Αν και λογικα εχασα κανα 2 ποστ που διαγραφηκαν, Θεωρω πως ειναι ασκοπη η κουβεντα. Ο καθενας επιμενει στην αποψαρα του, χωρις διαθεση να συζητησει. Η ειναι τοσο σιγουρος οτι η αλλη μερια λεει μ@λακιες, η μιλαει μονο για να προκαλεσει νταβαντουρι...
Λεω για αλλη μια φορα, οτι πρωτα καλεστηκε μαζεμα υπογραφων για ΓΣ Παρασκευη, και ΜΕΤΑ βγηκε ανακοινωση οτι θα δινουμε την Παρασκευη. Οποτε infernalliving Οριστηκαν εξετασεις την μερα της ΓΣ, και οχι το αναποδο
Οταν μιλας για συν-διοικιση civilian, αυτο δε σημαινει οτι ο προεδρος παιρνει αυθερετα μια αποφαση, και μια μερα πριν την υλοποιηση της, το συζηταμε για το αν ειναι σωστη η οχι. Το σωστο ειναι Προτεινω μια αποψη, και ΑΜΕΣΩΣ το συζηταμε.
Stallion, για τις αφισες μαλλον εχουμε την ιδια, η περιπου ιδια γνωμη. Θεωρω κακογουστια ολες αυτες τις ταπετσαριες με αφισες χωρις λογο. Και το εχω αναφερει και παλιοτερα εδω, οτι απο τη μια δε μου αρεσουν οι αφισες, απο την αλλη δε μυ αρεσουν οι ασπροι τοιχοι νοσοκομειου. Ειμαι υπερ των γκραφιτι, ζωγραφιων και αλλων τετοιων. (Αλλα αυτο ειναι ψιλο ασχετο. )
Δε ζηταω συμπονοια, η κατι τετοιο για οταν μπουν τα ΜΑΤ μεσα. Αλλα θεωρω παραλογο ενας συμφοιτητης μου να βλεπει τον εχθρο του στο προσωπο του συμφοιτητη του, του ατομου που εχει περασει τοσες ωρες στη σχολη μαζι του, και να ευχεται να τον συλαβουν. Εγω, ναι, θεωρω απαραδεκτη τη σταση ορισμενων φοιτητων εδω μεσα σχετικα με τις αποψεις τους, αλλα ποτε δε θα αφηνα εναν οποιονδηποτε να τον συλαβουν τα ΜΑΤ, και θα τον βοηθουσα οσο μπορουσα.