Εξελίξεις σχετικά με την εξεταστική Σεπτεμβρίου (Σχολιασμός)

Πληροφορίες που αφορούν στο σύνολο της εκπαιδευτικής δραστηριότητας της σχολής και δεν εντάσσονται σε κάποιο έτος.

Συντονιστής: University Editors

Re: Εξελίξεις σχετικά με την εξεταστική Σεπτεμβρίου (Σχολιασμός)

Δημοσίευσηαπό zavarakatranemia » Παρ, 23 Σεπ 2011 10:36 am

Μόλις πήρα γραμματεία και μου είπαν ότι γνωρίζουν την κατάσταση που δημιουργήθηκε, αλλά δεν έχουν κάποια ενημέρωση για το τί θα γίνει.
zavarakatranemia

Έτος εισαγωγής: 0

Δημοσίευσηαπό jella » Παρ, 23 Σεπ 2011 10:37 am

Carantine έγραψε:Να μπούνε μέσα τα ΜΑΤ να σας σπάσουν στο ξύλο και να μπούνε δίδακτρα, μπας και καθαρίσει λίγο ο τόπος.

Γαμώ τη χούντα σας.

:thumbup: Αν και δεν θα συμφωνήσω για το δεύτερο!
Ένα έχω να πω...απαράδεκτη η κατάσταση, και μετά λένε τους Δαπίτες φασίστες... Έλεος πια... Όλες αυτές τις μέρες ακούω και διαβάζω διάφορα. Αρχικά λέγανε,παιδιά δεν μπορούμε να δώσουμε εξετάσεις,το πλαίσιο της ΔΑΠ έλεγε εξεταστική Δευτέρα,ανακοινώθηκε ότι ξεκινάμε Παρασκευή...γι αυτό και μεις μαζεύουμε υπογραφές να ξανακάνουμε συνέλευση! Καλά,για χαζούς μας περνάνε? Οι υπογραφές μαζεύτηκαν με το που τελείωσε η συνέλευση και θεωρητικά άνοιξε η σχολή! Αλλά εμ βέβαια,τους έτσουξε. Και αυτά που λένε περί δέντρων και κατέβασαν ''πτώματα'' εν μέρει ισχύει,αλλά το ποσοστό είναι πολύ μικρό. Εγώ είδα παιδιά από όλα τα έτη,μέχρι και από άλλες παρατάξεις να στηρίζουν το πλαίσιο της ΔΑΠ επειδή θέλουν Ανοιχτήηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη Σχολήηηηηηηηηηηηηηηηηηηη. Σε αντίθεση με κάτι άλλους που μου λέγανε, έλα μωρέ που να ανοίξουμε τώρα??? Έχουμε μπει σε πνεύμα διακοπών,ας πάει διπλή το χειμώνα... Για να καταλάβουμε γιατί μερικοί ψηφίζουν κατάληψη!!! Τώρα δηλαδή τι θα γίνει? Έστω ότι θα γίνει συνέλευση...και λέω εγώ τώρα, θα συμμετέχουν όλες οι παρατάξεις ????(προσωπικά δεν νομίζω ότι η ΔΑΠ θα είναι) ή θα κάνουνε μόνοι τους συνέλευση και θα την ξανακλείσουν, την ήδη κλειστή???? Ξεφτίλααααααααααααααα!!!! Κλείστε τη σχολή με το έτσι θέλω αυτή τη φορά και παράνομες διαδικασίες , κάντε συντονιστικά με το πολύ 20 άτομα, οι υπόλοιποι κοιμηθείτε, πάτε για καφέ στα Εξάρχια, μαστουρώστε στον καναπέ σας και κατά τα άλλα είστε Επαναστάτες..........
jella

Δημοσίευσηαπό Date007 » Παρ, 23 Σεπ 2011 10:46 am

Τελικά,τα πράγματα είναι τόσο χάλια,που δεν σώζονται με τίποτα..Ακόμα και αν μπορούσε να γίνει κάτι(ο νόμος έχει κάποια πολύ θετικά σημεία προς την κατεύθυνση αυτή)κάποιοι είναι τόσο βολεμένοι με αυτήν την σάπια κατάσταση που κάνουν τα πάντα για μη-αλλαγή).
Μακάρι να είχα λεφτά να φύγω έξω εξ' αρχής και να μην σπαταλάω το χρόνο μου εδώ...γιατί πλέον,έτσι έχω αρχίσει να νιώθω..
Μακάρι να βρω λεφτά να φύγω έστω για μεταπτυχιακό και να μην ξαναγυρίσω ποτέ σε αυτό το χάλι(που κάποιοι με '' επαναστατικούς'' αγώνες συντηρούν).
Και στην φάση που έχουμε φτάσει,κρίμα αν κάποιος δεν μπορεί να φύγει έξω και αναγκαστεί να μείνει και να υπομείνει όλα αυτά τα καραγκιοζιλίκια...Πραγματικά κρίμα..Αλλά έτσι όπως έχουν τα πράγματα,δεν δίνω δεκάρα... Σώζων εαυτόν σωθείτω...

+1 Carantine.
Να μπουν τα ματ..αυτό χρειάζεται..άντε...Γιατί τελικά,η πολύ δημοκρατία βλάπτει..βλάπτει σοβαρά..
Τελευταία επεξεργασία από Date007 και Παρ, 23 Σεπ 2011 10:48 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Αγωνιστικό Κούτελο:Η Μαρμελοκοτα.
Date007

Έτος εισαγωγής: 2009

Δημοσίευσηαπό dean » Παρ, 23 Σεπ 2011 10:48 am

zavarakatranemia έγραψε:Μόλις πήρα γραμματεία και μου είπαν ότι γνωρίζουν την κατάσταση που δημιουργήθηκε, αλλά δεν έχουν κάποια ενημέρωση για το τί θα γίνει.

μα φυσικα δεν ξερουν. γιατι ειναι προφανες οτι υπαρχει χρονος μεσα στην επομενη μια ωρα να τελειωσει η συγκλητος, να παρθουν αποφασεις, να φωναξουν την αστυνομια, να ξεβρωμισει το κτιριο γκινη και να μοιρασουν κολλες και θεματα υδραυλικης (ή εναλλακτικα αγραφα CD)
dean

Έτος εισαγωγής: 2007

Δημοσίευσηαπό skype » Παρ, 23 Σεπ 2011 10:50 am

μην ξεσικωνεις κοσμο dean χωρις να θελω να καψω κανεναν,αλλα ο γκολιας ειπε επακριβως οταν τον ρωτησουμε αν ειναι να φυγουμε,και ειπε φυγετε ,δν θα δοθει τπτ σημερα,συγκλητο,παραιτηση κτλ
Έτος εισαγωγής: 2005

Δημοσίευσηαπό gogogeorgia » Παρ, 23 Σεπ 2011 10:51 am

Date007 έγραψε:Να μπουν τα ματ..αυτό χρειάζεται..άντε...Γιατί τελικά,η πολύ δημοκρατία βλάπτει..βλάπτει σοβαρά..

έχουμε ξεφύγει εντελώς
gogogeorgia

Έτος εισαγωγής: 2006

Δημοσίευσηαπό Lost.in.Athens » Παρ, 23 Σεπ 2011 10:51 am

Πραγματικά λυπάμαι, γιατί οι ""αριστεροί"" (διπλά εισαγωγικά) με τη στάση τους διεγείρουν τόσο συντηρητικά αντανακλαστικά (πολλές φορές και σε μένα) που ουσιαστικά καταφέρνουν το αντίθετο από αυτό που λένε ότι επιθυμούν να πετύχουν. Μέχρι τώρα έχουν γραφτεί τόσα posts που λένε ότι θέλουν να μπουν τα ΜΑΤ μέσα στο πολυτεχνείο.
@ΣΕΚ: Νομίζετε ότι με τόση αντιδραστικότητα και με το να κάνετε ό,τι σας κατέβει στο κεφάλι, χωρίς να υπολογίζετε τίποτα και χωρίς ίχνος σεβασμού προς συμφοιτητές και καθηγητές, θα καταφέρετε κάτι παραπάνω από αυτό; :eh:
Lost.in.Athens
Επίτιμο μέλος

Έτος εισαγωγής: 2008

Δημοσίευσηαπό dean » Παρ, 23 Σεπ 2011 10:55 am

skype έγραψε:μην ξεσικωνεις κοσμο dean χωρις να θελω να καψω κανεναν,αλλα ο γκολιας ειπε επακριβως οταν τον ρωτησουμε αν ειναι να φυγουμε,και ειπε φυγετε ,δν θα δοθει τπτ σημερα,συγκλητο,παραιτηση κτλ

ηταν ειρωνικο προφανως skype....σε μια ωρα δεν προλαβαινει να γινει τιποτα απο οσα ειπα....
dean

Έτος εισαγωγής: 2007

Δημοσίευσηαπό zavarakatranemia » Παρ, 23 Σεπ 2011 10:56 am

Απλά θα έπρεπε αν ήθελαν να διαφυλάξουν την ΟΠΟΙΑ αξιοπιστία τους έχει απομείνει, να ενημερώσουν επίσημα τους φοιτητές.Τί λέω κι εγώ τώρα...
zavarakatranemia

Δημοσίευσηαπό georgecv » Παρ, 23 Σεπ 2011 10:56 am

Να μπουν τα ΜΑΤ επιδιωκουν οι ''αριστεροι'' να βγουν μετα στα καναλια με σπασμενα τα κεφαλια ωστε να δωσουν νεα ωθηση στο ''κινημα'' που ειχε ατονισει τωρα τελευταια...
georgecv

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Μαθήματα-Γενικά

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες