Ο Ιησούς είναι μαζί μας ξανά!
Ένας Αυστραλός υποστηρίζει ότι είναι ο Ιησούς Χριστός που ήρθε ξανά στη γη. Μαζί του σε γκεστ εμφάνιση και η Μαρία Μαγδαληνή!
Όπως μας διδάσκει η Εκκλησία, ο Ιησούς Χριστός πρόκειται να επιστρέψει κάποια στιγμή για τη στιγμή της κρίσης. Τελικά η στιγμή αυτή ήρθε λίγο νωρίτερα απ' ότι το υπολογίζαμε καθώς ο Χριστός είναι ήδη ανάμεσά μας, αν και λίγο μακριά, στην Αυστραλία. Μάλιστα, ο Ιησούς δεν επέστρεψε μόνος του, αλλά έφερε μαζί του και την Μαρία τη Μαγδαληνή καθώς φαίνεται πως τελικά την αγαπούσε πολύ!
Ο 47χρονος Τζον Μίλερ από το Κουίνσλαντ της Αυστραλίας υποστηρίζει ότι αυτός είναι ο Χριστός που επέστρεψε στη γη για να βοηθήσει τους ανθρώπους (έχει ακόμα αντιγράψει και την εμφάνισή του), ενώ μαζί του είναι και η 32χρονη Μέρι Σούζαν Λάκι η οποία δεν είναι άλλη από την Μαγδαληνή! Παρά την παράνοια του πράγματος ωστόσο, οι δυο τους έχουν καταφέρει να πείσουν 30 με 40 άτομα της περιοχής, οι οποίοι αγοράζουν ακόμα και σπίτια γύρω από την «κατοικία του Ιησού», για να είναι κοντά του! Μάλιστα οι περιοχή που έχουν κατοικήσει σχηματίζει εντελώς, μα εντελώς, τυχαία το σχήμα σταυρού.
Ο ίδιος ο Μίλερ, συγγνώμη Ιησούς, δηλώνει ταπεινά: «Το όνομά μου είναι Ιησούς και είμαι σοβαρός», ενώ προσθέτει ότι είχε ξανακατέβει στη γη 2000 χρόνια πριν! «Λόγω της προσωπικής μου επιθυμίας και του πάθους μου για τον Θεό, αναγνώρισα όχι μόνο ότι εγώ ήμουν τελικά ο Χριστός αλλά ότι βρισκόμουν σε μια τέτοια θεόσταλτη διαδικασία στην οποία όλοι οι άνθρωποι θα μπορούσαν να βρεθούν εφόσον το επιθυμούσαν τόσο πολύ όσο εγώ», δηλώνει και συνεχίζει: «Σίγουρα υπάρχουν εκατομμύρια άνθρωποι εκεί έξω που ο καθένας τους υποστηρίζει ότι είναι ο εκλεκτός και οι περισσότεροι είναι σε φρενοκομεία».
Η αστυνομία πάντως που ακόμα δεν τον έχει πάει σε φρενοκομείο και αυτόν προειδοποιεί τους κατοίκους της περιοχής να είναι πολύ προσεκτικοί με το συγκεκριμένο άτομο και τη...Μαγδαληνή. Το...ποίμνιό του έχει ήδη ξοδέψει 400.000 λίρες για την αγορά ενός κτηρίου όπου συγκεντρώνονται. Μάλιστα, συχνά η αστυνομία το επισκέπτεται καθώς οι φωνές τους τρομάζουν τον κόσμο, ενώ αυτοί απλώς προσπαθούν να θεραπεύσουν κάποιο πιστό.
Ο Μίλερ έχει δυο παιδιά και είναι χωρισμένος. Όπως υποστηρίζει χώρισε όταν άρχισε να θυμάται ξαφνικά λεπτομέρειες από την...ενσάρκωσή του.
«Κάποιος από όλους πρέπει να είναι ο Ιησούς... και είμαι εγώ γιατί θυμάμαι τα πάντα για τη ζωή μου», δηλώνει, αν και όπως υποστηρίζει δεν θα ήθελε να είναι ο Ιησούς: «Ποιος άλλωστε θέλει;». Απελθέτω απ' εμού το ποτήριον τούτο...
http://www.aek365.gr/a-121068/o-ihsous- ... -ksana.htm