Ήταν όντως αρκετά ενδιαφέρον πέρσι που το παρακολούθησα. Αφού τη μια απο τις 2 μέρες τη βδομάδα ήτανε 8:45 γκίνη και σηκωνόμουνα και πήγαινα, για στατική πχ δε το κανα

Κατα τα άλλα σίγουρα περνιέται και χωρίς παρακολούθηση (εσύ θα χάσεις), χωρίς όμως να είναι και εύκολο. Οπωσδήποτε να κάνεις τις 3 ασκήσεις+προφορική.
Όσον αφορά τη Μηχανική του Συνεχούς, γνώμη μου διαλέχτεε ΠΑΥ με τα 4 όποιος πρωτομπαίνει στο εξάμηνο. Θα το έκανα κι εγώ αλλα δυστυχώς δε βγαίνει στο πρόγραμμα (μεγαλύτερο εξάμηνο γαρ) οπότε αναγκαστικά πάλι...μπιπ. Η μηχανική του συνεχούς είναι 1) ενα μάθημα το οποίο δε σου δίνει απολύτως τίποτα (και το έχω πει για ελάχιστα αυτό), 2) η ευκολία που ακουγόταν για άλλα έτη δεν υφίσταται εφ'όσον συντονιστής είναι ο uknowwho.
Στην κανονική πέρυσι περίμενα 10αράκι, έκατσε 4 το οποίο ειλικρινά, βλέποντας και τις λύσεις, αδυνατώ να το αντιληφθώ, και ο καθηγητής με το που βγήκαν οι βαθμολογίες είχε φύγει για διακοπές οπότε...τρεχαγύρευε. Στην επαναληπτική μπήκανε θέματα εκτός ύλης, 3αράκι. Ίδια μέρα έδινα και Στατική ΙΙΙ, και να αναρωτιέμαι γιατί να πρέπει να ξανα-ταλαιπωρηθώ εφ'όσον ήξερα πολύ καλά τι έγραψα στην κανονική. Ε, θα ξανα-μανα-ταλαιπωρηθώ
Χωρίς να λέω οτι θα είναι έτσι και φέτος (ελπίζω πως όχι), απλά έχε τε τα κι αυτά στο μυαλό σας, μην ακούτε παιδιά που πριν 2 και 3 χρόνια το περάσανε αέρα.