παιδια μπορει καποιος που ξερει το beam2d να λυσει τα περσινα θεματα κ να ανεβασει τα mqn ωστε να τσεκαρω λιγο τα αποτελεσματα?
ευχαριστω!
Συντονιστής: University Editors
saveapenguin έγραψε:Έχω τις γενικές γνώσεις για το μάθημα (το είχα διαβάσει και παλιότερα) κι επειδή θέλω να κάνω μια επανάληψη για την Παρασκευή, μπορείτε να μου πείτε τι έχει γίνει φέτος και πού να εστιάσω;
Lost.in.Athens έγραψε:Σχετικά με τις εξετάσεις, τα θέματα είναι τα εξής: Α) MQN και ΑΔΕ-παραμορφώσεις, Β)Γραμμές επιρροής (συνήθως Gerber και μάλλον όχι δικτύωμα), Γ)Ποιοτικό MQN.
saveapenguin έγραψε:Ο Γκαρούτσος (ένας καφέ αν θυμάμαι καλά) βοηθάει; Να ψάξω να τον βρω;
Τσέκαρε στο τόπικ της Στατικής-1 εκείνης της χρονιάς όπου είχαμε μας είχε προβληματίσει η λύση αυτού του θέματος. Η συζήτηση για την 3η άσκηση ξεκινάει από εδώ:robin hood έγραψε:Θα ήθελα αν είναι εύκολο να μου πει κάποιος πως αντιμετωπίζω το θέμα 3 της κανονικής εξεταστικής του 2008-9. Ειναι θέμα με γραμμές επιρροής. Μπορεί να πέσει κάτι τέτοιο; Εχω λύσει θέματα με γραμμές επιρροής αλλά αυτό μου φάνηκε εντελώς διαφορετικό.
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες