Αν καποιος εχει λυσει την 1η ασκηση της 5ης σειρας μπορει να μου πει αν εχει βρει την ροη στο τμημα ΓΔ υπερκρισιμη? Γιατι ψαχνω τους υπολογισμους μου 3 ωρες και μου βγαινει υποκρισιμη ( δηλαδη οχι αλμα...) , το οποιο συμφωνα με την εκφωνηση πρεπει να ειναι λαθος...
Μα η άσκηση δεν λέει ότι εμφανίζεται υδραυλικό άλμα με αυτά τα δεδομένα. Στο ερώτημα δ εννοεί ότι αν αλλάζει η κλίση του ΓΔ, τότε κάποια στιγμή θα εμφανιστεί το υδραυλικό άλμα και εσύ ψάχνεις τη μέγιστη για να μην εμφανιστεί.
Πως βρίσκουμε την κλίση στο τμήμα ΒΓ της άσκησης 5.1?
Όταν δίνω τροφή στους φτωχούς, με λένε άγιο. Όταν ρωτάω γιατί οι φτωχοί δεν έχουν τροφή, με λένε κομμουνιστή. Έλντερ Πεσσόα Κάμαρα, αρχιεπίσκοπος Ολίντα-Ρετσίφε Βραζιλίας (καλά σου κάνουν! οι φτωχοί είναι χαζοί! Αξιοκρατία ΡΕ!!!!)
Στην τελική ευθεία: Πέμπτη 27/01: Επίσημο 2ο Τεστ ("Ροή με Ελεύθερη Επιφάνεια") και στα 2 ΤΜΗΜΑΤΑ (2η ώρα) Δευτέρα 24/01: Επανάληψη "Ροή Υπό Πίεση" - στο 1ο τμήμα Πέμπτη 20/01: Ολοκλήρωση με Εφαρμογές "Ροή με Ελεύθερη Επιφάνεια" - στο 1ο τμήμα
"Le meteque" - G. Moustaki (- 23/05/2013) & Zazie: https://www.youtube.com/watch?v=O51zyf83mfk "Et nous ferons de chaque jour toute une eternite d' amour, que nous vivrons a en mourir..."
Σχετικά με το βιβλίο για τους ανοιχτούς αγωγούς που θα διανεμηθεί από το πολυτεχνείο, ξέρει κανείς αν είχαμε κάποια εξέλιξη? Που γίνεται η διανομή και αν μπορεί να το πάρει κάποιος μεγαλύτερος που δεν το έχει δηλώσει στον εύδοξο?