Καμένος έγραψε:Γιατί οι δαπίτες ήταν αυτοί που στις αρχές της συλλογικής αυτής προσπάθειας του mqn.gr διαδίδαν ότι είμαστε το φόρουμ του εγκέλαδου ή ότι κρύβονται "συμφέροντα" από πίσω, που λέγαν στους πρωτοετείς ότι το site γρήγορα θα κλείσει και να μην δίνουν σημασία και που έχουν ξεκάθαρα γραμμή να μην γράφουν ποτέ εδώ παρά σε σπάνιες περιπτώσεις που επιβάλλεται (όπως τώρα).
Πραγματικά ρε Καμένος το ότι αναφέρεις συγκεκριμένα ψευτικα επιχειρήματα νομίζεις ότι σε βοηθάει; Όχι μόνο δεν τα λέγαμε ποτέ αυτά, αλλά δεν τα πιστεύουμε κιολας. Έχουμε μιλήσει από κοντά και ξέρεις τι πιστεύω εγώ προσωπικά, απέχουν πολύ από αυτά που γράφεις, άρα δεν είναι σωστό εκ μέρους να βγαίνεις και να λες όμορφα ακουγόμενα ψεματάκια.
Επειδή πρέπει να σκεφτόμαστε πριν μιλήσουμε, θα ήθελα να σου θυμήσω την ενεργή συμμετοχή σου όπως και των περισσοτέρων μελών του mqn στο forum της ΔΑΠ (και μόνο) πριν βρεθεί ένα παιδί σαν τον Νίκο να ξεκινήσει ουσιαστικά το mqn. Και όχι μόνο αυτό, αλλά υπάρχουν τρανταχτά παραδείγματα που επιτίθεστε στο site μας, στοχευμένα ή όχι. Τόσο καιρό που γράφαμε και ενημερωνόμασταν από το site της ΔΑΠ ήταν καλά, να βολευτούμε και τώρα το βρίζουμε; Δεν πάει έτσι φίλε Καμμένε.
Με την ίδια λογική μπορώ και εγώ να σου «επιτεθώ» που δε γράφεις πια στο site της ΔΑΠ, αλλά είναι γελοίο και ούτε καν μπαίνω στον κόπο να ασχοληθώ. Κλικ εδώ.
Τέλος, όσο υπάρχουν στο topic για την εκδρομή ΓΑΛΑΖΙΑ γραμματάκια που βρίζουν την παράταξή μου και δεν χαρακτηρίζονται επίτηδες ως spoiler(όπως το παραπάνω), θα μου δώσετε κάθε δικαίωμα να πιστεύω ό,τι θέλω.
ΥΓ:Χαρακτηρίστε τα όλα ως spoiler για να μη χαλάσουμε το θέμα των παιδιών για την εκδρομή τους.