Εξελίξεις σχετικά με την εξεταστική Σεπτεμβρίου (Σχολιασμός)

Πληροφορίες που αφορούν στο σύνολο της εκπαιδευτικής δραστηριότητας της σχολής και δεν εντάσσονται σε κάποιο έτος.

Συντονιστής: University Editors

Re: Εξελίξεις σχετικά με την εξεταστική Σεπτεμβρίου (Σχολιασμός)

Δημοσίευσηαπό infernalliving » Σάβ, 24 Σεπ 2011 4:16 am

recon έγραψε:Α ρε ΔΑΠαρα, αν έβγαινε σήμερα η απαρτία , εσύ θα χαιρόσουν περισσότερο απο όλους........


Ωραία τα λες. Μήπως δεν έχεις καταλάβει ότι ακόμη και στη ΔΑΠ κάποια άτομα θέλουν να πάρουν πτυχίο και να ασκήσουν το επάγγελμα για το οποίο σπουδάζουν τόσα χρόνια στη σχολή;;; Νομίζεις ότι όλοι είναι κομματόσκυλα σαν την πάρτη σου;;; Δεν υπάρχουν άλλα πράματα πέρα από τις παρατάξεις, ακόμη και για τους παραταξιακούς;;; Ειλικρινά, κάποιοι άνθρωποι σε αυτή τη σχολή έχουν γράψει εκεί που δεν πιάνει μελάνι όλους τους υπόλοιπους, θεωρώντας τους τουλάχιστον πρόβατα, διαπλεκόμενους, βολεμένους και σίγουρα κατώτερους από αυτούς. Και πραγματικά δεν θέλω να ξέρω πού θα οδηγήσει αυτή η στάση....

Αν και είμαι σίγουρος ότι το ΣΕΚ ξέρει πού οδηγεί αυτή η κατάσταση. Και ακόμη πιο σίγουρος είμαι ότι θλίβει το ΣΕΚ το ότι δεν οδηγήθηκε εκεί η κατάσταση.

Και ο νοών νοείτο.... Καλημέρα σας http://www.youtube.com/watch?v=SoQmwjLUHqw
infernalliving
 
Δημοσιεύσεις: 53
Εγγραφή: Δευτ, 02 Ιουν 2008 10:02 pm
Τοποθεσία: Κρανιδάρα
Έτος εισαγωγής: 2006

Re: Εξελίξεις σχετικά με την εξεταστική Σεπτεμβρίου (Σχολιασμός)

Δημοσίευσηαπό kyriakos » Σάβ, 24 Σεπ 2011 9:32 am

1. Δεν υπαρχει αυτη τη στιγμη ΣΕΚ, γιατι δεν υπαρχει καταληψη.
2. Οτι εγινε την Παρασκευη ηταν στο πλαισιο της αποφασης της συνελευσης της Τριτης. Η σχολη θα παραμεινει κλειστη απο Τεταρτη μεχρι και παρασκευη, και εξεταστικη απο Δευτερα ελεγε. Ε, αυτο ακριβως εγινε. Κλειστη σχολη=λουκετο. Και ως γνωστο η αποφαση της Γενικης Συνελευσης δεν αναιρειται απο οποιονδηποτε Προεδρο με το ετσι θελω. Μονο απο αλλη γενικη συνελευση, η τμημα καθηγητων (?) Γι αυτο και η ανακοινωση του Γκολια, ειναι ακρως φασιστικη, οτι γραφει στα π@παρια του τη ΓΣ, και επειδη ετσι θελει ξεκιναει εξεταστικη Παρασκευη. Πραγματικα δεν καταλαβαινω γιατι ωρυονται αρκετοι εδω μεσα, η σχολη ανοιξε, γιατι μας εμποδιζεις να δωσουμε εξετασεις και τετοια. Δεν την αποφαση που ψηφισες καμαρι μου, και μετα μιλα...
3. Τοσο στο τμημα της Πεμπτης, οσο και στη συγκλητο την παρασκευη, προσπαθειες φιμωσης των φοιτητων δεν παρνανε. Λογικες του τυπου, ''μονο οποιος ειναι δηλωμενος μιλαει'', ''οι φοιτητες αν γουσταρουν θα μιλισουν τελευταιοι'', αντιστοιχα, δεν υπαρχουν.
4. Σχετικα με τα ΜΑΤ, που πολλοι θελουν να μπουν ''για να ξεβρωμισειο τοπος'', να ξερετε οτι αυτο θα εχει συνεπειες μη αναστρεψιμες, μιας και θα συσπειρωσει πολυ κοσμο της κοινωνιας απεναντι τους, γιατι με την παραμικρη ευκαιρια θα μπαινουν οι μπατσοι και θα κανουν οτι γουσταρουν, χωρις να δινουν λογαριασμ σε κανενα. Ηθελα να ξερα, ιχνος συναδελφικης αλληλεγυης δεν υπαρχει? Ο καθενας το τομαρακι του μονο σκεφτεται? Πριν δυο χρονια που πιαστηκε ενα παιδι και τον πηγανε δικαστηρια, τρεξαμε ολοι να του συμπαρασταθουμε. Τοσο εχουν αλλαξει η λογικες μεσα σε 2 χρονια? Τοσο εχει μαυρισει η καρδια μας απο τοτε? Τοσο παρτακιδες εχουμε γινει που επιδιωκουμε οχι μονο το καλο για εμας αλλα ταυτοχρονα το κακο του αλλου? Αυτη ειναι η ανθρωπια μας τωρα πια??
Δεν εχω τι αλλο να πω...
Η μεγαλυτερη δοξα της ζωης δεν ειναι να μην πεφτεις ποτε,
Αλλα να σηκωνεσαι καθε φορα που πεφτεις... (Κομφουκιος)
kyriakos
 
Δημοσιεύσεις: 230
Εγγραφή: Τρί, 01 Ιούλ 2008 4:20 pm
Έτος εισαγωγής: 2006

Re: Εξελίξεις σχετικά με την εξεταστική Σεπτεμβρίου (Σχολιασμός)

Δημοσίευσηαπό infernalliving » Σάβ, 24 Σεπ 2011 12:19 pm

kyriakos έγραψε:1. Δεν υπαρχει αυτη τη στιγμη ΣΕΚ, γιατι δεν υπαρχει καταληψη.


Ωραία, ΕΑΑΚ και Εγκέλαδος

kyriakos έγραψε:2. Οτι εγινε την Παρασκευη ηταν στο πλαισιο της αποφασης της συνελευσης της Τριτης. Η σχολη θα παραμεινει κλειστη απο Τεταρτη μεχρι και παρασκευη, και εξεταστικη απο Δευτερα ελεγε. Ε, αυτο ακριβως εγινε. Κλειστη σχολη=λουκετο. Και ως γνωστο η αποφαση της Γενικης Συνελευσης δεν αναιρειται απο οποιονδηποτε Προεδρο με το ετσι θελω. Μονο απο αλλη γενικη συνελευση, η τμημα καθηγητων (?) Γι αυτο και η ανακοινωση του Γκολια, ειναι ακρως φασιστικη, οτι γραφει στα π@παρια του τη ΓΣ, και επειδη ετσι θελει ξεκιναει εξεταστικη Παρασκευη. Πραγματικα δεν καταλαβαινω γιατι ωρυονται αρκετοι εδω μεσα, η σχολη ανοιξε, γιατι μας εμποδιζεις να δωσουμε εξετασεις και τετοια. Δεν την αποφαση που ψηφισες καμαρι μου, και μετα μιλα...


Μας δουλεύεις ρε φίλε; Και η συνέλευση που κανονίστηκε την ίδια μέρα απλά έτυχε; Το (3) δεν το σχολιάζω καν με κάλυψε ο GinTonik

kyriakos έγραψε:4. Σχετικα με τα ΜΑΤ, που πολλοι θελουν να μπουν ''για να ξεβρωμισειο τοπος'', να ξερετε οτι αυτο θα εχει συνεπειες μη αναστρεψιμες, μιας και θα συσπειρωσει πολυ κοσμο της κοινωνιας απεναντι τους


Συμφωνώ απόλυτα. Να δω πότε θα συσπειρωθεί και ο κόσμος εναντίον σας με τις αυθαιρεσίες που κάνετε...
infernalliving
 
Δημοσιεύσεις: 53
Εγγραφή: Δευτ, 02 Ιουν 2008 10:02 pm
Τοποθεσία: Κρανιδάρα
Έτος εισαγωγής: 2006

Re: Εξελίξεις σχετικά με την εξεταστική Σεπτεμβρίου (Σχολιασμός)

Δημοσίευσηαπό cvilian » Σάβ, 24 Σεπ 2011 12:23 pm

@Kyriakos: Σχετικά με αυτά που γράφεις στο 2.

Σε λίγο θα μας πεις ότι όλα αυτά που κάνατε τη βδομάδα που πέρασε, τα κάνατε για να υποστηρίξετε την απόφαση της ΓΣ! Τα κάνατε δηλαδή από υπερβολικό σεβασμό στο Σύλλογο και τους συμφοιτητές σας! Μήπως είχατε και σαν ευαγγέλιο όλοι αγκαλιά το σφραγισμένο πλαίσιο της ΔΑΠ? Ποιον κοροϊδεύεις? Στο χαζό έδειχναν το φεγγάρι και κοίταζε το δάχτυλο!

Το πλαίσιο δεν έλεγε καθόλου αυτό που κάνατε. Δεν έγραφε κλειστή σχολή, ούτε και κατάληψη –έλεγε αναβολή της εξεταστικής για 3 μέρες. Αν δεν καταλαβαίνεις τη διαφορά κλεισίματος και αναβολής, τότε φίλε μου υπάρχει σοβαρό πρόβλημα.

Σχετικά με το αν αναιρείται η απόφαση Συλλόγου και από ποιον. Τα είπε και ο abar, οι αποφάσεις της ΓΣ του ΣΦΠΜ δεσμεύουν μόνο το Σύλλογο. Σε επίπεδο Σχολής, ο Σύλλογος δεν αποφασίζει ούτε διοικεί αλλά προτείνει και «συν-διοικεί» (συμμετέχει στα όργανα διοίκησης μέσω των εκπροσώπων του). Συνεπώς ούτε ο ΣΦΠΜ, ούτε προφανώς και η ΔΑΠ έχει αρμοδιότητα να ορίσει ημέρα έναρξης.

Ημέρα έναρξης της εξεταστικής ορίζει η ΓΣ της Σχολής, τη συνεδρίαση της οποίας αν θυμάσαι διαλύσατε, μην αφήνοντας τους εκπροσώπους –όχι μόνο της ΔΑΠ, να διεκδικήσουν την πρόταση του Συλλόγου για Δευτέρα.
Αυτά γιατί είναι σημαντικό να ξέρουμε και ποιες είναι οι δυνατότητες μας και οι αρμοδιότητές μας.

Τέλος, συγνώμη, αλλά είναι σχήμα οξύμωρο να ζητάς συναδελφική αλληλεγγύη από κόσμο που τόσες μέρες αποκαλείς-τε πνευματικά ανάπηρο (ψήφισαν πλαίσιο ΔΑΠ!!!) ή από κόσμο που χθες το πρωί έδιωχνες-διώχνατε από το Γκίνη.
cvilian
 
Δημοσιεύσεις: 87
Εγγραφή: Σάβ, 05 Μαρ 2011 9:49 pm
Έτος εισαγωγής: 0

Re: Εξελίξεις σχετικά με την εξεταστική Σεπτεμβρίου (Σχολιασμός)

Δημοσίευσηαπό Lost.in.Athens » Σάβ, 24 Σεπ 2011 12:31 pm

Ο χρήστης gousia αποκλείστηκε (πάλι) προσωρινά, καθώς συνέχισε τους ειρωνικούς χαρακτηρισμούς προς άλλους χρήστες, οι οποίοι θα οδηγούσαν σε flaming posts, χωρίς να έχει να πει κάτι που θα προσέφερε στη συζήτηση. Για τον ίδιο λόγο αποκλείστηκε και ο GinTonic

Lost.in.Athens
Επίτιμο μέλος
 
Δημοσιεύσεις: 2227
Εγγραφή: Κυρ, 07 Δεκ 2008 6:03 pm
Έτος εισαγωγής: 2008

Re: Εξελίξεις σχετικά με την εξεταστική Σεπτεμβρίου (Σχολιασμός)

Δημοσίευσηαπό chris_z » Σάβ, 24 Σεπ 2011 12:34 pm

2. Οτι εγινε την Παρασκευη ηταν στο πλαισιο της αποφασης της συνελευσης της Τριτης. Η σχολη θα παραμεινει κλειστη απο Τεταρτη μεχρι και παρασκευη, και εξεταστικη απο Δευτερα ελεγε. Ε, αυτο ακριβως εγινε. Κλειστη σχολη=λουκετο.


Ναι, αυτό ακριβώς έγινε, αλλά δεν έγινε για αυτό το λόγο. Υπογραφές για νέα συνέλευση την Παρασκευή μαζεύσατε στο καπάκι μόλις τελείωσε η προηγούμενη,πολύ πριν την επίμαχη ανακοίνωση για τις εξετάσεις. Ότι έγινε χθες έγινε επειδή δεν βγήκε το πλαίσιο που ''έπρεπε'' στη συνέλευση, όχι για να διασφαλίσετε την εφαρμογή του ψηφισθέντος πλαισίου. Δεν το κάνατε για μας δηλαδή, αλλά για σας.

3. Τοσο στο τμημα της Πεμπτης, οσο και στη συγκλητο την παρασκευη, προσπαθειες φιμωσης των φοιτητων δεν παρνανε. Λογικες του τυπου, ''μονο οποιος ειναι δηλωμενος μιλαει'', ''οι φοιτητες αν γουσταρουν θα μιλισουν τελευταιοι'', αντιστοιχα, δεν υπαρχουν.


Σε κάθε συζήτηση, και ειδικότερα όταν πρόκειται για σημαντικές αποφάσεις ενός ιδρύματος, θα ήταν καλό να γίνονται με κάποιους κανόνες και κάποια λογική. Δεν είπε κανείς ότι δεν θα μιλήσουν οι φοιτητές, φυσικά και θα μιλήσουν, αλλά όλοι με τη σειρά τους και μέσα σε συγκεκριμένα πλαίσια. Αν δεν μπορεί να γίνει αυτό αντιληπτό, ότι ο καθένας έχει μια σειρά για να μιλήσει, τότε μιλάμε για ανωριμότητα ή για μια εντελώς κοσμάρα φάση.

Πριν δυο χρονια που πιαστηκε ενα παιδι και τον πηγανε δικαστηρια, τρεξαμε ολοι να του συμπαρασταθουμε. Τοσο εχουν αλλαξει η λογικες μεσα σε 2 χρονια?


Νομίζω αναφέρεσαι στον προηγούμενο χειμώνα όταν ένας συνάδελφος πιάστηκε σε πορεία. Αυτός άξιζε συμπαράσταση διότι αυτός πήγε στην πορεία, δεν έκανε καμία παράνομη κατάληψη κτιρίου. Άρα αν μιλάμε για τον ίδιο συνάδελφο τότε μιλάμε για κάτι εντελώς άλλο.

γιατι με την παραμικρη ευκαιρια θα μπαινουν οι μπατσοι και θα κανουν οτι γουσταρουν, χωρις να δινουν λογαριασμ σε κανενα.


Αυτό μπορούσαν να το κάνουν και εχθές. Όπως όμως θα πρόσεξες δεν έγινε. Τότε όλες αυτές οι ανησυχίες με την κατάργηση του ασύλου και την αστυνομία όπως έδειξε η χθεσινή μέρα δεν επαληθεύθηκαν.
chris_z
 
Δημοσιεύσεις: 197
Εγγραφή: Τετ, 24 Δεκ 2008 1:56 am
Έτος εισαγωγής: 0

Re: Εξελίξεις σχετικά με την εξεταστική Σεπτεμβρίου (Σχολιασμός)

Δημοσίευσηαπό stallion » Σάβ, 24 Σεπ 2011 12:35 pm

kyriakos έγραψε:4. Σχετικα με τα ΜΑΤ, που πολλοι θελουν να μπουν ''για να ξεβρωμισειο τοπος'', να ξερετε οτι αυτο θα εχει συνεπειες μη αναστρεψιμες, μιας και θα συσπειρωσει πολυ κοσμο της κοινωνιας απεναντι τους, γιατι με την παραμικρη ευκαιρια θα μπαινουν οι μπατσοι και θα κανουν οτι γουσταρουν, χωρις να δινουν λογαριασμ σε κανενα. Ηθελα να ξερα, ιχνος συναδελφικης αλληλεγυης δεν υπαρχει? Ο καθενας το τομαρακι του μονο σκεφτεται? Πριν δυο χρονια που πιαστηκε ενα παιδι και τον πηγανε δικαστηρια, τρεξαμε ολοι να του συμπαρασταθουμε. Τοσο εχουν αλλαξει η λογικες μεσα σε 2 χρονια? Τοσο εχει μαυρισει η καρδια μας απο τοτε? Τοσο παρτακιδες εχουμε γινει που επιδιωκουμε οχι μονο το καλο για εμας αλλα ταυτοχρονα το κακο του αλλου? Αυτη ειναι η ανθρωπια μας τωρα πια??
Δεν εχω τι αλλο να πω...


Κουρασε πια η καραμελα της ανθρωπιας. Ξεφτιλησατε τις εννοιες δημοκρατιας,δικαιου και τωρα ξεφτιλιζετε και τη λεξη ανθρωπια. ελεος...
Φυσικα και κανεις δε θα χαιροταν με το να ασκουσε βια καποιος αστυνομικος σε κανεναν ανθρωπο,ποσο μαλλον συμφοιτητη μας αλλα αν ερχονταν στο σπιτι μας να κανουν καταληψη μερικοι φτωχοι ανθρωποι, χωρις φαγητο,χωρις δουλεια αραγε εσυ κυριακο θα τους αφηνες να μεινουν μεσα? Αν ναι μπραβο σου ειλικρινα γιατι θα εδειχνες οτι νοιαζεσαι για τους συνανθρωπους σου σε πολυ μεγαλο βαθμο αλλα δεν το θεωρω πολυ πιθανο για κανεναν μας γιατι η ελευθερια μας δεν θελουμε -και καλα κανουμε- να παραβιαζεται. Και επειδη ΣΑΝ το σπιτι μου εγω θεωρω ακομα και τη σχολη, ακομα και το δρομο, το παρκο, την πλατεια, το νοσοκομειο κλπ επειδη οι γονεις μας,οι συνταξιουχοι,οι αγροτες και ολοι οι ανθρωποι της κοινωνιας πληρωνουν φορους για να υπαρχουν ειναι υποχρεωση του κρατους , οποιου κρατους αφησαν ορθιο οι συνδικαλιστες και οι πολιτικοι, να προστατευει με ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ οχι τους ''303 ανωριμους,παρτακηδες που ψηφισαν ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΧΟΛΗ'' αλλα τα 10.000.000 των Ελληνων που πληρωνουν για να μπορουν καποιοι να θεωρουν τη σχολη ολων μας ιδιοκτησια τους.

Σταματηστε να λειτουργειτε τοσο απροκαλυπτα πια. Σταματηστε να δινετε μαθηματα ηθικης,ανθρωπιας,δημοκρατιας εσεις που καθε μερα εδω και χρονια μας ΒΙΑΖΕΤΕ με τις αφισες σας, τα πανο σας, τα τραπεζακια σας, τις ασκοπες φωνες σας, τις ωρες που χανουμε απο τα μαθηματα για να κανετε συνελευσεις-παραστασεις σε επαναληψη,καθηγητες που απειλουνται,φοιτητες που τους απαγορευουν καποιοι φασιστες προφανως να ψηφισουν στις πρυτανικες( ή κατι τετοιο,θυμηθηκα ενα περιστατικο που ειχε πει ο intelx καποτε). Βια δεν ειναι μονο σωματικη που μολις ακουστηκε η λεξη ΜΑΤ εδω μεσα τρεξατε να μιλησετε για αλληλεγγυη...ποιοι? εσεις....

Αφηστε για λιγο στην ακρη τις θεωριες του Μαρξ,του νεοφιλελευθερισμου, των guerillas της λατινικης αμερικης ή οτι αλλο παραμυθακι σας εχουν περασει και καντε μια αυτοκριτικη μηπως εχετε κανει κακο σε κανεναν με τις πραξεις σας αυτα τα χρονια.
Οι αξιες προσαρμοζονται σε ο,τι εχουμε μπροστα στα ματια μας ενω οι ιδεολογιες παρακαμπτουν οποια γεγονοτα τις αμφισβητουν.
stallion
 
Δημοσιεύσεις: 242
Εγγραφή: Σάβ, 01 Νοέμ 2008 12:51 am
Έτος εισαγωγής: 2007

Re: Εξελίξεις σχετικά με την εξεταστική Σεπτεμβρίου (Σχολιασμός)

Δημοσίευσηαπό nqm » Σάβ, 24 Σεπ 2011 12:58 pm

και αφηστε τις παπαριες για δωρεαν παιδεια υποκριταροι. η παιδεια δεν ειναι δωρεαν απ'τη στιγμη που τα σκασαμε στα φροντιστηρια και δεν ειπε κανεις κουβεντα
nqm
 
Δημοσιεύσεις: 101
Εγγραφή: Πέμ, 17 Δεκ 2009 9:12 pm
Έτος εισαγωγής: 1950

Re: Εξελίξεις σχετικά με την εξεταστική Σεπτεμβρίου (Σχολιασμός)

Δημοσίευσηαπό d3ckart » Σάβ, 24 Σεπ 2011 1:11 pm

nqm έγραψε:καθομαι μαζοχιστικα και διαβαζω τι γραφετε και εχω καταληξει στο συμπερασμα (που πιο πριν ηταν εντονη υποψια) οτι ειστε σχεδον ολοι ταλε κουαλε και χειροτεροι με αυτους που κατηγορειτε. Ο λογος σας ειναι πιο ξυλινος κι απο των πιο σιχαμενων πολιτικων. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ Η ΣΧΟΛΗ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΣΧΟΛΕΣ



Τα επιχειρήματα σου είναι καίρια . Αν δεν σου αρέσουν αυτά που διαβάζεις κλείσε το pc και πήγαινε καμιά βόλτα , έχει ωραία μέρα έξω. Αλλα η αντίληψη σου να κλείσει σόνυ και ντε η σχολή δείχνει οτι αυτό που θες είναι να επικρατεί ένα ατελείωτο μπάχαλο .
d3ckart
 
Δημοσιεύσεις: 91
Εγγραφή: Δευτ, 29 Μαρ 2010 9:28 pm
Έτος εισαγωγής: 0

Re: Εξελίξεις σχετικά με την εξεταστική Σεπτεμβρίου (Σχολιασμός)

Δημοσίευσηαπό ingenieurin26 » Σάβ, 24 Σεπ 2011 1:19 pm

Διάβασε και τις υπόλοιπες του δημοσιεύσεις να δεις πόσο πολύ έχει βοηθήσει ο ίδιος στο διάλογο. Μάλλον δεν του αρέσει καθόλου το site, αλλά για δικούς του λόγους προσπαθεί να το δικαιολογησει με βάση αυτό το τοπικ. Όπως έχω ξαναπεί υπάρχουν dapcv, indymedia, διάφορα blogs. Ο δρόμος είναι ανοικτός και τα σκυλιά δεμένα.
ingenieurin26
Επίτιμο μέλος
 
Δημοσιεύσεις: 6363
Εγγραφή: Τρί, 03 Ιουν 2008 6:56 pm
Έτος εισαγωγής: 2007

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Μαθήματα-Γενικά

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Bing [Bot] και 1 επισκέπτης