Να ρωτησω κατι? απο την 4η και την 5η σειρα εχουν γινει ολες οι ασκησεις? στο δικο μου τμημα εχουμε κανε μια ασκηση απο καθε σειρα και συγκεκριμενα η 3 απο την 4η και η 2η απο την 5η.Μπαινουν τετοιες ασκησεις η ειναι σημαντικοτερες απο τα αλλα κεφαλαια?
νομίζω ότι κάποιος έφτανε εύκολα στο 5 ,απο κει και πάνω ήθελε προσπάθεια. πάντως η προσέλευση δεν ήταν μεγάλη .το σχολίασε και ο κ.Μπουκοβάλας αυτό και μάλιστα όταν μπήκε στην αίθουσα μας συνεχάρη που ήρθαμε!
Ξες τη σημαίνει αυτό,Gerber...Σεπτμβριανα αντί-ποινα...!
Δεν υπάρχει δρόμος που δεν μπορούμε να χαράξουμε Δεν υπάρχει φορέας που δεν μπορούμε να οπλίσουμε Δεν υπάρχει Υ.Α. που δε μπορούμε να ελέγξουμε Δεν υπάρχει πρανές που δε μπορούμε να αντιστηρίξουμε
Καλησπερα παιδια και καλη εξεταστικη να χουμε...Οσον αφορα τα εδαφη η υλη για τον σεπτεμβρη ειναι η ιδια με αυτη που γραφεται στο site??Θεωρεια ειναι προτιμοτερο να διαβασουμε απο το βιβλιο του μπουκουβαλα η απο γκαζετα?Επισης οσον αφορα την μια μοναδα απο το εργαστηριο,τι μπορει αυτη να αφορα καθως το φυλαδιο που μας εδωσαν αποτελειται απο καποια μηχανηματα και διαγραμματα δοκιμων.Ευχαριστω.
Συνεδελφοι ειμαι μεγαλυτερο εξαμηνο και την εβδομαδα που ειναι τα εδαφη εχουν πεσει και αλλα μαθηματα μαζι....μπορει να με κατατοπισει καποιος πως θα διαβασω, γιατι πρεπει να ξεκινησω απο τωρα...