Τελική γραπτή εξέταση της οποίας ο βαθμός αυξάνεται κατά 10% αν έχουν παραδοθεί σωστά λυμένες οι εργασίες. Στην τελική εξέταση τα βιβλία και οι σημειώσεις ειναι ανοιχτά.
Υπάρχει κάποιος που έχει φετινές σημειώσεις του μαθήματος ή τις λύσεις των 4 ασκήσεων που λέτε ότι μοιράστηκαν φέτος?? Θα του ήμουν υπόχρεη αν μπορούσε να τα αφήσει αύριο ή κάποια στιγμή στο Φάσμα (Ζωγράφου) ή στο Γραμμικό. Το έχω δώσει πολλές φορές και τώρα που άλλαξαν οι καθηγητές δεν ξέρω τι παίζει...
Mία ερώτηση αρκετά κομβική για τη διεξαγωγή του μαθήματος: Πέρα από τα βιβλία επιτρέπονται και οι σημειώσεις κατά την εξέταση? Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
λοιπον η υλη ειναι μεχρι την ταχυτητα ομαδας,αλλα χωρις αυτο το κεφαλαιο μεσα.αυτα για την υλη
* Ο Ο' Μπράιαν σήκωσε το αριστερό του χέρι, με την πλάτη του γυρισμένη στον Γουήνστοουν, με τα τέσσερα δάκτυλα εκτεταμένα και τον αντίχειρα κρυμμένο. -Πόσα δάκτυλα είναι αυτά, Γουήνστοουν; -Τέσσερα. -Κι αν το Κόμμα πει ότι δεν είναι τέσσερα, αλλά πέντε, τότε πόσα είναι; -Τέσσερα. Η λέξη τέλειωσε με μια κραυγή πόνου. Τζ. Οργούελ "1984"
Η πρωτη ασκηση ειναι το Θεμα 1 απο τον Ιουλη του 2003 (υπαρχει λυμενο ) . Για τη δευτερη , για τις γραμμες ροης , εφαρμοζεις τη σχεση dx/vx = dy/vy και βγαζεις τη σχεση με τα χ και y που ειναι η εξισωση της γραμμης ροης . Για τη σωματιδιακη γραμμη εφαρμοζεις τις vx=dx/dt και vy=dy/dt προσπαθείς να βγαλεις μια σχεση με χ και y για να βρεις την τροχια ,ευθεια ,καμπυλη ,κτλ σε συστημα αξόνων χ-y (δεν ειμαι 100% σιγουρος για αυτο το ερωτημα) . Για τις αλλες ασκησεις αργοτερα....