Ενημέρωση των Fora από την επιτροπή Τεχνικής Γεωλογίας

Συζητήστε θέματα παντός ενδιαφέροντος.

Re: Ενημέρωση των Fora από την επιτροπή Τεχνικής Γεωλογίας

Δημοσίευσηαπό cv07106 » Σάβ, 20 Φεβ 2010 11:18 pm

Ρε παιδια θα με τρελάνετε? κριτική και στους δύο έκανα! αν έχει αξία για εσας, όντως θα το κρίνετε εσείς. Η κριτική μου έχει να κάνει κυριώς για την προσωπική επίθεση στα παιδια. Για τα μεταξύ σας, θεωρώ απλώς την αντιπαράθεση επουσιώδη, αν το βλέπετε εσείς αλλιώς, δικαίωμα σας. ελπίζω να έκανα σαφέστερη τη θέση μου.
cv07106

Έτος εισαγωγής: 1997

Δημοσίευσηαπό merde_conserve » Σάβ, 20 Φεβ 2010 11:24 pm

Δεν υπάρχει αντιπαράθεση, απλά παράθεση των κακώς κειμένων. Κανείς από εμάς δεν έχει πρόβλημα και δεν κρατάει μανιάτικα, είτε από τη μία είτε από την άλλη πλευρά, έτσι πιστεύω τουλάχιστον. Προσωπικά, πιο πολύ με κουράζει η όλη ιστορία, αλλά δεν μπορώ να μη συγχύζομαι με κάποια πράγματα, τα οποία κατά τη γνώμη μου είναι (πολιτικώς) παιδαριώδη.

Πέραν αυτών, δεν έχω κάτι άλλο να σχολιάσω επί του θέματος. Ελπίζω και εγώ να γίνομαι κατανοητός :)
CSI computer expert έγραψε:I'll create a GUI interface using Visual Basic, see if i can track an IP Address out of this.

http://www.youtube.com/watch?v=ygB0Zviq ... r_embedded
Άβαταρ μέλους
merde_conserve
Ιδρυτικό Μέλος

Έτος εισαγωγής: 2005

Δημοσίευσηαπό tommygunz » Κυρ, 21 Φεβ 2010 3:35 am

@ intelx86.

Πρώτα απ' όλα θέλω να πω κάποια πράγματα για να λυθεί επιτέλους το όλο θέμα. Την Πέμπτη, από το πρωί ήμουνα σχολή και γύρισα σπίτι 11:30 το βράδυ. Eγώ στο site της ΔΑΠ ενημερώνω και ενημερώνομαι. Με το MQN (όπως και με οποιοδήποτε άλλο site που αφορά τη σχολή) δεν έχω πάρε-δώσε. Είπα λοιπόν να ενημερώσω στο site στο οποίο και είμαι συντονιστής. Από κει και πέρα, δεν μου πέρασε από το μυαλό να ενημερώσω κάποιο άλλο site. Θέλετε λόγω ώρας, θέλετε λόγω κούρασης, δεν μου ήρθε να μπω και σε άλλα site, μιας και μόνο στο site της ΔΑΠ μπαίνω. Δεν είπα πως λόγω κούρασης δεν ενημέρωσα άλλα site (ένα απλό copy-paste είναι έτσι κι αλλιώς...). Είπα πως δεν μου πέρασε από το μυαλό να ενημερώσω και άλλα site. Ανθρώπινο είναι. Την επόμενη μέρα, πάλι από το πρωί ήμουνα στη σχολή και πάλι επέστρεψα σπίτι μου αργά το απόγευμα. Και μου είπε ένας φίλος μου να μπω στο MQN να δω. Αφότου απάντησα στη δημοσίευση και στα σχόλια που είχαν γίνει είπα να επιστρέψουμε στο θέμα του topic που είναι η εκδρομή. Από τότε η ενημέρωση γίνεται κανονικά και εδώ. Από κει και πέρα, τι παραπάνω μπορούμε να κάνουμε?

Τώρα όσον αφορά τους χαρακτηρισμούς που έκανες προς την επιτροπή, τι να πω. Χωρίς να ξέρεις κανένα από τα παιδιά της επιτροπής, μας χαρακτηρίζεις έτσι απλά κόπανους. Ένα παιδί από το έτος μας που να μας ξέρει δεν βρέθηκε να πει κάτι για το όλο θέμα, πόσο μάλλον να προβεί και σε προσωπική επίθεση προς τα μέλη της επιτροπής, εσύ χωρίς καν να μας γνωρίζεις βγαίνεις και χαρακτηρίζεις όλη την επιτροπή κόπανους. Αν εσύ το θεωρείς λογικό αυτό το πράγμα, δεν έχω να πω κάτι. Πιστεύω καταλαβαίνεις από μόνος σου πως αυτά που είπες είναι ιδιαίτερα προσβλητικά προς όλα τα μέλη της επιτροπής και θα σε παρακαλούσα να ανακαλέσεις.

Δεν πρόκειται να ξανασχοληθώ με το θέμα αυτό, θεωρώ πως έχει λήξει, μιας και η ενημέρωση γίνεται κανονικά.
tommygunz

Έτος εισαγωγής: 0

Re: Εκδρομή Τεχνικής Γεωλογίας 2009-10

Δημοσίευσηαπό PAINTER » Κυρ, 21 Φεβ 2010 4:11 am

manosbar έγραψε:θα ήθελα να σου θυμήσω την ενεργή συμμετοχή σου όπως και των περισσοτέρων μελών του mqn στο forum της ΔΑΠ (και μόνο) πριν βρεθεί ένα παιδί σαν τον Νίκο να ξεκινήσει ουσιαστικά το mqn. Και όχι μόνο αυτό, αλλά υπάρχουν τρανταχτά παραδείγματα που επιτίθεστε στο site μας, στοχευμένα ή όχι. Τόσο καιρό που γράφαμε και ενημερωνόμασταν από το site της ΔΑΠ ήταν καλά, να βολευτούμε και τώρα το βρίζουμε; Δεν πάει έτσι φίλε Καμμένε.

αχ...πρώτα απ'όλα το "και μόνο" είναι αναληθες...κάποιοι γράφαμε και στην πασπ, απλά εκεί δεν γινόταν τοσο πατιρντι όσο στο dapcv...

και ναι είναι αλήθεια, πολλοί από τους πρωτεργάτες του mqn γράφαμε στο δαπcv. Πρεπει να παραδεχτω οτι από το dapcv προέκυψε το mqn..! Και αυτο γιατι εγώ με τον κονσέρβα δεν αντέχαμε πια να γράφουμε με κομματικό σπόνσορα, σιχαθήκαμε την κομματική τακτική που ακολουθούσατε στα περισσότερα θέματα προσπαθώντας διαρκώς να μας βγάλετε τρελούς, πολλές φορές στηρίζοντας ότι το μαύρο είναι άσπρο, μόνο και μόνο επειδή εξυπηρετούσατε κομματικές απόψεις και υποστηρίζατε τυφλά, τα στελέχη σας. Δεν είχε νόημα πια να συζητάμε στο dapcv. Οπερ και δημιουργήθηκε η Αυθαιρετη Δομηση. Το μπλογκ αυτο έκανε την πλάκα του, έκανε την σάτυρά του και μάζεψε και άλλους παλαβιάρηδες που είτε γουσταραν αυτό είτε είχαν σιχαθεί τα παλια (πες με νίκο..!). Επειδή όμως βλέπαμε ότι πέρα από την πλάκα μας, είχαμε να κάνουμε με μια ανάγκη της σχολής για ενημέρωση, συνεργασία, οργάνωση αλλά και πλάκα, την απουσία της οποίας είχαν καπηλευτεί οι 2 παρατάξεις για εξυπηρέτηση των κομματικών στόχων, αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε το φόρουμ του mqn.gr. Γράψαμε λοιπόν στο δαπcv, ενημερωθήκαμε, αλλά ο κόσμος αλλάζει και εξελίσεται. Καποιες φορές προς το καλύτερο...έτσι πάει φίλε Manosbar...

παρεπιπτώντως, intelx86, είσαι κόπανος :ellinofreneia: (όλοι βρίζουμε τους εκλεγμένους -δες γιωργάκη, κωστάκη-, απλά σε κάποιες περιπτώσεις είναι θέμα διακριτικότητας...)
αυτό το ίδρυμα,εσείς οι ίδιοι το απαξιώνετε κάθε μέρα...με τον να μπαίνετε το πρωί και το να βγαίνετε το βράδυ χωρίς να προσφέρετε τίποτα σ'αυτό,χωρίς να γυρνάτε κάτι σ'αυτό.Εάν κατανοήσετε τη σημασία του να είσαι μέλος του πολυτεχνείου ίσως ανακαλύψετε ότι ο άνθρωπος δεν έχει μόνο έναν ρόλο.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΙΚΙΟΥΝΙΤΕΣ

http://www.youtube.com/watch?v=W3XZqb50SfI
Άβαταρ μέλους
PAINTER
Ιδρυτικό Μέλος

Έτος εισαγωγής: 2002

Δημοσίευσηαπό dimos » Κυρ, 21 Φεβ 2010 1:17 pm

tommygunz έγραψε:Με το MQN δεν έχω πάρε-δώσε.

Θεός! Να υποθέσω πως όλοι οι άλλοι μας πληρώνουν ή μας ψηφίζουν στις εκλογές; Επειδή πολύ συζητήθηκε το θέμα, απλά να αναφέρω ότι στην αντίστοιχη εκδρομή της Ολλανδίας υπήρχε άμεση ενημέρωση όλων των forum. Δες τις δημοσιεύσεις μας, 1 λεπτό αργότερα έχουν αναρτηθεί παντού! Από τη στιγμή που αναλαμβάνεις κάποιες υποχρεώσεις οφείλεις να ξεπερνάς την όποια κούραση σου, και αν είσαι εσύ ο κουρασμένος οι άλλοι 4 που είναι;

cv07106: Πετάει ο γάιδαρος; Πετάει! Δυστυχώς, όμως, η IP σου σε πρόδωσε. :wave:
Δυο δυο, τρεις τρεις, να παίξετε, να ερωτευθείτε,
Και να ξεσκάσετε, αδελφέ, μετά από τόση κούραση.

(Μας γέρασαν προώρως, Γιώργο, το κατάλαβες;)
Άβαταρ μέλους
dimos
Ιδρυτικό Μέλος

Έτος εισαγωγής: 2006

Δημοσίευσηαπό manosbar » Δευτ, 22 Φεβ 2010 10:20 am

Επειδή επαναλαμβάνω αυτά που λέτε πρέπει να τα περνάτε άλλη μια φορά από μια δόση σκέψης, πείτε μου γιατί δεν κράξατε το tsiou (όπως κράζετε και βρίζετε τώρα το Θωμά) όταν δεν έκανε την παρακάτω ανακοίνωση σε όλα τα fora.

viewtopic.php?f=30&t=550#p4002

Για να προλάβω τις τυχόν άσκοπες και άτυχες αντιδράσεις ΔΕΝ έχω κανένα πρόβλημα με τον Νίκο,δικαίωμα του να ανακοινώνει το παιδί όπου γουστάρει και να γράφει όπου γουστάρει. Έχω με όσους κράζουν (και πλέον βρίζουν) επειδή κάποιος έκανε το λάθος να κουραστεί.

Δεν θα μπορούσα και εγώ τότε να βγω να κράξω όπως κάνετε εσείς τώρα; Δεν το έκανα γιατί 1ο ποτέ δεν ήμουν επαναστάτης του πληκτρολογίου και 2ο το θεωρώ γελοίο (που τείνει στα όρια του εκνευριστικά γελοίου) γι' αυτό αποφάσισα να αυξήσω τις δημοσιεύσεις μου από 6 σε 7.

Γεια χαρρρρααα
manosbar

Δημοσίευσηαπό intelx86 » Δευτ, 22 Φεβ 2010 12:51 pm

Γιατί ανέλαβες να το γράψεις εσύ manosbar, στο dapcv στις 6 Φεβ 2009, 14:59
και o tsiou στο mqn στις 6 Φεβ 2009 15:11 με χρονική καθυστέρηση 12 λεπτών.
Εσύ θεωρητικά θα πρεπε να κάνεις την ανακοίνωση πρώτος, αλλά τουλάχιστον δείχνατε να συνεννοείστε.
Ποιος είδε τον ικανοτικό και δεν τον φοβήθηκε

I used to be an adventurer like you.
Then I took a longitudinal reinforcement in the knee.

Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο
Απολαύστε υπεύθυνα...
Άβαταρ μέλους
intelx86
Ιδρυτικό Μέλος

Δημοσίευσηαπό manosbar » Δευτ, 22 Φεβ 2010 1:21 pm

Και στα 12 αυτά λεπτά αν με κράζατε πραγματικά δεν θα μου έκανε εντύπωση.

Παρατήρησε Νίκο παρόλ' αυτά, ποιοι ενημέρωναν το dapcv και ποιοι το MQN. Ο infernal έγραφε στο MQN και πέρυσι, και φέτος πράγμα που διαψεύδει όλα αυτά που λέγαν κάποιοι στην αρχή της κουβέντας.

Πραγματικά θα το λήξω εδώ γιατί το Μπετό δεν μπορεί να περιμένει, όμως μην ψάχνετε αφορμή απευθείας για να κράξετε την ΔΑΠ. Και επειδή έχω περάσει και εγώ από την επιτροπή του 3ου έτους, το μόνο που δε χρειάζονται τώρα τα παιδιά είναι να απολογούνται επειδή άργησαν να βγάλουν μια ανακοίνωση..!

Είναι πολύ η δουλειά που πρέπει να γίνει, δεν φαίνεται σε εσάς, μην τους φορτώνετε με περισσότερα.

Γεια χαρρραααα
manosbar

Δημοσίευσηαπό intelx86 » Δευτ, 22 Φεβ 2010 1:29 pm

Μα δε σε έκραξε κανείς. Και ούτε έχω παράπονο από σένα στην περσινή εκδρομή. Το κατηγορώ είναι για όλα τα μέλη της επιτροπής ΠΑΣΠ-ΔΑΠ-ανεξάρτητοί ή όποιοι άλλοι είναι. Δε στοχοποίησα κάποιον συγκεκριμένα. Αναφέρθηκα σε όλους γενικώς. Το ξέρω ότι είναι πολύ δουλειά και ότι ακόμη τρέχετε για την περσινή εκδρομή, αλλά όπως προείπα, δε χωράει κούραση στη δουλειά σας. Αν δεν τα βγάζετε πέρα, βάλτε περισσότερα ή ικανότερα άτομα στην επιτροπή.
Ποιος είδε τον ικανοτικό και δεν τον φοβήθηκε

I used to be an adventurer like you.
Then I took a longitudinal reinforcement in the knee.

Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο
Απολαύστε υπεύθυνα...
Άβαταρ μέλους
intelx86
Ιδρυτικό Μέλος

Προηγούμενη

Επιστροφή στο Γενικές Συζητήσεις

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες