Ανεβηκα και εγω για να δω
Μπετο 0, τα αποτελεσματα δεν εχουν βγει ακομα, γιατι δεν εχουν διορθωθει ολα τα τμηματα, παρα μονο το πρωτο τμημα, και ακομα ενδεχεται οι βαθμοι "να μην μεινουν οι ιδιοι" οπως χαρακτηριστικα ειπε η κερβερος-γραμματεας. Τωρα αυτο φανταζομαι σημαινει πως θα γινει αναβαθμολογιση προς τα πανω, κι οχι τιποτα αλλο. Η γραμματεας-μεσα-στα-νευρα δεν προσδιορισε ποτε θα βγουνε τα γραπτα και μαλλον μας πανε απο εβδομαδα σε εβδομαδα. Γενικα ΜΗΝ πατε να τα δειτε ακομα, εστω και αν ειστε απο το πρωτο τμημα, γιατι η τυπισσα εχει φρικαρει απο τη ζεστη και δεν αφηνει κανεναν. Εγω τυχαια ειδα τον δικο μου βαθμο γιατι ετυχε να τα περνουσε εκεινη την ωρα στο excel της και να συμπληρωνει το κελι μου (τρελη κωλοφαρδια

). 4 ονοματα πιο κατω που ηθελα να δω για ενα φιλο μου, δεν με αφησε να το δω
Στα
Σιδερα 2 απο οσο καταλαβα με μια γρηγορη ματια το τσεκουρωμα ηταν της ταξης του 60% πανω κατω. Οι βαθμοι δεν ηταν εξαιρετικοι, πανω απο 8 επιανες πολυ δυσκολα, αλλα υπηρχαν και καποια 7αρια. Οι υπολοιποι περασανε με αρκετο 6 και μπολικο 5. Αυτο το οποιο με παραξενεψε ειναι οτι οι κομμενοι ηταν κατα συντριπτικη πλειοψηφεια κομμενοι με 3 και 4. Ενα 0, δυο ασσοι, ελαχιστα διπλα, απειρα τρια και τεσσερα. Το οποιο μπορει να σημαινει απο το οτι ηταν υποψηφια διπλα μεχρι υποψηφια πενταρια που εγιναν τρια και τεσσερα. Επειδη δεν το εδωσα, δεν εκφερω γνωμη, απλα σας δινω τα αποτελεσματα σε γενικη εικονα, για να τα μεταφρασετε εσεις..