζει τι λέει ο εαυτός μου.
Είναι αυτό που είπα παραπάνω...Δυστυχώς η λογική από εδώ και πέρα που θα σας βοηθήσει στον αγώνα σας θα είναι το πρόγραμμα της εξεταστικής που αναπόφευκτα προκαλεί κάποιες δυσκολίες.Είναι ώρα να δεχτείτε στους κόλπους σας φοιτητές που επειδή δε θα τους βολέψει το πρόγραμμα θα συνταχθούν μαζί σας....

Αλήθεια θα τα έλεγες ποτέ αυτά επώνυμα?Εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα να τα πω επώνυμα.

Και τέλος σε εσένα, καλή έμπνευση για το δεύτερο ποστ προβληματισμού σου.

είναι εύκολο να πείσεις με μελοδραματισμούς για το τι με νοιάζει και το τι όχι.... καταρχάς δεν αναφερόμουν σε άτομα που είναι ενεργά μελή και δυσκολεύονται να πάρουν πτυχίο είτε επειδή δουλεύουν είτε για προσωπικούς τους λογούς... αλλά αυτό το ξέρεις ήδη... απλά θες να εντυπωσιάσεις... δικαίωμα σου... όσο για τα παιδιά που είναι στο πτυχίο γνωρίζεις καλά ότι θα υπήρχε ξεχωριστή αντιμετώπιση... αλλά αν με ρωτάς θα προτιμούσα να καθυστερήσω ένα χρόνο παραπάνω εγώ από το να αποκλειστούν από την αξιοκρατική δωρεάν παιδεία οι επόμενες γενεές... όμως ασφαλώς και δεν σε νοιάζει από ότι φαίνεται...και αφού πήρες την πρωτοβουλία να μου απαντήσεις ως υπέρμαχος των ανοιχτών πανεπιστημίων...θα σε ρωτήσω κάτι.. αφού κραυγάζεται την δύναμη σας την οποία και αναμφίβολα έχετε (έχω αναφέρει προηγούμενος τα μέλη που σας απαρτίζουν) γιατί δεν ανοίγατε την σχολή από την πρώτη συνέλευση???? όμως όχι τότε θέλατε απλά να παρατείνεται τις διακοπούλεσ σας... αντίθετα με τους αριστερούς που από την πρώτη εβδομάδα ήταν όλοι εκεί και προσπαθούσαν για όλους μας και όχι για την πάρτη τους...η μήπως πιστεύεις πως 200 και άτομα είναι χαβαλετζηδεσ???? επί τόσες εβδομάδες συνεχεία εκεί ... χωρίς διαλείμματα και παιχνιδάκια?? τέλος όσον αφορά το σχόλιο για το πρώτο μου ποστ θα ήθελα να κοιτάξεις την ημερομηνία εγγραφής μου... παρατηρώντας ότι είμαι εδώ και πολύ καιρό μέλος... όχι σαν κάποιους φίλους ίσως σου που γράφτηκαν τις τελευταίες εβδομάδες για να προπαγανδίσουν τον αγώνα και να μετατρέψουν ένα από τα καλύτερα ανεξάρτητα site σε ένα ακόμη παιχνιδάκι της δαπ . καλή συνέχεια στον αγώνα σου για την καταστροφή των δημόσιων πανεπιστημίων.
stroumfita

Δημοσίευσηαπό infernalliving » Τρί, 27 Σεπ 2011 11:45 pm

stroumfita έγραψε:αλλά αν με ρωτάς θα προτιμούσα να καθυστερήσω ένα χρόνο παραπάνω εγώ από το να αποκλειστούν από την αξιοκρατική δωρεάν παιδεία οι επόμενες γενεές...

Ειλικρινά αυτό το παραμύθι το ακούω από το πρώτο έτος. Και μετά λέτε ότι η ΔΑΠ τρομοκρατεί τον κόσμο... Αν δεν είναι αυτό τρομοκρατία, τότε τι είναι;;; Έχεις δει πουθενά σε κάποιο νομοσχέδιο κάτι τέτοιο;; Και για να μην μπεις στον κόπο και ψάχνεις, στο λέω εκ των προτέρων. ΟΧΙ!
infernalliving

Έτος εισαγωγής: 2006

Δημοσίευσηαπό 3 » Τρί, 27 Σεπ 2011 11:47 pm

Ρε Infernalliving το περιμενεις γραμμενο σε νομο;; ΧΑΖΟΣ ΕΙΣΑΙ; Τι ειμαστε; Φατριες και καστες στην Ινδια;; Δυτικη Ευρωπαικη κοινωνια εχουμε, τα διδακτρα θα ειναι το φραγμα για τους επομενους, δεν ειναι το θεμα αν θα μπαινεις τοσο, ειναι το θεμα ποσες ευκαιριες εχεις ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙΣ (πολλες). Οτι να ναι ο καθενας..
Εικόνα
3

Έτος εισαγωγής: 2005

Δημοσίευσηαπό stroumfita » Τρί, 27 Σεπ 2011 11:51 pm

infernalliving έγραψε:
stroumfita έγραψε:αλλά αν με ρωτάς θα προτιμούσα να καθυστερήσω ένα χρόνο παραπάνω εγώ από το να αποκλειστούν από την αξιοκρατική δωρεάν παιδεία οι επόμενες γενεές...

Ειλικρινά αυτό το παραμύθι το ακούω από το πρώτο έτος. Και μετά λέτε ότι η ΔΑΠ τρομοκρατεί τον κόσμο... Αν δεν είναι αυτό τρομοκρατία, τότε τι είναι;;; Έχεις δει πουθενά σε κάποιο νομοσχέδιο κάτι τέτοιο;; Και για να μην μπεις στον κόπο και ψάχνεις, στο λέω εκ των προτέρων. ΟΧΙ!

καταλαβαίνεις φαντάζομαι ότι είσαι άκυρος..η προσωπική άποψη κάποιου από ποτέ θεωρείται παραμύθι και τρομοκρατία?και όσο για την λέξη τρομοκρατία ναι αυτή αδιαμφισβήτητα ανήκει στην παράταξη που λογικά έχεις θεοποιήσει στο μυαλό σου... καλή συνέχεια και σε σένα.
stroumfita

Δημοσίευσηαπό harispug » Τρί, 27 Σεπ 2011 11:53 pm

Έχεις καταλάβει ότι σε μια συνέλευση ψηφίζουν φοιτητές και όχι παρατάξεις?Σταθερά τις τελευταίες εβδομάδες 200 άτομα και 300 απαντούν σε όσα λες.Και εγώ θα σε ρωτήσω αφού είσαι σθεναρός υπερασπιστής κατάληψης...αν εξεταστική δοθεί, μαθήματα γίνουν έχεις καταλάβει ότι μόνο να υποβαθμίσεις το πανεπιστήμιο κατάφερες?Οτι κάνεις πλάτες σε αυτούς που το καταστρέφουν?

Έχουμε αναρωτηθεί αν η απάντηση ήταν η ίδια η πρόοδος? Η κατάληψη εξ’ ορισμού είναι σκοταδισμός.Είναι νέκρωση που δεν μαρτυρά κοινωνική διαμαρτυρία. Αν είχαμε ένα πτυχίο που δε θα απαξιώνονταν συνεχώς τα τελευταία χρόνια με καταλήψεις, αν δεν επενδύαμε στο μηδενισμό ως λύση ίσως είχαμε βρει τώρα σημεία σύγκλισης.

Η επικράτηση του αυτονόητου(ανοιχτή σχολή) από τη φύση του δεν έχει τη δυναμική της ακρότητας(κατάληψη).Για αυτό ίσως για λίγο η σχολή έκλεισε...αλλά ως εκεί.

Άντε να γίνουν εκλογές να πείτε ότι ρίξατε την κυβέρνηση να ηρεμήσετε.

Δε θα κάνω το φόρουμ προσωπική αντιπαράθεση.Οι θέσεις μου είναι σαφείς.
harispug

Δημοσίευσηαπό tmouk » Τρί, 27 Σεπ 2011 11:56 pm

@infernalliving

Παρεπιπτόντως ο νέος νόμος λέει ότι όσοι βρίσκονται στο δεύτερο πτυχίο πληρώνουν τα βιβλία από δω και πέρα. Σιγά σιγά το φέρνουν, σε λίγο θα τα πληρώνουμε και στο πρώτο. Αλλά εσένα δε σε νοιάζει γιατί μέχρι να γίνει αυτό θα τα έχεις πάρει τα δικά σου έτσι;;
tmouk

Δημοσίευσηαπό 3 » Τρί, 27 Σεπ 2011 11:57 pm

@hurispug: Εχεις καταλαβει οτι η καταληψη δεν ειναι αιωνια;; Επισης δεν αναγραφεται στο πτυχιο, παρα μονο σε διεθνεις αξιολογησεις, που δεν λεω θα μας ρηξουν για φετος καταταξη, απλα του χρονου δεν θα ειμαστε ΤΟ ΙΔΙΟ πανεπιστημιο, και δεν θελουμε να παρουμε "10" στην αξιολογηση του manager του ΕΜΠ (ναι, θελουμε να αξιολογησουν το οικονομικο λογιστηριο του ιδρυματος και τον οικονομικο αντιπρυτανη! :D );

Σκοταδισμος ειναι ο διαδρομισμος των παραταξεων. Εμενα αυτα δεν μου αρεσουν. Τωρα αμα βγει φοιτητικο κινημα, σκοταδιστικο μια φορα, ΔΕΝ το λες..
Εικόνα
3

Έτος εισαγωγής: 2005

Δημοσίευσηαπό lybe33 » Τετ, 28 Σεπ 2011 12:01 am

infernalliving έγραψε:Έχεις δει πουθενά σε κάποιο νομοσχέδιο κάτι τέτοιο;;

Το έχω δει αλλού...
Πρόταση ''Παιδεία 2020'' της ΔΑΠ: ''Οικονομική ενίσχυση των φοιτητών-σπουδαστών με τη χρήση των προαιρετικών άτοκων δανείων τα οποία ο φοιτητής-σπουδαστής θα μπορεί να παίρνει από ιδιωτικό ή κρατικό τραπεζικό ίδρυμα με την εγγύηση του κράτους. Η εξόφληση του δανείου θα αρχίζει ένα έτος μετά την αποφοίτησή του και θα συνδέεται με το επίπεδο επαγγελματικής του αποκατάστασης και το επίπεδο εισοδήματός του.''
Άβαταρ μέλους
lybe33
Επίτιμο μέλος

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Μαθήματα-Γενικά

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Bing [Bot] και 2 επισκέπτες