Α, και σημερα ηθελα να την πω στον neaoktana που δεν θα αλλαζε την ημερομηνια προοδου (γιατι ηθελα να ερθω, αλλα θα ημουν κομματια απο χθες), αλλα με αυτη την κινηση, στην παρουσα φαση τουλαχιστον του βγαζω το καπελο...

Συντονιστής: University Editors
- έγραψε:Τελικα διαπιστωνω μετα λυπης μου οτι ο ιντερνετικος τζαμπαμαγκισμος δεν ειναι ιδιον μονο των φοιτητων αλλα και των επαναστατικων καθηγητων που απο οτι φαινεται το καλυτερο που μπορουν να κανουν ειναι καλες σημειωσεις και εγκαιρη ενημερωση για ωρες εργαστηριων(το οτι αυτο εχει καταντησει να ειναι επαναστατικο ειναι η απαντηση σε πολλα ερωτηματα που τιθενται για το τι φταιει).Μαλλον πρεπει να σκεφτουν σοβαρα καποιοι που εχουν τη δυνατοτητα να αλλαξουν καποια πραγματα τι πραγματικα φταιει και να μη την λενε συνεχεια στους φοιτητες(γενικα μιλωντας) και να μην ψαχνουν μονο τους επομενους ταλεβαν
neaoktana έγραψε:Τι σχέση έχουν οι εκλογές;
Είναι και δική μου απορία.
Η ανάρτηση μου απλώς μεταφέρει την επίσημη ανάρτηση του mycourses.
kyriakos έγραψε:.....Εγω Γυρισα σπιτι χθες στις 6 το πρωι, οχι για τι κολαγα αφισες που λες εσυ, ουτε επειδη καταμετρουσα, οπως κανανε αλλοι (κομματοσκυλα και μη οπως λες). Εγω ημουνα ολο το βραδυ απ εξω απο το Γκινη, και φυλαγα τα κωλαρακια καποιων που ητανε μεσα και μετραγαν τα ψιχουλακια τους. ... Δεν μας εμποδιζε κανεις. Αλλα προτιμησαμε να κατσουμε εκει, σε περιπτωση που καποιοι μπουν μεσα και εχουν ορεξη για μαλακιες, να μην την πληρωσουν μονο οι 20 που μετρουσαν τις ψηφους, αλλα να βρουν 100 ατομα απεναντι που στην πραξη υπερασπιζονται το ασυλο απο τετοιες μαλακιες, αλλα και τη σωματικη ακεραιοτητα των συμφοιτητων μας, ειτε ανηκουμε στην παραταξη τους, ειτε οχι.
......![]()
pakis έγραψε:kyriakos έγραψε:.....Εγω Γυρισα σπιτι χθες στις 6 το πρωι, οχι για τι κολαγα αφισες που λες εσυ, ουτε επειδη καταμετρουσα, οπως κανανε αλλοι (κομματοσκυλα και μη οπως λες). Εγω ημουνα ολο το βραδυ απ εξω απο το Γκινη, και φυλαγα τα κωλαρακια καποιων που ητανε μεσα και μετραγαν τα ψιχουλακια τους. ... Δεν μας εμποδιζε κανεις. Αλλα προτιμησαμε να κατσουμε εκει, σε περιπτωση που καποιοι μπουν μεσα και εχουν ορεξη για μαλακιες, να μην την πληρωσουν μονο οι 20 που μετρουσαν τις ψηφους, αλλα να βρουν 100 ατομα απεναντι που στην πραξη υπερασπιζονται το ασυλο απο τετοιες μαλακιες, αλλα και τη σωματικη ακεραιοτητα των συμφοιτητων μας, ειτε ανηκουμε στην παραταξη τους, ειτε οχι.
......![]()
Αλλο παλι κι αυτο.. Εννοεις οτι δεν εισαι σε παραταξη (χλωμο το κοβω ) και εκατσες να προστατευσεις τη σωματικη ακεραιοτητα των αγαπητων μελων των κομματων απο τους αναρχικους αλλα και να προστατευσεις το ασυλο (χαχαχαχα) ?
Οταν τα σπανε οι 'αναρχικοι' και πανε και κρυβονται στο πολυτεχνειο εξακολουθεις εσυ κι αλλοι 99 να προστατευουν το ασυλο ? δεν νομιζω....
Reporter έγραψε:Off topic:
Δεν είπε οτι δεν ανήκει σε παράταξη. Απλά όσοι ήταν έξω και περιφρουρούσαν την όλη κατάσταση ανήκαν σε μια μόνο παράταξη (μπορεί και δύο), ενώ οι υπόλοιποι παραταξιακοί καθόντουσαν απλά μέσα και μετράγανε τα ψηφουλάκια τους.
pakis έγραψε:Off topic:
Δεν είπε οτι δεν ανήκει σε παράταξη. Απλά όσοι ήταν έξω και περιφρουρούσαν την όλη κατάσταση ανήκαν σε μια μόνο παράταξη (μπορεί και δύο), ενώ οι υπόλοιποι παραταξιακοί καθόντουσαν απλά μέσα και μετράγανε τα ψηφουλάκια τους.
E ακομα χειροτερα αμα δεν ηταν απ' εξω θα ηταν απο μεσα.. πια η διαφορα ? Να μην το λεει κοθολου ,τι να του πουμε και μπραβο ? στα τετοια μας και να μπαινανε και να μην οι αναρχικοι και να γινοντουσαν και μην οι εκλογες..
MAKIA182 έγραψε:maggiepotter έγραψε:Μήπως μπορεί να μου θυμίσει κάποιος σε ποιο τεμαχιο εξηγεί για το μανόμετρο γιατί δεν μπορώ να το βρω με τιποτα!
FM NV401_3 A σελ46
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες