Αποτελέσματα Εαρινής Εξεταστικής 2009-10: Ερωτήσεις & Σχόλια

Πληροφορίες που αφορούν στο σύνολο της εκπαιδευτικής δραστηριότητας της σχολής και δεν εντάσσονται σε κάποιο έτος.

Συντονιστής: University Editors

Re: Αποτελέσματα Εαρινής Εξεταστικής 2009-10: Ερωτήσεις & Σχόλια

Δημοσίευσηαπό strumfita89 » Τετ, 07 Ιούλ 2010 11:47 am

κοιτα εγω που πηρα τηλ μονο που δεν με εβρισε και επισης δν εχουν διορθωθεί ολα τα γραπτα ακομα!
strumfita89

Δημοσίευσηαπό apdimitra » Τετ, 07 Ιούλ 2010 11:54 am

Καταλαβα..ευχαριστω πολυ!
apdimitra

Έτος εισαγωγής: 2005

Δημοσίευσηαπό FREEMAN » Τετ, 07 Ιούλ 2010 12:21 pm

Ειναι και το αλλο.κατα ποσο εισαι σιγουρη οτι δε θα κανει λαθος η γραμματεια απο τηλεφωνου?
FREEMAN

Δημοσίευσηαπό xaris88 » Τετ, 07 Ιούλ 2010 1:31 pm

Gate13 έγραψε:Σιδηρές Κατασκευές ΙΙ στον Τομέα

Αν πάει να δει κανείς Σίδερα ΙΙ ας τα βγάλει και μία φωτογραφία αν γίνεται, θα βοηθήσει πολλούς που είναι εκτός
xaris88

Έτος εισαγωγής: 2006

Δημοσίευσηαπό Evak » Τετ, 07 Ιούλ 2010 1:42 pm

xaris88 έγραψε:
Gate13 έγραψε:Σιδηρές Κατασκευές ΙΙ στον Τομέα

Αν πάει να δει κανείς Σίδερα ΙΙ ας τα βγάλει και μία φωτογραφία αν γίνεται, θα βοηθήσει πολλούς που είναι εκτός

Μίλησα με Ιωαννίδη, θα αναρτηθούν αύριο λέει τα αποτελέσματα....
Evak

Δημοσίευσηαπό baloo » Τετ, 07 Ιούλ 2010 2:18 pm

Έχουν αναρτηθεί τα Σίδερα ΙΙ, απλά είναι μία πρόχειρη λίστα των ονομάτων και οι βαθμοί είναι περασμένοι με το χέρι..
baloo

Έτος εισαγωγής: 2002

Δημοσίευσηαπό viva barca » Τετ, 07 Ιούλ 2010 3:48 pm

Σε βαθύ πένθος η μισή σχολή λόγω της βαθμολογίας στα ΣΙΔΕΡΑ ΙΙ.Μαύρα χάλια- όλα στραβά και ανάποδα-πες το όπως θες.Το συμπέρασμά μου είναι ότι όσοι δε πήγαν στη πρόοδο απλά μαμήθηκαν.Ακόμα και παραδοσιακά καλοί φοιτητές... του 9(δε θα πω του 10) κόπηκαν με 4.Μακάρι να κάνω λάθος ή μάλλον μακάρι να κάνουν λάθος οι βαθμολογητές τους οποίους θα επισκεφτώ μάλλον τη ΤΕΤΑΡΤΗ 14/07 που θα γίνει η προβολή γραπτών( απ' οτι μου είπε ο ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ για το πρώτο τμήμα).
viva barca

Έτος εισαγωγής: 2006

Δημοσίευσηαπό 3 » Τετ, 07 Ιούλ 2010 4:25 pm

Ανεβηκα και εγω για να δω Μπετο 0, τα αποτελεσματα δεν εχουν βγει ακομα, γιατι δεν εχουν διορθωθει ολα τα τμηματα, παρα μονο το πρωτο τμημα, και ακομα ενδεχεται οι βαθμοι "να μην μεινουν οι ιδιοι" οπως χαρακτηριστικα ειπε η κερβερος-γραμματεας. Τωρα αυτο φανταζομαι σημαινει πως θα γινει αναβαθμολογιση προς τα πανω, κι οχι τιποτα αλλο. Η γραμματεας-μεσα-στα-νευρα δεν προσδιορισε ποτε θα βγουνε τα γραπτα και μαλλον μας πανε απο εβδομαδα σε εβδομαδα. Γενικα ΜΗΝ πατε να τα δειτε ακομα, εστω και αν ειστε απο το πρωτο τμημα, γιατι η τυπισσα εχει φρικαρει απο τη ζεστη και δεν αφηνει κανεναν. Εγω τυχαια ειδα τον δικο μου βαθμο γιατι ετυχε να τα περνουσε εκεινη την ωρα στο excel της και να συμπληρωνει το κελι μου (τρελη κωλοφαρδια :D ). 4 ονοματα πιο κατω που ηθελα να δω για ενα φιλο μου, δεν με αφησε να το δω :|

Στα Σιδερα 2 απο οσο καταλαβα με μια γρηγορη ματια το τσεκουρωμα ηταν της ταξης του 60% πανω κατω. Οι βαθμοι δεν ηταν εξαιρετικοι, πανω απο 8 επιανες πολυ δυσκολα, αλλα υπηρχαν και καποια 7αρια. Οι υπολοιποι περασανε με αρκετο 6 και μπολικο 5. Αυτο το οποιο με παραξενεψε ειναι οτι οι κομμενοι ηταν κατα συντριπτικη πλειοψηφεια κομμενοι με 3 και 4. Ενα 0, δυο ασσοι, ελαχιστα διπλα, απειρα τρια και τεσσερα. Το οποιο μπορει να σημαινει απο το οτι ηταν υποψηφια διπλα μεχρι υποψηφια πενταρια που εγιναν τρια και τεσσερα. Επειδη δεν το εδωσα, δεν εκφερω γνωμη, απλα σας δινω τα αποτελεσματα σε γενικη εικονα, για να τα μεταφρασετε εσεις..
Εικόνα
3

Έτος εισαγωγής: 2005

Δημοσίευσηαπό Alexander » Τετ, 07 Ιούλ 2010 5:32 pm

3 έγραψε:Αυτο το οποιο με παραξενεψε ειναι οτι οι κομμενοι ηταν κατα συντριπτικη πλειοψηφεια κομμενοι με 3 και 4. Ενα 0, δυο ασσοι, ελαχιστα διπλα, απειρα τρια και τεσσερα. Το οποιο μπορει να σημαινει απο το οτι ηταν υποψηφια διπλα μεχρι υποψηφια πενταρια που εγιναν τρια και τεσσερα. Επειδη δεν το εδωσα, δεν εκφερω γνωμη, απλα σας δινω τα αποτελεσματα σε γενικη εικονα, για να τα μεταφρασετε εσεις..

Συνήθως όσοι έχουν δώσει πρόοδο και κόβονται, τους κόβουν με 4, ακόμα και 1-2 να έχουν γράψει, και ανεξάρτητα με το τι γράψανε πρόοδο, γι'αυτό και τα πολλά 4άρια. Απο κει κι έπειτα με τα πάντα ανοικτά δίνουμε, όλο και κάτι γράφεις, οπότε θέλει προσπάθεια για να γράψεις άσσο ή μηδέν.
Από ό,τι ακούω/διαβάζω πάντως, δε μου φαίνεται και κανα τρομερό τσεκούρωμα. Και Σίδερα Ι φέτος πχ βροχή τα 4άρια (μαζί κι εγώ) και γύρω στο 60% off. Εύκολο μάθημα, αλλά είναι εύκολο να κάνεις και τη μλκία :P

Fortran είδα πρέπει να γινε λίγο χαμός. Γνωστοί μου που είχαν αντιγράψει με την τιμημένη μέθοδο MMS είδα να έχουν πάρει...κουλουράκια! Πήρε ανάποδες ο Pluto; :lolno:
Alexander Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

Έτος εισαγωγής: 0

Δημοσίευσηαπό brahe » Πέμ, 08 Ιούλ 2010 2:14 pm

Σύμφωνα με το Τρέζο τα αποτελέσματα στο μάθημα "Κατασκευές από Ωπλισμένο Σκυρόδεμα" θα ανακοινωθούν αύριο ή τη Δευτέρα.
"Ο τέλειος ο άνδρας,
ο άνδρας ο σωστός,
είναι μονάχα ο έξυπνος...
ο όμορφος...
...ο δομοστατικός"
brahe
Επίτιμο μέλος

Έτος εισαγωγής: 0

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Μαθήματα-Γενικά

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Bing [Bot] και 0 επισκέπτες