jkgr έγραψε:-αν εχω ελαστ.κομβο στην αρχη κ στο τελος μελους μπορω να κανω διπλη στατ.συμπυκν. ή πρεπει μία μία να γινει?
Μπορείς να κάνεις μαζί τη συμπύκνωση (διπλή δηλαδή)
Συντονιστής: University Editors
jkgr έγραψε:-αν εχω ελαστ.κομβο στην αρχη κ στο τελος μελους μπορω να κανω διπλη στατ.συμπυκν. ή πρεπει μία μία να γινει?
nami έγραψε:Να ρωτήσω και γω κάτι: Πιστεύει κανείς άλλος ότι στο exam 2 στο mycourses έχει κάνει λάθος εκεί που υπολογίζει το τοπικό μητρώο του μέλους 2 (πριν την συμπύκνωση)? γιατί στις θέσεις 6'-6' και 9-9 νομίζω πρέπει να μπει η τιμή 4*E*I/L ενώ αυτός βάζει 5 και -1 (αντί για 4 και στα δύο)!!!
gelos έγραψε:και επισης αν εχω δυο ελαστικους κομβους λετε οτι το κανω μαζι αν θελω.γινεται?δηλ πχ βαζω 6 6' και 9 9'?και χωρια δεν γινεται παντως?νουμερα θελει στη συμπυκνωση γενικα?
gelos έγραψε:ξερει κανεις αν εχω ελαστικο κομβο στην αρχη πχ διπλα στην πακτωση,η Δ3 δηλ η στροφη θεωρειται διαφορη του μηδενος?ελευθερη,δλδ?οχι ελαστικη πακτωση,ελαστικο κομβο.γιατι σε μια ασκηση ετσι το ειχε.
Εξαρτάται από το σχήμα.akrovolistos έγραψε:Εννοείς αν έχεις σε πάκτωση στροφικό ελατήριο, εάν πρέπει απλά να προσθέσεις τη σταθερά του ελατηρίου στο μητρώο ακαμψίας ή να τον θεωρήσεις ελαστικό κόμβο και να πας με τη διαδικασία συμπύκνωσης; Αυτό είναι και δικιά μου ψιλο-απορία.
sanako έγραψε:Ρε παίδες...που χρειάζεται τελικά να κάνουμε πράξεις σε αυτό το μάθημα. Κάνουμε μέχρι ενός σημείου και μετά πετάμε τους πίνακες και τους τύπους??Δεν κάνουμε τίποτα εξαρχής?? ΒΟΗΘΕΙΑ
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες