Μηχανική των Ρευστών (2010-11)

Συντονιστής: University Editors

Re: Μηχανική των Ρευστών (2010-11)

Δημοσίευσηαπό pakis » Πέμ, 19 Μάιος 2011 7:00 pm

kyriakos έγραψε:....και παραλληλα την λες και στον neaoktana που ανεβαλλε την ημερομηνια της προοδου, οτι υποκυπτει στις πιεσεις καποιων παραταξιακων. Εκει θελω να καταληξω.

Δεν ειπα τιποτα για το δασκαλο... Για τη προοδο υπευθυνος θεωρω οτι ειναι ο συντονιστης..
pakis

Έτος εισαγωγής: 1990

Δημοσίευσηαπό amazing_happens » Πέμ, 19 Μάιος 2011 7:23 pm

- έγραψε:Τελικα διαπιστωνω μετα λυπης μου οτι ο ιντερνετικος τζαμπαμαγκισμος δεν ειναι ιδιον μονο των φοιτητων αλλα και των επαναστατικων καθηγητων που απο οτι φαινεται το καλυτερο που μπορουν να κανουν ειναι καλες σημειωσεις και εγκαιρη ενημερωση για ωρες εργαστηριων(το οτι αυτο εχει καταντησει να ειναι επαναστατικο ειναι η απαντηση σε πολλα ερωτηματα που τιθενται για το τι φταιει).Μαλλον πρεπει να σκεφτουν σοβαρα καποιοι που εχουν τη δυνατοτητα να αλλαξουν καποια πραγματα τι πραγματικα φταιει και να μη την λενε συνεχεια στους φοιτητες(γενικα μιλωντας) και να μην ψαχνουν μονο τους επομενους ταλεβαν

Οπα, Che Guevara κατουρα λιγο! Αυτο που φταιει ειναι η σαθρη νοοτροπια που κουβαλαει το κεφαλι σου! Η αναδιαρθρωση-αναδημιουργια και η επανασταση δεν ερχεται με την ισοπεδωση! Εχεις μια γενικη βαση, που εχει πολλα στραβα και προσπαθεις μερα μερα να τη βελτιωνεις! Και εγω εξεφρασα το παραπονο μου, οταν για παραδειγμα (αρχικα) ειχε μπει η προοδος των Ρευστων την ιδια μερα με αυτη της Αντισεισμικης Τεχνολογιας... αλλά δεν ξεχνω την προσπαθεια που κανουν μερικοι ανθρωποι.. και ουτε ειμαι αγνωμονας!

"το καλυτερο που μπορουν να κανουν ειναι καλες σημειωσεις και εγκαιρη ενημερωση για ωρες εργαστηριων(το οτι αυτο εχει καταντησει να ειναι επαναστατικο ειναι η απαντηση σε πολλα ερωτηματα που τιθενται για το τι φταιει)"

Θα απαντησω στο υφος σου: Αν δεν εχεις τη στοιχειωδη νοημοσυνη να καταλαβεις οτι σε ενα πανεπιστημιακο συστημα που νοσει, τα παραπανω αποτελουν οαση... τοτε παρατα την επανασταση και παιζε μονο Pro και πινε καμια Kaiser! Εχουμε 65 μαθηματα για πτυχιο. Ελα και πες μου εσυ σε ποιο αλλο μαθημα μπορεις να ξερεις ανα πασα ωρα και στιγμη οτι θες γυρω απο αυτο? Τι να διαβασεις? Απο που? Ποτε θα γινει το μαθημα? Γιατι το γ=1 και οχι γ= 11888!!
Δεν λεω οτι τα πραγματα ειναι ροδινα, και ειμαι ο πρωτος που θα κατακρινω και θα θιξω τραγικες "διοικητικες" νοοτροπιες καθηγητων, γραμματειων και πρυτανειων κ.τ.λ αλλά ας μην απομακρυνουμε τους ελαχιστους ανθρωπους-καθηγητες που προσπαθουν για το καλο των φοιτητων, αρα και της σχολης αρα ΚΑΙ εν δυναμει και του "αρρωστου" ελληνικου πανεπιστημιακου συστηματος!
Πηραμε ολοι ενα λαβαρο και ψαχνουμε την Αγια Λαυρα να το σηκωσουμε!
Ας βουταμε τη γλωσσα στο κεφαλι μας, πριν μιλησουμε!
amazing_happens

Έτος εισαγωγής: 2007

Δημοσίευσηαπό gelos » Παρ, 20 Μάιος 2011 4:35 pm

Δασκαλε ευχαριστω για ολες τις βοηθειες εξτρα και μη.νομιζω οτι πρεπει να σταματησει αυτο και να γραφουμε μονο για ρευστα.
Ευχαριστουμε
gelos

Έτος εισαγωγής: 2005

Δημοσίευσηαπό neaoktana » Παρ, 20 Μάιος 2011 4:38 pm

1. Ως σεσημασμένος οπαδός των διαδικασιών <ανίχνευσης των προσμονών όλων των ενδιαφερομένων μερών - Gemba Gentashu)> (βλ. και avatar) και <συνεχούς βελτίωσης - Kaizen> είμαι πρόθυμος να κάνω την αυτοκριτική μου και να προσπαθήσω να βελτιωθώ.
Αρκεί να καταλάβω ποιές είναι οι πράξεις ή παραλείψεις μου για τις οποίες υπάρχουν διαφωνίες - αντιρρήσεις -ενστάσεις.
Ειλικρινώς, αυτή τη φορά δεν αντελήφθην τι!..
2. Οι έρευνες του Kano (Ιάπων και αυτός) τεκμηρίωσαν ότι "το παραχάϊδεμα του Πελάτη, οδηγεί σε ολοένα και πιο παράλογες απαιτήσεις, διότι αυτό που του προσφέρεις το θεωρεί κεκτημένο".
Η αντίστοιχη, πιο απλή, ελληνική ρουμελιώτική ρήση είναι: "Δώσε θάρρος στο χωριάτη και θ΄ανέβει στο κρεβάτι"...
Για την ιστορία λοιπόν: Η ανάρτηση των Λύσεων (Σειρών, Τεστ, Εξεταστικής), αλλά και των "Σημειώσεων" είναι η κατάληξη μακροχρόνιας διαμάχης και τριβών.
Αυτό το οποίο π.χ. θεωρείτε δεδομένο να υπάρχει στο mycources μέχρι πέρυσι φιλοξενείτο σε οιονεί πειρατικό ιστότοπο της Σχολής (οι παλαιότεροι γνωρίζουν τη διεύθυνση) με επίκληση της "Ακαδημαϊκής ελευθερίας διακίνησης ιδεών", με "το έτσι θέλω" δηλαδή.
3. Θα παρακαλούσα η συζήτηση να μην επιβαρρύνει πλέον τον παρόντα εκπαιδευτικό μίτο. Υπάρχουν τα πμ, ανώνυμα και αυτά.
4. Θα δυσαρεστήσω κάποιους, αλλά ο γράφων επέμεινε να διεξαχθεί το 2ο Τεστ. Η - ενδεχομένως ορθή - αναβολή του σε άλλους Διδάσκοντες πιστώνεται.
5. Θυμίζω τέλος, προς αποφυγήν παρεξηγήσεων ότι, ελάχιστους από τους συμμετέχοντες εις το παρόν ή τα άλλα portals γνωρίζω ( δηλαδή ταυτίζω άτομο και nick) και τούτο συμβαίνει συνήθως αφότου "απεξαρτηθούν" από τα μαθήματα και την όποια "εξουσία" μου.
"Le meteque" - G. Moustaki (- 23/05/2013) & Zazie: https://www.youtube.com/watch?v=O51zyf83mfk
"Et nous ferons de chaque jour toute une eternite d' amour, que nous vivrons a en mourir..."
neaoktana
Επίτιμο μέλος

Έτος εισαγωγής: 1969

Δημοσίευσηαπό amazing_happens » Σάβ, 21 Μάιος 2011 4:40 pm

Η παραδοση του 1ου και 2ου πειραματος ειναι για αυτη την εβδομαδα? Αυτη την εβδομαδα θα γινουν κανονικα το 3ο και το 4ο πειραμα?
amazing_happens

Δημοσίευσηαπό ingenieurin26 » Σάβ, 21 Μάιος 2011 9:52 pm

Η προθεσμια για τα πειραματα ειναι 2 βδομαδες απο τοτε που εγιναν. Το 3ο και το 4ο θα γινουν τη Δευτερα για το 1ο τμημα
ingenieurin26
Επίτιμο μέλος

Δημοσίευσηαπό amazing_happens » Κυρ, 22 Μάιος 2011 2:51 pm

ingenieurin26 έγραψε:Η προθεσμια για τα πειραματα ειναι 2 βδομαδες απο τοτε που εγιναν. Το 3ο και το 4ο θα γινουν τη Δευτερα για το 1ο τμημα

Ευχαριστω...
amazing_happens

Δημοσίευσηαπό neaoktana » Κυρ, 22 Μάιος 2011 6:02 pm

Προσωρινά στατιστικά στοιχεία "παρακολούθησης - προόδου" (1ο τμήμα)

Με βάση το 100 (*) όσων παρέδωσαν την 1η Σειρά και με χρονολογική σειρά:

1η Σειρά: 100
2η Σειρά: 83
1ο Τεστ: 83 (ύλη 1η + 2η Σειρές)
3η Σειρά: 68
4η σειρά: 56
5η Σειρά: 41
2ο Τεστ: ? (ύλη 4η + 5η Σειρές)

(*) Η περιβάλλουσα = <όσοι παρέδωσαν κάτι> =120

Μετά το 2ο Τεστ και το 1ο ζεύγος Πειραμάτων η κατάσταση θα έχει ξεκαθαρίσει και θα είναι δυνατή η πρόβλεψη του πλήθους όσων θα "επιτύχουν".
Θυμίζω τα ποσοστά "επιτυχίας":
"Παρακολούθησαν": >95%
"Πασάλειψαν": 50%
"Πέρασαν μια βόλτα + άγνωστοι": 10% (εδώ το ποσοστό ωφείλεται κυρίως σε παλαιότερους/ες)
"Le meteque" - G. Moustaki (- 23/05/2013) & Zazie: https://www.youtube.com/watch?v=O51zyf83mfk
"Et nous ferons de chaque jour toute une eternite d' amour, que nous vivrons a en mourir..."
neaoktana
Επίτιμο μέλος

Δημοσίευσηαπό Raz » Δευτ, 23 Μάιος 2011 7:46 pm

το κεφαλαιο της μονοδιαστατης αναλυσης ολοκληρωθηκε με το τευχος 8 η εχει και συνεχεια?
Raz

Έτος εισαγωγής: 2008

Δημοσίευσηαπό neaoktana » Δευτ, 23 Μάιος 2011 8:01 pm

Έχει "κάτι ψιλά"... τα γράφω τώρα, θα αναρτηθούν (ελπίζω) αύριο.
neaoktana
Επίτιμο μέλος

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο 2ο Έτος

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες