Εξελίξεις σχετικά με την εξεταστική Σεπτεμβρίου (Σχολιασμός)

Πληροφορίες που αφορούν στο σύνολο της εκπαιδευτικής δραστηριότητας της σχολής και δεν εντάσσονται σε κάποιο έτος.

Συντονιστής: University Editors

Re: Εξελίξεις σχετικά με την εξεταστική Σεπτεμβρίου (Σχολιασμός)

Δημοσίευσηαπό kyriakos » Σάβ, 24 Σεπ 2011 1:32 pm

Αν και λογικα εχασα κανα 2 ποστ που διαγραφηκαν, Θεωρω πως ειναι ασκοπη η κουβεντα. Ο καθενας επιμενει στην αποψαρα του, χωρις διαθεση να συζητησει. Η ειναι τοσο σιγουρος οτι η αλλη μερια λεει μ@λακιες, η μιλαει μονο για να προκαλεσει νταβαντουρι...
Λεω για αλλη μια φορα, οτι πρωτα καλεστηκε μαζεμα υπογραφων για ΓΣ Παρασκευη, και ΜΕΤΑ βγηκε ανακοινωση οτι θα δινουμε την Παρασκευη. Οποτε infernalliving Οριστηκαν εξετασεις την μερα της ΓΣ, και οχι το αναποδο
Οταν μιλας για συν-διοικιση civilian, αυτο δε σημαινει οτι ο προεδρος παιρνει αυθερετα μια αποφαση, και μια μερα πριν την υλοποιηση της, το συζηταμε για το αν ειναι σωστη η οχι. Το σωστο ειναι Προτεινω μια αποψη, και ΑΜΕΣΩΣ το συζηταμε.
Stallion, για τις αφισες μαλλον εχουμε την ιδια, η περιπου ιδια γνωμη. Θεωρω κακογουστια ολες αυτες τις ταπετσαριες με αφισες χωρις λογο. Και το εχω αναφερει και παλιοτερα εδω, οτι απο τη μια δε μου αρεσουν οι αφισες, απο την αλλη δε μυ αρεσουν οι ασπροι τοιχοι νοσοκομειου. Ειμαι υπερ των γκραφιτι, ζωγραφιων και αλλων τετοιων. (Αλλα αυτο ειναι ψιλο ασχετο. )
Δε ζηταω συμπονοια, η κατι τετοιο για οταν μπουν τα ΜΑΤ μεσα. Αλλα θεωρω παραλογο ενας συμφοιτητης μου να βλεπει τον εχθρο του στο προσωπο του συμφοιτητη του, του ατομου που εχει περασει τοσες ωρες στη σχολη μαζι του, και να ευχεται να τον συλαβουν. Εγω, ναι, θεωρω απαραδεκτη τη σταση ορισμενων φοιτητων εδω μεσα σχετικα με τις αποψεις τους, αλλα ποτε δε θα αφηνα εναν οποιονδηποτε να τον συλαβουν τα ΜΑΤ, και θα τον βοηθουσα οσο μπορουσα.
Η μεγαλυτερη δοξα της ζωης δεν ειναι να μην πεφτεις ποτε,
Αλλα να σηκωνεσαι καθε φορα που πεφτεις... (Κομφουκιος)
kyriakos

Έτος εισαγωγής: 2006

Δημοσίευσηαπό ppssiillooss » Σάβ, 24 Σεπ 2011 1:33 pm

Παιδιά η κατάσταση νομίζω κάπου αρχίζει να πηγαινει προς εκτόνωση. Τώρα σε τι βοηθάνε αυτά τα ποστ; Εντάξει αυτοί που δικαιούμαστε να το φυσάμε και δεν λέει να κρυώνει είμαστε όσοι δίναμε χθες, αλλά τα χθεσινά γίνανε τώρα τι να λέμε.
εντωμεταξύ να κάνω κάποιες προτάσεις
- τη χθεσινή μέρα που χάθηκε μπορούμε να τη μεταφέρουμε την παρασκευή που έρχεται; γιατί αν πάει ένα μήνα μετά, πάλι θα χρειαστεί να αφιερώσουμε αρκετές μέρες για τα ίδια μαθήματα (έστω και αν θα είναι η τρίτη φορά που θα γίνει αυτό για τα συγκεκριμένα)
- στο πρόγραμμα βλέπω ότι μόνο όσες μέρες γίνεται εξέταση στου ζωγράφου, δίνονται μαθήματα στις 6 το απόγευμα. μπορούν να συμπληρωθούν και οι μέρες στου γκίνη, και να γλυτώσουμε έτσι 5*3=15 μαθήματα
- νομίζω πρέπει να γράψουμε και τα 5 σάββατα. κυριακές δεν ξέρω μην έχουμε κανέναν αφορισμό :D
ppssiillooss

Δημοσίευσηαπό skype » Σάβ, 24 Σεπ 2011 1:35 pm

μιλατε για λογικη στους παραλογους,για ηθικη στους ανηθικους που δεν σεβονται κανεναν...τους σιχαθηκε ολη η σχολη κ δεν θα αργησει να 'βρεξει'...
Έτος εισαγωγής: 2005

Δημοσίευσηαπό d3ckart » Σάβ, 24 Σεπ 2011 1:39 pm

Κυριάκο να σε ρωτήσω κάτι , λες οτι οι καθηγητές δεν σεβάστηκαν την απόφαση της ΓΣ και έβαλαν εξετάσεις την Παρασκευή και εσείς απλά υπερασπιστήκατε την απόφαση της ΓΣ και την κλείσατε .

Θα κάνετε το ίδιο και την Δευτέρα ; Δλδ θα σεβαστείτε την απόφαση για ανοιχτή σχολή τη Δευτέρα ;
d3ckart

Έτος εισαγωγής: 0

Δημοσίευσηαπό Lost.in.Athens » Σάβ, 24 Σεπ 2011 1:40 pm

kyriakos έγραψε:Λεω για αλλη μια φορα, οτι πρωτα καλεστηκε μαζεμα υπογραφων για ΓΣ Παρασκευη, και ΜΕΤΑ βγηκε ανακοινωση οτι θα δινουμε την Παρασκευη. Οποτε infernalliving Οριστηκαν εξετασεις την μερα της ΓΣ, και οχι το αναποδο

Συγγνώμη, αλλά τουλάχιστον αυτό δεν μπορώ να μην το σχολιάσω. Τη μια τα λέτε έτσι, την άλλη γιουβέτσι. Από τη μια λέτε ότι έγινε ΓΣ γιατί κορόιδεψαν τους φοιτητές που ψήφισαν ανοιχτή σχολή από Δευτέρα, ενώ η διοίκηση ήθελε να ανοίξει την Παρασκευή (btw, τον τελικό λόγο σε τέτοια θέματα θεωρώ ότι τον έχει η διοίκηση και όχι οι φοιτητές που ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ κάτι), όταν ο ίδιος παραδέχεσαι ότι οι περισσότερες υπογραφές είχαν μαζευτεί πριν βγει ανακοίνωση για τις εξετάσεις, δηλαδή αμέσως μετά τη συνέλευση. Από την άλλη, η διοίκηση της σχολής ήθελες να μυριστεί τη συλλογή υπογραφών; Αφού δεν είχε γίνει καν ΔΣ για τη νομιμοποίησή της! Αλλά και πάλι, σε τέτοια κρίσιμη φάση που βρισκόμαστε για να χαθούν ή όχι μέρες από την εξεταστική, ήθελες η διοίκηση να νοιαστεί για το πότε θα ήθελαν κάποιοι να ξανακάνουν ΓΣ, αν αυτή γινόταν; Μάλλον το αντίθετο θα έπρεπε να είχε γίνει...
Lost.in.Athens
Επίτιμο μέλος

Έτος εισαγωγής: 2008

Δημοσίευσηαπό kyriakos » Σάβ, 24 Σεπ 2011 2:02 pm

ppssiillooss, Αυτο για Τις τριτες-πεμπτες το ειχαμε προτεινει απο το καλοκαιρι, και οι καθηγητες μας γραψανε, γιατι λενε ''το Γκινη μετα τις 6 ειναι επικινδυνο πλεον, και δεν μπορουμε να δινουμε εξετασεις'' οποτε αμφιβαλλω οτι θα αλλαξει κατι τωρα. Οσο για τα αλλα, μπορουν να συζητηθουν και να προταθουν στο επομενο τμημα καθηγητων.
d3ckart Ναι. Ο συλλογος αποφασισε Δευτερα δινουμε, δεν υπαρχει αποφαση επομενης ΓΣ που να αλλαζει κατι, ουτε τιποτα εκτακτο (πχ απεργειες ΜΜΜ) οποτε ναι, δινουμε...
Skype, ψηνεσαι να σταματησεις την ειρωνια 2 μερες τωρα, η στα τετοια σου??
Η μεγαλυτερη δοξα της ζωης δεν ειναι να μην πεφτεις ποτε,
Αλλα να σηκωνεσαι καθε φορα που πεφτεις... (Κομφουκιος)
kyriakos

Δημοσίευσηαπό skype » Σάβ, 24 Σεπ 2011 2:22 pm

Aν μου δωσεις τα φραγκα που κοστισα στους δικους μου,ενω εσεις για 4 βδομαδες το ξυνατε στου γκινη ,επεαναστατες του φραπε..θα το σκεφτω...κ μια διορθωση πανω...εχει αρχισει να 'βρεχει΄...
Έτος εισαγωγής: 2005

Δημοσίευσηαπό chris_z » Σάβ, 24 Σεπ 2011 2:24 pm

http://edopolytexneio.gr/?page_id=61
Εδώ στο χάρτη των καταλήψεων παρουσιάζει ενδιαφέρον η ιατρική στο Ηράκλειο Κρήτης. Είχαν κατάληψη μέχρι 21 και μετά ξανά κατάληψη από 23.

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΡΗΤΗΣ (1)

Ηράκλειο (1)
Ιατρικής (07/09-14/09),(14/09-21/09),(23/09-28/09)

Δημοκρατία μου μυρίζει και εκεί... Όποιος ξέρει ας ενημερώσει.. Μη φοβάστε, πείτε: και εκεί δεν βγήκε το σωστό πλαίσιο και έπρεπε να ξαναγίνει η συνέλευση;
chris_z

Έτος εισαγωγής: 0

Δημοσίευσηαπό BM » Σάβ, 24 Σεπ 2011 2:27 pm

kyriakos έγραψε:''το Γκινη μετα τις 6 ειναι επικινδυνο πλεον, και δεν μπορουμε να δινουμε εξετασεις''

Ρε που καταντήσαμε... :roll:
Vae Victis
BM

Έτος εισαγωγής: 2004

Δημοσίευσηαπό intelx86 » Σάβ, 24 Σεπ 2011 2:48 pm

Ο χρήστης skype αποκλείστηκε για 6 ώρες.

Ποιος είδε τον ικανοτικό και δεν τον φοβήθηκε

I used to be an adventurer like you.
Then I took a longitudinal reinforcement in the knee.

Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο
Απολαύστε υπεύθυνα...
Άβαταρ μέλους
intelx86
Ιδρυτικό Μέλος

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Μαθήματα-Γενικά

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες