Ενημερώση κάθε 15 δευτερόλεπτα
				Ενημερώση κάθε 15 δευτερόλεπτα
			Συντονιστής: University Editors
 Μα καλα μονο εγω σκεφτομαι οτι θα τελειωσουμε τον βαθυ Ιουλη (15);;
 Μα καλα μονο εγω σκεφτομαι οτι θα τελειωσουμε τον βαθυ Ιουλη (15);;  Περσυ να σας θυμισω αρχισαμε 1 Μαιου και τελειωσαμε 28 του ιδιου μηνα.. Ουτε καν Ιουλη.. Και γενικα να δειτε τι "επαναληψη" θα πεσει στα τελευταια μαθηματα (χρατσ, χρατσ). Αμα θελετε να ταλαιπωρηστε, εμενα στην τελικη το ιδιο μου κανει. Εγω προλαβαινω να διαβασω και με μια εβδομαδα λιγοτερη - νιωθω πως πολυς κοσμος το μπορει επισης.. Εχουμε 8 βδομαδες απο την Δευτερα που ερχεται για το πρωτο μαθημα, εγω τα βγαζω περα και με 7. Και να σας θυμησω πως 28 Αυγουστου ξαναρχιζουμε
 Περσυ να σας θυμισω αρχισαμε 1 Μαιου και τελειωσαμε 28 του ιδιου μηνα.. Ουτε καν Ιουλη.. Και γενικα να δειτε τι "επαναληψη" θα πεσει στα τελευταια μαθηματα (χρατσ, χρατσ). Αμα θελετε να ταλαιπωρηστε, εμενα στην τελικη το ιδιο μου κανει. Εγω προλαβαινω να διαβασω και με μια εβδομαδα λιγοτερη - νιωθω πως πολυς κοσμος το μπορει επισης.. Εχουμε 8 βδομαδες απο την Δευτερα που ερχεται για το πρωτο μαθημα, εγω τα βγαζω περα και με 7. Και να σας θυμησω πως 28 Αυγουστου ξαναρχιζουμε   ..
 .. neaoktana έγραψε:Στη <Μ.τ.Ρ> ο προγραμματισμός έχει λάβει υπόψη την έναρξη της εξεταστικής στις 20 Ιούνη.
Θεωρώ ότι, "Την τελευταία εβδομάδα δεν θα κοιτάμε το ταβάνι", αλλά θα έχουμε τη δυνατότητα προς όφελος των ΣΠΟΥΔΑΣΤΩΝ / ΤΡΙΩΝ να κάνουμε το 3ο Τεστ και γενική επανάληψη!
neaoktana έγραψε:Στη <Μ.τ.Ρ> ο προγραμματισμός έχει λάβει υπόψη την έναρξη της εξεταστικής στις 20 Ιούνη.
Θεωρώ ότι, "Την τελευταία εβδομάδα δεν θα κοιτάμε το ταβάνι", αλλά θα έχουμε τη δυνατότητα προς όφελος των ΣΠΟΥΔΑΣΤΩΝ / ΤΡΙΩΝ να κάνουμε το 3ο Τεστ και γενική επανάληψη!

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Google [Bot] και 8 επισκέπτες