Carantine έγραψε:Να μπούνε μέσα τα ΜΑΤ να σας σπάσουν στο ξύλο και να μπούνε δίδακτρα, μπας και καθαρίσει λίγο ο τόπος.
Γαμώ τη χούντα σας.

Αν και δεν θα συμφωνήσω για το δεύτερο!
Ένα έχω να πω...απαράδεκτη η κατάσταση, και μετά λένε τους Δαπίτες φασίστες... Έλεος πια... Όλες αυτές τις μέρες ακούω και διαβάζω διάφορα. Αρχικά λέγανε,παιδιά δεν μπορούμε να δώσουμε εξετάσεις,το πλαίσιο της ΔΑΠ έλεγε εξεταστική Δευτέρα,ανακοινώθηκε ότι ξεκινάμε Παρασκευή...γι αυτό και μεις μαζεύουμε υπογραφές να ξανακάνουμε συνέλευση! Καλά,για χαζούς μας περνάνε? Οι υπογραφές μαζεύτηκαν με το που τελείωσε η συνέλευση και θεωρητικά άνοιξε η σχολή! Αλλά εμ βέβαια,τους έτσουξε. Και αυτά που λένε περί δέντρων και κατέβασαν ''πτώματα'' εν μέρει ισχύει,αλλά το ποσοστό είναι πολύ μικρό. Εγώ είδα παιδιά από όλα τα έτη,μέχρι και από άλλες παρατάξεις να στηρίζουν το πλαίσιο της ΔΑΠ επειδή θέλουν Ανοιχτήηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη Σχολήηηηηηηηηηηηηηηηηηηη. Σε αντίθεση με κάτι άλλους που μου λέγανε, έλα μωρέ που να ανοίξουμε τώρα??? Έχουμε μπει σε πνεύμα διακοπών,ας πάει διπλή το χειμώνα... Για να καταλάβουμε γιατί μερικοί ψηφίζουν κατάληψη!!! Τώρα δηλαδή τι θα γίνει? Έστω ότι θα γίνει συνέλευση...και λέω εγώ τώρα, θα συμμετέχουν όλες οι παρατάξεις ????(προσωπικά δεν νομίζω ότι η ΔΑΠ θα είναι) ή θα κάνουνε μόνοι τους συνέλευση και θα την ξανακλείσουν, την ήδη κλειστή???? Ξεφτίλααααααααααααααα!!!! Κλείστε τη σχολή με το έτσι θέλω αυτή τη φορά και παράνομες διαδικασίες , κάντε συντονιστικά με το πολύ 20 άτομα, οι υπόλοιποι κοιμηθείτε, πάτε για καφέ στα Εξάρχια, μαστουρώστε στον καναπέ σας και κατά τα άλλα είστε Επαναστάτες..........