- έγραψε:Τελικα διαπιστωνω μετα λυπης μου οτι ο ιντερνετικος τζαμπαμαγκισμος δεν ειναι ιδιον μονο των φοιτητων αλλα και των επαναστατικων καθηγητων που απο οτι φαινεται το καλυτερο που μπορουν να κανουν ειναι καλες σημειωσεις και εγκαιρη ενημερωση για ωρες εργαστηριων(το οτι αυτο εχει καταντησει να ειναι επαναστατικο ειναι η απαντηση σε πολλα ερωτηματα που τιθενται για το τι φταιει).Μαλλον πρεπει να σκεφτουν σοβαρα καποιοι που εχουν τη δυνατοτητα να αλλαξουν καποια πραγματα τι πραγματικα φταιει και να μη την λενε συνεχεια στους φοιτητες(γενικα μιλωντας) και να μην ψαχνουν μονο τους επομενους ταλεβαν
Οπα, Che Guevara κατουρα λιγο! Αυτο που φταιει ειναι η σαθρη νοοτροπια που κουβαλαει το κεφαλι σου! Η αναδιαρθρωση-αναδημιουργια και η επανασταση δεν ερχεται με την ισοπεδωση! Εχεις μια γενικη βαση, που εχει πολλα στραβα και προσπαθεις μερα μερα να τη βελτιωνεις! Και εγω εξεφρασα το παραπονο μου, οταν για παραδειγμα (αρχικα) ειχε μπει η προοδος των Ρευστων την ιδια μερα με αυτη της Αντισεισμικης Τεχνολογιας... αλλά δεν ξεχνω την προσπαθεια που κανουν μερικοι ανθρωποι.. και ουτε ειμαι αγνωμονας!
"το καλυτερο που μπορουν να κανουν ειναι καλες σημειωσεις και εγκαιρη ενημερωση για ωρες εργαστηριων(το οτι αυτο εχει καταντησει να ειναι επαναστατικο ειναι η απαντηση σε πολλα ερωτηματα που τιθενται για το τι φταιει)" Θα απαντησω στο υφος σου: Αν δεν εχεις τη στοιχειωδη νοημοσυνη να καταλαβεις οτι
σε ενα πανεπιστημιακο συστημα που νοσει, τα παραπανω αποτελουν
οαση... τοτε παρατα την επανασταση και παιζε μονο Pro και πινε καμια Kaiser! Εχουμε 65 μαθηματα για πτυχιο. Ελα και πες μου εσυ σε ποιο αλλο μαθημα μπορεις να ξερεις ανα πασα ωρα και στιγμη οτι θες γυρω απο αυτο? Τι να διαβασεις? Απο που? Ποτε θα γινει το μαθημα? Γιατι το γ=1 και οχι γ= 11888!!
Δεν λεω οτι τα πραγματα ειναι ροδινα, και ειμαι ο πρωτος που θα κατακρινω και θα θιξω τραγικες "διοικητικες" νοοτροπιες καθηγητων, γραμματειων και πρυτανειων κ.τ.λ αλλά ας μην απομακρυνουμε τους
ελαχιστους ανθρωπους-καθηγητες που προσπαθουν για το καλο των φοιτητων, αρα και της σχολης αρα ΚΑΙ εν δυναμει και του "αρρωστου" ελληνικου πανεπιστημιακου συστηματος!
Πηραμε ολοι ενα λαβαρο και ψαχνουμε την Αγια Λαυρα να το σηκωσουμε!Ας βουταμε τη γλωσσα στο κεφαλι μας, πριν μιλησουμε!