Ενημέρωση των Fora από την επιτροπή Τεχνικής Γεωλογίας

Συζητήστε θέματα παντός ενδιαφέροντος.

Re: Εκδρομή Τεχνικής Γεωλογίας 2009-10

Δημοσίευσηαπό manosbar » Σάβ, 20 Φεβ 2010 4:18 pm

Καμένος έγραψε:Γιατί οι δαπίτες ήταν αυτοί που στις αρχές της συλλογικής αυτής προσπάθειας του mqn.gr διαδίδαν ότι είμαστε το φόρουμ του εγκέλαδου ή ότι κρύβονται "συμφέροντα" από πίσω, που λέγαν στους πρωτοετείς ότι το site γρήγορα θα κλείσει και να μην δίνουν σημασία και που έχουν ξεκάθαρα γραμμή να μην γράφουν ποτέ εδώ παρά σε σπάνιες περιπτώσεις που επιβάλλεται (όπως τώρα).

Πραγματικά ρε Καμένος το ότι αναφέρεις συγκεκριμένα ψευτικα επιχειρήματα νομίζεις ότι σε βοηθάει; Όχι μόνο δεν τα λέγαμε ποτέ αυτά, αλλά δεν τα πιστεύουμε κιολας. Έχουμε μιλήσει από κοντά και ξέρεις τι πιστεύω εγώ προσωπικά, απέχουν πολύ από αυτά που γράφεις, άρα δεν είναι σωστό εκ μέρους να βγαίνεις και να λες όμορφα ακουγόμενα ψεματάκια.

Επειδή πρέπει να σκεφτόμαστε πριν μιλήσουμε, θα ήθελα να σου θυμήσω την ενεργή συμμετοχή σου όπως και των περισσοτέρων μελών του mqn στο forum της ΔΑΠ (και μόνο) πριν βρεθεί ένα παιδί σαν τον Νίκο να ξεκινήσει ουσιαστικά το mqn. Και όχι μόνο αυτό, αλλά υπάρχουν τρανταχτά παραδείγματα που επιτίθεστε στο site μας, στοχευμένα ή όχι. Τόσο καιρό που γράφαμε και ενημερωνόμασταν από το site της ΔΑΠ ήταν καλά, να βολευτούμε και τώρα το βρίζουμε; Δεν πάει έτσι φίλε Καμμένε.

Με την ίδια λογική μπορώ και εγώ να σου «επιτεθώ» που δε γράφεις πια στο site της ΔΑΠ, αλλά είναι γελοίο και ούτε καν μπαίνω στον κόπο να ασχοληθώ. Κλικ εδώ.

Τέλος, όσο υπάρχουν στο topic για την εκδρομή ΓΑΛΑΖΙΑ γραμματάκια που βρίζουν την παράταξή μου και δεν χαρακτηρίζονται επίτηδες ως spoiler(όπως το παραπάνω), θα μου δώσετε κάθε δικαίωμα να πιστεύω ό,τι θέλω.

ΥΓ:Χαρακτηρίστε τα όλα ως spoiler για να μη χαλάσουμε το θέμα των παιδιών για την εκδρομή τους.
manosbar

Έτος εισαγωγής: 2006

Re: Ενημέρωση των Fora από την επιτροπή Τεχνικής Γεωλογίας

Δημοσίευσηαπό cv07106 » Σάβ, 20 Φεβ 2010 5:18 pm

Πάντως αυτή τη στιγμή δεν είστε ανεξάρτητο ούτε υπερπαραταξιακό forum. είστε αντί-παραταξιακό forum και δη αντι-δαπ. προσωπικα δεν με νοιάζει, αλλά αποφασίστε η όμαδα του mqn τι θέλετε να είστε. γιατί αυτό που φωνάζετε διαρκώς πως είστε, σίγουρα αυτή τη στιγμή δεν είστε.

Και μια διευκρίνηση: δεν μαρέσει να γενικέυω, και δεν θα μίλαγα για όλη την ομάδα του mqn, αλλά βλέπω τα πιο "δηλητιριώδη" (άστοχα κατ΄εμέ) posts να γίνονται από μπλε γράμμένα nicks.
cv07106

Έτος εισαγωγής: 1997

Δημοσίευσηαπό intelx86 » Σάβ, 20 Φεβ 2010 5:27 pm

Ακούστε λιγάκι όλοι σας. Εδώ δεν ερχόμαστε να κρίνουμε ποιο site την έχει μεγαλύτερη αλλά ότι οι ΚΟΠΑΝΟΙ που μπήκαν φέτος στην επιτροπή κρύβονται πίσω από τα φουστάνια των παρατάξεων και ενημερώνουν επιλεκτικά. Η εκδρομή αφορά όλους τους τριτοετείς και ας σκεφθούν με τι επιτροπή έχουν να κάνουν. Τι πάει να πει το ξέχασα ή είμαι κουρασμένος; Είσαι ή δεν είσαι ρε στην επιτροπή; Σε ψηφίσαν κάποια άτομα; Εννοείται ότι θα κουραστείς διπλά και τριπλά από οποιονδήποτε άλλο φοιτητή. Δεν το κάνεις για πρεμούρα για να σε φωνάζουν «επίτροπο»! Για τους συμφοιτητές σου το κάνεις. Γιατί κανείς άλλος από την επιτροπή δεν ενημέρωσε τα υπόλοιπα φόρουμ αφού εσύ μάστορα ήσουν κουρασμένος;

Θα σας πω κάτι που λένε συνέχεια οι αριστεροί συνάδελφοι και γίνονται γραφικοί. ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΟ Ή ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΜΑΣ ΑΝ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΣ! ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ. Ας ελπίσουμε ότι ήταν μόνο αυτό και ότι η εκδρομή θα κυλίσει ομαλά από δω και πέρα γιατί αν κρίνω το έργο κάποιων μελών της περσινής επιτροπής μόνο κακός θα γίνω. Ευτυχώς η πλειοψηφία στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων.
Ποιος είδε τον ικανοτικό και δεν τον φοβήθηκε

I used to be an adventurer like you.
Then I took a longitudinal reinforcement in the knee.

Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο
Απολαύστε υπεύθυνα...
Άβαταρ μέλους
intelx86
Ιδρυτικό Μέλος

Δημοσίευσηαπό cv07106 » Σάβ, 20 Φεβ 2010 5:30 pm

Δεν σε νομιμοποιεί κανείς να λες τον οποιοδήποτε κόπανο. κόπανε.
cv07106

Δημοσίευσηαπό Καμένος » Σάβ, 20 Φεβ 2010 5:39 pm

manosbar έγραψε:Πραγματικά ρε Καμένος το ότι αναφέρεις συγκεκριμένα ψευτικα επιχειρήματα νομίζεις ότι σε βοηθάει; Όχι μόνο δεν τα λέγαμε ποτέ αυτά, αλλά δεν τα πιστεύουμε κιολας. Έχουμε μιλήσει από κοντά και ξέρεις τι πιστεύω εγώ προσωπικά, απέχουν πολύ από αυτά που γράφεις, άρα δεν είναι σωστό εκ μέρους να βγαίνεις και να λες όμορφα ακουγόμενα ψεματάκια.

Καθόλου ψεύτικα δεν είναι τα επιχειρήματα που προανέφερα.Οι πράξεις σας και πρακτικές σας το αποδεικνύουν.
Δεν αναφέρθηκα στο τι πιστεύεις εσύ συγκεκριμένα αλλά για το διαδίδει πλειονότητα των συνδικαλιστών σας.
Πλάκα μου κάνεις, αν σας άρεσε σαν ιδέα το mqn γιατί δεν το στηρίξατε εξαρχής; Γιατί διαγράψατε την αναφορά στο mqn που έγινε στο site σας;

Οι ιδρυτές του mqn και οι πρώτοι που ασχολήθηκαν με αυτό είχαμε ξεκάθαρα προτείνει σε όλες τις παρατάξεις να παραθέτουν τα πολιτικά τους κείμενα και να συμμετέχουν στην συζήτηση... Γιατί το αρνηθήκατε αυτό;

manosbar έγραψε:Επειδή πρέπει να σκεφτόμαστε πριν μιλήσουμε, θα ήθελα να σου θυμήσω την ενεργή συμμετοχή σου όπως και των περισσοτέρων μελών του mqn στο forum της ΔΑΠ (και μόνο) πριν βρεθεί ένα παιδί σαν τον Νίκο να ξεκινήσει ουσιαστικά το mqn. Και όχι μόνο αυτό, αλλά υπάρχουν τρανταχτά παραδείγματα που επιτίθεστε στο site μας, στοχευμένα ή όχι.

Για ποια παραδείγματα μιλάς;

Συμμετείχα εγώ όπως και άλλοι (όπως και στο site της πασπ) που τώρα γράφουν στο mqn επειδή δεν είχαμε άλλη επιλογή. Ένα φόρουμ για τους φοιτητές της σχολής είναι αναγκαίο και δεν είμαι τόσο κολλημένος ώστε να μην γράφω εκεί απλά επειδή διαφωνώ με τις απόψεις σας και τις πρακτικές σας. Από την άλλη, θα έπρεπε να ντρέπεστε που βάζετε κομματικές λεζάντες σε ένα φόρουμ που θα έπρεπε να είναι μια ανεξάρτητη πλατφόρμα συζήτησης...Από την στιγμή που υπάρχει αυτό το ανεξάρτητο φόρουμ, θα έπρεπε και εσείς να γράφετε εδώ κι όχι να προσπαθείτε να διαφημιστείτε με μη-πολιτικές δραστηριότητες.

@CV, σεβαστή η άποψης σου όμως, κατά τη γνώμη μου τα ιδρυτικά μέλη ή η οποιαδήποτε ομάδα του mqn δεν μπορεί να κρίνει ούτε να επηρεάσει τον χαρακτήρα του mqn. Ο καθένας γράφει "αντιπροσωπεύοντας" μόνο τον εαυτό του...

Το μπλε nick έχει και αυτό προσωπική άποψη :) και πίστεψε με, μετά από όλα όσα έχει υποστεί αυτή η ανιδιοτελής προσπάθεια που στηρίχτηκε και στηρίζεται σε αμέτρητους αφανείς συμφοιτητές, η "οργή" είναι δικαιολογημένη...
42
Άβαταρ μέλους
Καμένος
Ιδρυτικό Μέλος

Δημοσίευσηαπό intelx86 » Σάβ, 20 Φεβ 2010 5:41 pm

cv07106 έγραψε:Δεν σε νομιμοποιεί κανείς να λες τον οποιοδήποτε κόπανο. κόπανε.

Φιλάκι;
φιλακι.bmp
φιλακι.bmp (342.24 KiB) 2412 προβολές

Απολαύστε υπεύθυνα...
Άβαταρ μέλους
intelx86
Ιδρυτικό Μέλος

Δημοσίευσηαπό cv07106 » Σάβ, 20 Φεβ 2010 5:43 pm

α καλά... μιλάμε για σοβαρότητα...
cv07106

Δημοσίευσηαπό merde_conserve » Σάβ, 20 Φεβ 2010 8:21 pm

Φίλε cv07106 πολλή κριτική πετάς στο συγκεκριμένο topic για μας. Δυστυχώς όμως δεν βλέπω τις 7 δημοσιεύσεις σου (που έγραψες αποκλειστικά σε αυτό το topic - αλήθεια συμμετείχες στην κοινότητα πριν;) να επεκτείνονται και σε άλλα topic με παρόμοια θέματα. Δεν σε έβλεπα να σκίζεις τα ιμάτια σου τότε. Οπότε η άποψη σου είναι μάλλον μεροληπτική, και ας το παίζεις "ισορροπημένος".
Εν τέλει αν σε θίγει κάποιος από τους όρους με τους οποίους έχει φτιαχτεί το site, είσαι ελεύθερος να επιλέξεις από που θα ενημερώνεσαι.

Εν γένει το θέμα αυτό δεν έχει πλευρά φιλο-παραταξιακή και αντι-παραταξιακή. Δεν έχει "γιατί στη ΔΑΠ". Σκέφτηκε κανείς γιατί ποτέ κανείς δεν αναφέρθηκε με άσχημα λόγια π.χ για το site της ΠΑΣΠ; Πολύ απλά γιατί αυτό ποτέ δεν έκανε κάποια απόπειρα λογοκρισίας εναντίον μας, ή γιατί ποτέ δεν έριξε και αυτό τη λάσπη του, σε επίπεδο συζητήσεων μεταξύ φοιτητών, ώστε να σπιλώσει την προσπάθειά μας. Το θέμα δεν είναι ιδεολογικό και δεν έχει να κάνει με καμία παράταξη, είναι απλά ένα θέμα στείρου αντι-επαγγελματικού αν θέλετε etiquette όσον αφορά την συμπεριφορά ενός forum και ορισμένων ανθρώπων που ανήκουν σε ένα χώρο εναντίον μας. Δεν θεωρώ ότι κανείς από εμάς δεν είναι αντι-δαπίτης ή εκφράζεται αδικαιολόγητα. Απλά το να βλέπεις την ίδια "πολιτική" από κάποιον εναντίον σου σε κουράζει.

Τέλος, όσο υπάρχουν στο topic για την εκδρομή ΓΑΛΑΖΙΑ γραμματάκια που βρίζουν την παράταξή μου και δεν χαρακτηρίζονται επίτηδες ως spoiler(όπως το παραπάνω), θα μου δώσετε κάθε δικαίωμα να πιστεύω ό,τι θέλω.

Κανεις δεν έβρισε την παράταξή σου. Κάποιοι αναφέρθηκαν απλά στο γεγονός της επιλεκτικής ενημέρωσης. Αυτό δεν πρέπει να γυρναει boomerang όπως λες σε εμάς, πρωτίστως θίγει εσάς. Πίσω από τον καθωσπρεπισμό και τη διπλωματία των καλογυαλισμένων απαντήσεών σας κρύβεται μία πολύ άσχημη συμπεριφορά. Και ας μη φαίνεται αυτό επιδερμικά, και ας είμαστε εμείς στην 'επιφάνεια' οι κακοί που κράζουμε.
CSI computer expert έγραψε:I'll create a GUI interface using Visual Basic, see if i can track an IP Address out of this.

http://www.youtube.com/watch?v=ygB0Zviq ... r_embedded
Άβαταρ μέλους
merde_conserve
Ιδρυτικό Μέλος

Έτος εισαγωγής: 2005

Δημοσίευσηαπό cv07106 » Σάβ, 20 Φεβ 2010 10:08 pm

Το ότι δεν γράφω δεν σημαίνει ότι δεν μπαίνω και δεν διαβάζω. Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να απολογηθώ για τη χρονική στιγμή που επέλεξα να ποστάρω. Να τα σβήσω αν είναι και να αποχωρήσω - αν αυτή είναι η "φιλοξενία" σας. Δεν είμαι μέλος φάντασμα, έχω γραφτεί μήνες στο forum οπότε η επίθεση σου είναι άτοπη.

Αν εξοργίζομαι με κάτι είναι με το κράξιμο σε μια επιτροπή με τεράστια νομιμοποιήση από το έτος μου, που προέκυψε μέσα από δημοκρατικές διαδικασίες. Η δημοκρατία χρειάζεται την αντίστοιχη αντίληψη από όλους καθώς και το σεβασμό στις αποφάσεις της πλειοψηφίας. Χαρακτηρισμοί όπως κόπανοι κλπ δεν νομίζω πως αρμόζουν σε κανέναν και σίγουρα επιστρέφονται όταν απευθύνονται σε άτομα τα οποία συγκέντρωσαν το 60% των συμφοιτητών τους. Τους αδικείτε κατάφορα. Προσωπικά γνωρίζω πολύ καλά τα 2 από τα 3 παιδιά που είναι στην επιτροπή και ανήκουν στη ΔΑΠ, καθώς και τον Δημήτρη, τον ανεξάρτητο υποψήφιο (επειδή δεν έχω τίποτα να κρύψω, αυτούς τους τρεις ψήφισα μάλιστα). Και τα 3 παιδιά, κι ας μην βγήκε ο ανεξάρτητος, προσωπικά τα εκτιμώ και τα σέβομαι όπως και η πλειοψηφία του έτους, και είναι απαράδεκτο ο καθένας να τους κατηγορεί και να τους βρίζει έτσι -σιγά το λάθος! Λες και ο Θωμάς ή και ο harispug -mods στο site της ΔΑΠ, δεν έχουν κατά καιρούς ενημερώσει και σε αυτό το forum για θέματα του 3ου έτους. Χαζή αντιπαράθεση είναι, κόψτε την και ο δύο, δεν τιμά κανέναν να περιμένει ο ένας τον άλλον στη γωνία... Και αμάν πια κόψτε τη ιστορία που σας αδικούν όλοι! τη δουλεία σας την κάνετε καλά? οι φοιτητές μπαίνουν εδώ να ενημερωθούν? τα υπόλοιπα τα βρίσκω πολύ μικρόμυαλα...

Σχετικά με το forum της ΠΑΣΠ, συγνώμη αλλά είναι ένα νεκρό site που συνήθως πληροφορεί και λάθος.
cv07106

Δημοσίευσηαπό intelx86 » Σάβ, 20 Φεβ 2010 10:27 pm

Τα ποσοστά προτίμησης δε μου λένε τίποτα, όπως και τα ποσοστά των κανονικών εκλογών. Εμένα αυτό που μου 'μεινε είναι ότι είναι 5 άτομα στην επιτροπή και κανένα δε μπήκε να ενημερώσει... Δηλαδή κάποιον πολιτικό ή καθηγητή ή άνθρωπο γενικότερα δεν τον έχεις πει ποτέ κρετίνο ή κόπανο, μόνο και μόνο επειδή συγκέντρωσε κάποια στιγμή στη ζωή του ένα μεγάλο εκλογικό ποσοστό; Σου επαναλαμβάνω: από την περσινή εκδρομή μόνο 2 μέλη της επιτροπής βρήκα άχρηστα και χωρίς λόγο ύπαρξης, ο ένας μάλιστα και προκλητικός. Από τα υπόλοιπα 4 (6 στο σύνολο) έμεινα κατευχαριστημένος και θεωρώ ότι ανταποκρίθηκαν, σε όλες τις πτυχές τις εκδρομής, με επιτυχία. Όμως, με το να μην αναγνωρίζεις το σφάλμα της φετινής επιτροπής δεν πείθεις πλέον κανένα.

Απολαύστε υπεύθυνα...
Άβαταρ μέλους
intelx86
Ιδρυτικό Μέλος

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Γενικές Συζητήσεις

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες