ο χρήστης akiria αποκλείστηκε για 6 ώρες
Συντονιστής: University Editors
ο χρήστης akiria αποκλείστηκε για 6 ώρες
martin έγραψε:τώρα για τον κύριο Γκόλια τι να πω...ήταν που ήταν χάλια η κατάσταση βρέθηκε ο κατάλληλος άνθρωπος να την αποτελειώσει.
infernalliving έγραψε:Μέλη της ΕΑΑΚ εισέβαλαν στο χώρο της συνεδρίασης και διέλυσαν τη διαδικασία μη σεβόμενοι τίποτα και κανέναν, και το θέατρο του παραλόγου συνεχίζεται.
morisson έγραψε:sofibo έγραψε:Η αντιπολίτευση γίνεται στους ΔΡΟΜΟΥΣ,κι όχι στο mqn και στους διαδρόμους!
Το γνωστό αντεπιχειρημα-πασπαρτού, που συνεχίζεται με επαναστάτες του πληκτρολογίου,αντίσταση με emoticons και πίσω απο ψευδώνυμα κτλ,και ικανοποιεί τον καθένα για την "επαναστατικότητά του", εκμηδενίζοντας το τι γίνεται εδώ μέσα.Κανείς απο εμάς δεν πιστεύει οτι παράγει "πολιτική" στο φόρουμ.Μήπως κάποιοι πρέπει να παράγουν πολιτική πρίν βγούν στους δρόμους.Επιθυμούμε την διαφωνία για αυτό άλλωστε ανοίξαμε και το φόρουμ.Απλώς δεν μπορούμε εύκολα να συμφωνήσουμε οτι θα "πρέπει να ντρεπόμαστε".SAKIL έγραψε:να πω κατι αν κ ειναι κ δεν ειναι επικαιρο..καποια στιγμη να κανουμε μια γαμημενη συνελευση μονο κ μονο για το καταστατικο..το οποιο καταστατικο αγνοειται, εχω ακουσει διαφορες εκδοχες οτι αυτο εχει παρθει απο τη δαπ,αλλες οτι το εχει η πκσ κ αλλες ομορφιες..για να τελειωνουμε κ να αναγνωριζονται τα ιδια πραγματα απο ολους.
Πόσο σωστό.Οι συνελεύσεις στηρίζονται στο "εθιμικό δίκαιο" και εμείς πιστεύουμε οτι κάνουμε και συνδικαλισμό.Τραγικούλι...?
SAKIL έγραψε:να πω κατι αν κ ειναι κ δεν ειναι επικαιρο..καποια στιγμη να κανουμε μια γαμημενη συνελευση μονο κ μονο για το καταστατικο..το οποιο καταστατικο αγνοειται, εχω ακουσει διαφορες εκδοχες οτι αυτο εχει παρθει απο τη δαπ,αλλες οτι το εχει η πκσ κ αλλες ομορφιες..για να τελειωνουμε κ να αναγνωριζονται τα ιδια πραγματα απο ολους..τωρα 4 χρονια ειμαι στη σχολη κ παω για 5..οσο θυμαμαι για να γινει δυνελευση επρεπε να υπαρχει ο αριθμος της περιβοητης απαρτιας = 1/5 οσων ψηφισαν στις τελευταιες εκλογες(καλη παπαρια κ αυτο).. αυτο το δεχονταν ολοι απο οσο θυμαμαι.. υπαρχει τωρα το πως καλειται συνελευση:απο αποφαση προηγουμενης συνελευση, απο αποφαση δσ ή απο υπογραφες φοιτητων..η αισθηση μου ειναι ως προς το τελευταιο οτι ολοι εκτος απο τη δαπ κατα περισταση(ας με διαψευσει καποιος αν κανω λαθος ειναι κ αυτο πιθανον) δεχονται οτι επαρκης αριθμος υπογραφων ειναι αυτος της απαρτιας..ολα αυτα απο το καταστατικο που αγνοειται ή με βαση καταστατικα αλλων συλλογων.. αρα απο οσα εχω ζησει εγω τουλαχιστον οταν μαζευονται υπογραφες κ εμφανιζονται τα ατομα που υπεγραψαν στη συνελευση, γινεται συνελευση κ παιρνεται αποφαση κ ας χτυπιεται η δαπ κ η καθε δαπ κ ο οποιοσδηποτε
ολα αυτα με βασει οσα συμβαινουν 4χρονια που ειμαι στη σχολη παντα σε βαση με το καταστατικο που αγνοειται..επειδη λοιπον ο καθενας μπορει να εχει τις ενστασεις του οταν δεν υπαρχουν συγκεκριμενοι κανονες σας προτεινω να τους βαλουμε..γιατι αυτη τη στιγμη δεν υπαρχει κανενας κανονας που να λεει οτι στην ιδια εβδομαδα δεν γινονται 2 συνελευσεις.. το τι νουμερο ειναι ικανο για να αποφασιζει σε καινουρια συνελευση οταν η αποφαση της προηγουμενης ειναι σε ισχυ ειναι κατι στο οποιο επισης υπαρχουν ενστασεις..οσο δεν υπαρχουν συγκεκριμενοι κανονες κ καταστατικο επικρατει η λογικη του κανουμε οτι γινοταν κ παλια..οποτε οι οποιες ενστασεις για την νομιμοτητα της σημερινης συνελευσεις εχουν ''ηθικο'' χαρακτηρα κ μονο..
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης