30/08: Γενική Συνέλευση Φοιτητικού Συλλόγου Πολ. Μηχ.

Εδώ ανακοινώνονται οι διεργασίες των θεσμικών οργάνων της σχολής και σχολιάζεται η δραστηριότητα και το αποτέλεσμά τους.

Re: 30/08: Γενική Συνέλευση Φοιτητικού Συλλόγου Πολ. Μηχ.

Δημοσίευσηαπό agnwstos x » Πέμ, 01 Σεπ 2011 3:09 am

sofibo έγραψε:
georgecv έγραψε:τα εαακ αποφασισαν :silent:

ο νομος εχει ηδη ψηφιστει παντως,δεν τιθεται θεμα αλλαγης του

http://maps.google.com/maps/ms?msa=0&ms ... eaad256a58 wow!!!Πανελλαδική πλύση εγκεφάλου σατανικά οργανωμένη απο τα εαακ! Ευτυχώς που είσαι κι εσύ εδώ να μας ανοίγεις τα μάτια,φίλε,να βλέπουμε κι εμείς το βρώμικο πολιτικό παιχνίδι που στήνεται στις πλάτες της εξεταστικούλας μας! :thumbup:

χαχαχαχαχαχαχαχαχα.Παίζει τρελή συνωμοσία.Ο εσωτερικός εχθρός καταλαμβάνει την πατρίδα μας.Σταματήστε τους συμμορίτες.Εμπρός για νέο γράμμο!!!!!!
agnwstos x

Έτος εισαγωγής: 2004

Δημοσίευσηαπό ingenieurin26 » Πέμ, 01 Σεπ 2011 11:19 am

Aπό αυτούς που γράφουμε εδώ και διαφωνούμε με το κλείσιμο της σχολής γίνεται να μαζευτούμε καμιά 300αριά άτομα να ανοίξουμε τη σχολή στην επόμενη συνέλευση; Δεν μπορούμε να περιμένουμε τη ΔΑΠ να λύσει τα θέματα της με τον Σαμαρά. Ας γίνει καμιά κίνηση από fb.
ingenieurin26
Επίτιμο μέλος

Έτος εισαγωγής: 2007

Δημοσίευσηαπό lybe33 » Πέμ, 01 Σεπ 2011 11:39 am

Αυτό είναι το ζήτημα?Κλειστή ή ανοιχτή σχολή?Εμείς δηλαδή που ψηφίσαμε κατάληψη είμαστε οι γραφικοί τεμπελχανάδες που δε θέλουν να δώσουν μαθήματα...Ξέρεις έχει ψηφιστεί ένα ολόκληρο πολιτικό πλαίσιο που περιλαμβάνει συγκεκριμένες αποφάσεις (συντονισμός με άλλες σχολές, συμμετοχή στο συλλαλητήριο σήμερα, συζητήσεις &κοινές δράσεις με καθηγητές & εργαζόμενους του ιδρύματος, φυσικά απόσυρση του νόμου).Αν δεν απατώμαι η σύγκλητος πήρε απόφαση για μια βδομάδα αναβολή για να διευκολύνει τη διεξαγωγή ΓΣ που θα πάρουν αγωνιστική απόφαση, όπως και έγινε!
Η συγκυρία είναι κρίσιμη και είμαστε πλέον όλοι υπόλογοι για τις πράξεις μας, αφού αυτή είναι η μάχη της γενιάς μας!!!
Άβαταρ μέλους
lybe33
Επίτιμο μέλος

Έτος εισαγωγής: 2008

Δημοσίευσηαπό Lost.in.Athens » Πέμ, 01 Σεπ 2011 11:40 am

Σωστή η ingenieurin. Θα το πρότεινα και γω, να κατεβεί πλαίσιο (χωρίς πολιτικές τοποθετήσεις) για ανοιχτή σχολή, αλλά προσωπικά έχω κλείσει εισιτήρια να ανέβω Αθήνα σε 3 βδομάδες. Όσοι είστε Αθήνα πάντως και θα συμμετείχατε σε κάτι τέτοιο, καλό είναι να το πείτε.
Ακόμα και να συμφωνούσα με τις πολιτικές τοποθετήσεις του πλαισίου κατάληψης, το μέσο που χρησιμοποιείται (κατάληψη) είναι αντίθετο με τα πιστεύω μου. Τη συγκεκριμένη στιγμή παίζει σημαντικότατο ρόλο στη λειτουργία της σχολής, οπότε ναι, είναι και αυτό ζήτημα, καθώς όπως είπα δεν έχει να προσφέρει και κάτι (όπως πάντα άλλωστε).
Καλά τη ΔΑΠ τη συμφέρει όλο αυτό που γίνεται, μιας και χάνει και αυτή τα προνόμιά της, αλλιώς θα είχε φέρει κόσμο και κοσμάκη...
Lost.in.Athens
Επίτιμο μέλος

Δημοσίευσηαπό agnwstos x » Πέμ, 01 Σεπ 2011 11:42 am

lybe33 έγραψε:Αυτό είναι το ζήτημα?Κλειστή ή ανοιχτή σχολή?Εμείς δηλαδή που ψηφίσαμε κατάληψη είμαστε οι γραφικοί τεμπελχανάδες που δε θέλουν να δώσουν μαθήματα...Ξέρεις έχει ψηφιστεί ένα ολόκληρο πολιτικό πλαίσιο που περιλαμβάνει συγκεκριμένες αποφάσεις (συντονισμός με άλλες σχολές, συμμετοχή στο συλλαλητήριο σήμερα, συζητήσεις &κοινές δράσεις με καθηγητές & εργαζόμενους του ιδρύματος, φυσικά απόσυρση του νόμου).Αν δεν απατώμαι η σύγκλητος πήρε απόφαση για μια βδομάδα αναβολή για να διευκολύνει τη διεξαγωγή ΓΣ που θα πάρουν αγωνιστική απόφαση, όπως και έγινε!
Η συγκυρία είναι κρίσιμη και είμαστε πλέον όλοι υπόλογοι για τις πράξεις μας, αφού αυτή είναι η μάχη της γενιάς μας!!!

Ότι και να γίνει κάποιοι θα είναι πάντα στον κόσμο τους.Τι το ψαχνεις?
agnwstos x

Δημοσίευσηαπό ingenieurin26 » Πέμ, 01 Σεπ 2011 11:53 am

Δεν σας ζήτησα να μου απαντήσετε. Είμαι στην Αθήνα από τις 10 Αυγούστου γι αυτήν την εξεταστική. Έχω κάθε δικαίωμα να διακδικήσω να γίνει.
ingenieurin26
Επίτιμο μέλος

Δημοσίευσηαπό lybe33 » Πέμ, 01 Σεπ 2011 11:54 am

agnwstos x έγραψε:Τι το ψαχνεις?
Μ'αρέσει η κουβέντα :crazy2:
@Lost:
Η ομαλή διεξαγωγή των μαθημάτων ή ακόμη ακόμη και τα μαθήματα αυτά-καθαυτά δεν έχουν καμία ιερότητα & αν τα έχεις ψηλά σε κάποιο βωμό στο μυαλό σου καλά θα κάνεις να τα κατεβάσεις.Η ''ιερότητα'' βρίσκεται στην επιστημονική γνώση που τα εν λόγω μαθήματα αντιπροσωπεύουν η οποία κατακερματίζεται (σ'αυτό συνηγορούν και καθηγητές εκτός 'χώρου', βλέπε neaoktana :mrgreen: ) και εμπορευματοποιείται.Εν ολίγοις το πανεπιστήμιο στο οποίο θα βρεθείς φέτος αν ο νόμος εφαρμοστεί δε θα είναι αυτό που ξέρεις τα τελευταία 3 χρόνια...
Μια απτή & άμεσα εφαρμοστέα ένδειξη:Σκέψου από την εμπειρία σου πόση δουλειά βγάζουν στη διδασκαλία των μαθημάτων λέκτορες και ΕΕΔΙΠ, βαθμίδες που πλέον καταργούνται.Νομίζω την περισσότερη αν όχι όλη ;)
Άβαταρ μέλους
lybe33
Επίτιμο μέλος

Δημοσίευσηαπό agnwstos x » Πέμ, 01 Σεπ 2011 11:56 am

ingenieurin26 έγραψε:Δεν σας ζήτησα να μου απαντήσετε. Είμαι στην Αθήνα από τις 10 Αυγούστου γι αυτήν την εξεταστική. Έχω κάθε δικαίωμα να διακδικήσω να γίνει.

Kαι επίσης όλοι είμαστε καιρό στη σχολή,ιδρώσαμε ,σπουδάσαμε και έχουμε κάθε δικαιώμα να διεκδικήσουμε καλύτερο μέλλον.Γεια χαρά
agnwstos x

Δημοσίευσηαπό poum » Πέμ, 01 Σεπ 2011 11:57 am

και 'γω διαβάζω απ'την 1 Αυγούστου γι' αύτην την εξεταστική αλλά δε χάθηκε ο κόσμος, κάποια στιγμή θα τα δώσουμε ;)
καλό και αγωνιστικό μήνα εύχομαι!!!!
bismallah
poum

Δημοσίευσηαπό ingenieurin26 » Πέμ, 01 Σεπ 2011 11:58 am

Να συμπληρώσω κιόλας ότι έχω πάει σε συνελέυσεις επί συνελέυσεων κι έχω κάτσει στη θεσούλα μου να ακούσω τα πάντα και δεν κουβέντιαζα τα νέα της ημέρας με τους διπλανούς μου οπότε έχω ακούσει όλες τις απόψεις κι έχω βγάλει τα συμπέρασματα μου. Δεν πρόκειται να χάσω κι άλλο χρόνο επιχειρηματολογώντας. Ας απαντήσει όποιος θέλει ανοικτή σχολή χωρίς πολλές περιστροφές.
ingenieurin26
Επίτιμο μέλος

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Φοιτητικός Σύλλογος Πολ. Μηχ.

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Bing [Bot] και 0 επισκέπτες