Πραγματικά δε συμμετέχω συνήθως σε τέτοια Forum αλλά αφού διάβασα τα πρώτα post επί του θέματος έγινα μέλος.Ναι είμαι μέλος παράταξης αλλά προσπάθησα να είμαι όσο πιο αντικειμενικός γίνεται στη συνέλευση.
Όλοι είδαμε το επίπεδο συζήτησης σήμερα, yet θα επισημάνω κάποια πράματα,
1) αν σκοπός της συνέλευσης ήταν και η ενημέρωση των φοιτητών, τοτε θα τη χαρακτήριζα failed.Η όποια προσπάθεια καλοπροαίρετη η όχι από τους διαφαινώμενους υποψηφίους τη σταματούσε το ίδιο το προεδρείο(!) το οποίο μάλλον ξέχασε το ρόλο του και πρόσπαθούσε να κερδίσει εντυπώσεις.Αναρωτιέμαι αν πραγματικά πίστευε κάποιος οτι το συγκεκριμένο σχήμα θα λειτουργούσε...
2) η πολιτικοποίηση της συζήτησης από συγκεκριμένους φοιτητές..don't get me wrong, αλλά πίστευα ότι θέλαμε να πάρουμε ομάδικα αποφάσεις για την εκδρομή μας και όχι να μετατρέψουμε τη συζήτηση σε κάτι παρόμοιο με τη Γ.Σ.
3) το ψήφησμα πέρι χορηγών υποστηρίζομενο κυρίως από μέλη ΔΑΠ,ΠΑΣΠ... οι χορηγοί δεν είναι λύση, απλά διαφύγη... αν και δεν νομίζω ότι έπρεπε να συζητηθεί, σωστό θα ήταν να υπήρχε πίεση από την αρχή της χρονιάς για δωρεάν εκδρομή..anyway μαλλόν δεν έχει νόημα πλέον so ας παλέψουμε για φθηνότερη εκδρομή έστω και με λεφτά χορηγών..ελπίζω μόνο να μη φοράμε μπλουζάκια..

all in all fail ψήφησμα...
4) οι παρέμβασεις των ανεξάρτητων..μ'άρεσαν και ελπίζω να έχουμε περισσότερες σε συνελεύσεις

ακούστηκαν απόψεις, κάποιες φορές εύστοχες κάποιες υπερβολικές..κρίμα που το προεδρείο δεν τους προστάτεψε από τα κοράκια που περίμεναν ευκαιρία να κερδίσουν εντυπώσεις..
5) οφείλω να χαιρέτησω (αν και ύποπτo) το κλίμα ομοψυχίας μεταξύ μελών ΔΑΠ,ΠΑΣΠ...ιδέα μου ή έλειπε η αντιπαρέθεση μεταξύ μελών τους? oh nevermind..i guess το flamewar θα αρχίσει μέσα στη βδομάδα
6) κάποιοι ομιλητές ήταν απλά retarded.. επαναλάμβαναν συνέχεια τα ίδια κ τα ίδια κλπ...πφφφ ανησυχώ κάπως για το συνδικαλίσμο της σχολής...πολύ στείρος...είναι κάπως απογοητευτικό που νέοι συνδικαλιστές χρησιμοποιούν τόσο ξύλινη γλώσσα... i mean what the fuck....
anyway, από 1 εως 10...5 επιεικώς...καλή επιτυχία στους υποψηφίους ειδικά τους ανεξάρτητους...καλή μας εκδρομή...
P.S. sry για το wall of text