Προτάσεις/Σχόλια

Βοηθείστε μας να γίνουμε καλύτεροι. Σχόλια, προτάσεις, ενστάσεις για το site. Επίσης, λύστε τις απορίες σας σχετικά με τις λειτουργίες του site.

Re: Προτάσεις/Σχόλια

Δημοσίευσηαπό Καμένος » Τρί, 03 Ιουν 2008 12:25 am

Ουσιαστικά αν θες να ανοίξεις ενα θέμα που νομίζεις πως είναι άξιο συζήτησης, μην κολώσεις.... ;)
42
Άβαταρ μέλους
Καμένος
Ιδρυτικό Μέλος

Έτος εισαγωγής: 2006

Δημοσίευσηαπό Atakama » Τρί, 03 Ιουν 2008 4:30 am

Μπράβο σας, παιδιά τόσο για την πρωτοβουλία σας για τη δημιουργία του forum όσο και για την άριστη οργάνωση αυτού του site! Μη ψαρώνετε καθόλου, η σχολή είναι μαζί σας! Το μόνο που χρειάζεται είναι όρεξη για κάτι αξιοπρεπές, καθώς η απαίτηση για περισσότερα έχει καταποντιστεί κάτω από τη μιζέρια των παρατάξεων!
ο ανεξάρτητος πρώτος την ψήφο βαλέτω!
Atakama

Δημοσίευσηαπό espion » Τρί, 03 Ιουν 2008 4:39 pm

παιδιά ποιός είναι ο πιο κατάλληλος θεματικός κύκλος (συζήτηση) για θέματα κοινού ενδιαφέροντος/προβληματισμού άσχετα με τη σχολή?
achtung achtung!!
espion

Δημοσίευσηαπό merde_conserve » Τρί, 03 Ιουν 2008 5:01 pm

Έλα φίλε espion τα υπόλοιπα subforum συζητήσεων θα δημιουργηθούν σήμερα οπότε λίγη υπομονή ακόμα :P...Προς το παρόν δημιούργησέ το στα Γενικά Θέματα Σχολής και θα μεταφερθεί όταν δημιουργηθεί η αντίστοιχη κατηγορία.
Να ζητήσω πάλι την κατανόησή σας για την όποια έλλειψη σε...πλήρεις υποδομές. Το forum έχει εξάλλου...μία μέρα ζωής. Αυτή την εβδομάδα περιμένουμε να ολοκληρώσουμε τις περισσότερες forum-ικές υποδομές. 8-)
CSI computer expert έγραψε:I'll create a GUI interface using Visual Basic, see if i can track an IP Address out of this.

http://www.youtube.com/watch?v=ygB0Zviq ... r_embedded
Άβαταρ μέλους
merde_conserve
Ιδρυτικό Μέλος

Έτος εισαγωγής: 2005

Δημοσίευσηαπό Danimoth » Παρ, 06 Ιουν 2008 1:39 am

Παίζει να βάλετε κανένα Board Style? :}
Όπως το subsilver2 ας πούμε :)
Ε, φανταστικοί admins?
Danimoth

Δημοσίευσηαπό intelx86 » Παρ, 06 Ιουν 2008 2:14 am

Θα σε στενοχωρήσω μεγάλε. Δυστυχώς, όλα μου τα MODs είναι για prosilver (και φυσικά όλα τα παράγωγά του). Ακόμη και γι' αυτό εδώ το θεματάκι, δυσκολεύτηκα πολύ να το φέρω στα μέτρα μου και να το κάνω και W3C Valid. Ακόμη, το προτίμησα γιατί είχε ενημέρωση για τις αλλαγές του phpBB 3.0.1 αρκετά γρήγορα. Τι σε ενοχλεί στα prosliver like;
Ποιος είδε τον ικανοτικό και δεν τον φοβήθηκε

I used to be an adventurer like you.
Then I took a longitudinal reinforcement in the knee.

Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο
Απολαύστε υπεύθυνα...
Άβαταρ μέλους
intelx86
Ιδρυτικό Μέλος

Δημοσίευσηαπό Danimoth » Παρ, 06 Ιουν 2008 5:49 pm

Δε με ενοχλεί κάτι, απλώς το άλλο είναι πιο εύχρηστο κατ'εμέ.
Πιθανόν να είναι θέμα συνήθειας, οπότε αν συνηθίσω κι αυτό να είμαι gg.

Keep up the good work! :]
Danimoth

Δημοσίευσηαπό Καμένος » Παρ, 06 Ιουν 2008 8:47 pm

intelx86 έγραψε:Δυστυχώς, όλα μου τα MODs είναι για prosilver (και φυσικά όλα τα παράγωγά του). Ακόμη και γι' αυτό εδώ το θεματάκι, δυσκολεύτηκα πολύ να το φέρω στα μέτρα μου και να το κάνω και W3C Valid. Ακόμη, το προτίμησα γιατί είχε ενημέρωση για τις αλλαγές του phpBB 3.0.1 αρκετά γρήγορα. Τι σε ενοχλεί στα prosliver like;

Η θέση μου επί του θέματος είναι η εξής: chiaow song shat, tsik tsan son sier chung hang
42
Άβαταρ μέλους
Καμένος
Ιδρυτικό Μέλος

Δημοσίευσηαπό ingenieurin26 » Δευτ, 28 Ιούλ 2008 9:11 pm

Θεωρώ πως λείπει ένα μουσικό topic από το ΜQN !Δεν μπορώ να σκεφτώ όμως κάτι πρωτότυπο για τίτλο και περιεχόμενο, οπότε είμαστε ανοιχτοί σε προτάσεις :idea: ! :)
ingenieurin26
Επίτιμο μέλος

Έτος εισαγωγής: 2007

Δημοσίευσηαπό merde_conserve » Τετ, 30 Ιούλ 2008 9:20 pm

Θεωρώ πως λείπει ένα μουσικό topic από το ΜQN !Δεν μπορώ να σκεφτώ όμως κάτι πρωτότυπο για τίτλο και περιεχόμενο, οπότε είμαστε ανοιχτοί σε προτάσεις :idea: ! :)

Μερικοί cult τους-βλέπω-σε-όλα-τα-forum τίτλοι για μουσικά topic.
ΜΟΥΣΙΚΗ (αγνοώντας την τραγική έλλειψη έμπνευσης)
ΤΙ ΑΚΟΥΤΕ ΤΩΡΑ; (έχει μια δόση καψίματος, όπως και μια δόση ερωτισμού, γιατί είναι μια light και forumικά καθώς πρέπει εκδοχή του ΤΙ ΦΟΡΑΤΕ ΤΩΡΑ;)
ΤΙ ΜΟΥΣΙΚΗ ΑΚΟΥΤΕ ΓΕΝΙΚΑ; (υπαρξιακό-ρητορικό ερώτημα)
ΠΟΙΟΙ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΣΑΣ ΑΡΕΣΟΥΝ;

Ή αν θέλετε να το κάνουμε πιο συγκεκριμένο, μπορούμε να πρωτοτυπήσουμε με εξειδικευμένη θεματολογία για τους μουσικόφιλους ,όπως ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΟΥ Live, Η ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΟΥ ΠΛΑΚΑ (retro καταστάσεις), ΤΙ ΑΠΟΨΗ ΕΧΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΤΑΛΑΡΑ, ΤΑ ΣΚΥΛΟΕΛΛΗΝΑΔΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ Α-Ω (αυτό θα στοιχειοθετηθεί ως εγκυκλοπαιδική γνώση), κτλ.
CSI computer expert έγραψε:I'll create a GUI interface using Visual Basic, see if i can track an IP Address out of this.

http://www.youtube.com/watch?v=ygB0Zviq ... r_embedded
Άβαταρ μέλους
merde_conserve
Ιδρυτικό Μέλος

Έτος εισαγωγής: 2005

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο MQN.gr

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες