CSI computer expert έγραψε:I'll create a GUI interface using Visual Basic, see if i can track an IP Address out of this.
merde_conserve έγραψε:Τα graffiti είναι σίγουρα μια πολύ ωραία ιδέα, και εγώ είμαι πάντα υπέρ όταν η σχολή "βάφεται" με τέτοιο τρόπο (ΠΡΟΣΟΧΗ: όχι με ταγκιές και με συνθηματάκια-τσιτάτα, αλλά με ζωγραφιές). Δυστυχώς την άποψη δεν τη συμμερίζεται η διέυθυνση που τρέχει συνέχεια κονδύλια για μπογιές (οπότε η σχολή φαίνεται σαν να έχει "τσιρότα" από διαφορετικά χρώματα)
merde_conserve έγραψε:αλλά πολλές φορές και οι ίδιες οι παρατάξεις (θυμάμαι κάτι αφίσες κνιτών -με κόλλα ταπετσαρίας - που είχαν καταστρέψει ένα πολύ ωραίο graffiti μια φορά).
(ΠΡΟΣΟΧΗ: όχι με ταγκιές και με συνθηματάκια-τσιτάτα, αλλά με ζωγραφιές)
CSI computer expert έγραψε:I'll create a GUI interface using Visual Basic, see if i can track an IP Address out of this.
Δεν κατανοώ ιδιαίερα ούτε το δηλητήριο/πικρία που στάζεις για τους αγανακτισμένους του Συντάγματος (το πιο μαζικό (και γόνιμο; θα δείξει) κίνημα στην ιστορία της Μεταπολίτευσης, όπου όλη η αντίσταση ήταν μέχρι πρότινος "οικογενειακή" υπόθεση των γκρουπούσκουλων της αριστεράς ή ορισμένων συνδικαλιστικών κύκλων), ούτε τη συζήτηση (τελείως ασύνδετη με τους αγανακτισμένους - αφού υπάρχει εδώ και πολλάαααα χρόνια) στην περίπτωση μας. Μου θυμίζουν κάτι αριστερόστροφα λογύδρια για το πως το κίνημα των αγανακτισμένων αποτυγχάνει να αλλάξει τίποτα, εκφυλίζει τον κόσμο, μεταλάσσει τα αιτήματα του κόσμου σε μικροαστικές θέσεις κ.ο.κ. Καλύτερα να είναι τα πράγματα το ίδιο σκατά όπως είναι βρε αδελφέ, μόνο λίγο πιο αριστερά, θολά, ήρεμα. Ο φόβος φυλάει τα έρμα, της αριστεράς συμπεριλαμβανομένης.
Αντίστοιχη μικρογραφία είναι το topic εδώ. Ας αρχίσουμε από κάτι μικρό(αστείο), ας καταθέσουμε ιδέες, ας πιέσουμε, και προχωράμε σιγά-σιγά. Αλλιώς στρουθοκαμηλίζουμε, ή απλά το παίζουμε έξυπνοι με μπουρδολογίες-υπεραριστεραναλύσεις που καταλήγουν σε αφοριστικά συμπεράσματα μπροστά στην αριστερή επαναστατίλα - των άλλων, των πιο επαναστατών από μας πάντα.
Και πάλι δεν με κατάλαβες.Η δικιά μου ένσταση ως προς το "έξω οι παρατάξεις" είναι στο να μην περιοριστεί σε αυτό.Και κάτι μου λέει πως το "έξω οι παρατάξεις" δεν είναι προϊόν ουσιαστικής πολιτικής θέσης και θέλησης ενασχόλησης "με τα κοινά θέματα" αλλά μια μορφή αντίδρασης κενής γνώμης που απλά τείνει να εκφράσει την απέχθειά της (δεν αναφέρομαι σε εσένα συγκεκριμένα) προς την γενικότερη κατάσταση,ερειδόμενη κατά κάποιο τρόπο στην πεποίθηση ότι "τα πανεπιστήμιά μας δεν είναι ψηλά στα Rankings","οι παρατάξεις μας έχουν φέρει μέχρι εδώ" κλπ....μπλαμπλα μέχρι τέλους παραγράφου
Επιστροφή στο Γενικές Συζητήσεις
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες