Ενημερώση κάθε 15 δευτερόλεπτα
Τεχνική Υδρολογία (2009-10)
Συντονιστής: University Editors
-
Ingeniero_civil
- Έτος εισαγωγής: 2006
Re: Τεχνική Υδρολογία (2009-10)
Τώρα κοιτάω τη 2η άσκηση, δεν είναι ίδια με την περσινή; Για τα νούμερα δεν είμαι σίγουρος αλλά νομίζω την έχω ξανακάνει!
Αν δε θελήσεις όταν μπορέσεις, δε θα μπορέσεις όταν θελήσεις..
-
ingenieurin26
- Επίτιμο μέλος
- Έτος εισαγωγής: 2007
Μάλλον ίδια είναι, εγώ έχω κάνει το 1ο ερώτημα και μου βγήκαν ίδια νούμερα
-
Ingeniero_civil
- Έτος εισαγωγής: 2006
Καταραμένο format που δε μου άφησες την περσινή άσκηση! Τώρα πρέπει να την ξανακάνω..

Αν δε θελήσεις όταν μπορέσεις, δε θα μπορέσεις όταν θελήσεις..
Οι ασκήσεις αυτές έχουν καμιά σχέση με τα θέματα που πέφτουν ή καθόμαστε και παιδευόμαστε απλά για να πάρουμε ίσως μια μονάδα;
-
γάντι του μποξ
- Επίτιμο μέλος
Αρκετές δεν έχουν καμιά σχέση με τα θέματα αλλά αυτές στο Μοναδιάιο Υδρογράφημα και αυτές με τα Στατιστικά και τις Όμβριες Καμπύλες είναι παρόμοιες με θέματα που μπορούν να πέσουν. Ειδικά αυτές του Μοναδιαίου Υδρογραφήματος!!
να σας ρωτησω κατι. επειδη στις ασκησεις που πηγα να λυσω μεχρι τωρα δεν με βοηθησε καθολου η ματινα- ισως και να με μπερδεψε, αυτο το μαθημα διαβαζεται απο ματεωες η ειναι περιττες?
-
taliampes
Την ασκηση 2 μπορουμε να την παραδωσουμε και την δευτερα οπως ειχα γινει και με την 1?ευχαριστω
-
ingenieurin26
- Επίτιμο μέλος
Κατά σύμπτωση ρώτησα σήμερα τον κ. Μαμάση για τις προθεσμίες. Από τη στιγμή που έχει δημοσιευτεί στο internet η λύση ούτε καν της άσκησης 1, γίνεται κι αυτή δεκτή ακόμα, οπότε χαλαρά για τη 2
- merde_conserve
- Ιδρυτικό Μέλος
- Έτος εισαγωγής: 2005
παιδιά όχι ματίνες σε αυτό το μάθημα. Η προσωπική μου άποψη είναι ότι τα λέει αλλιώς και σε μπερδεύει. Εφ'όσον είναι καλή η διαρρύθμιση των τμημάτων και γίνονται πολλές ασκήσεις, πηγαίνετε τουλάχιστον στις ασκήσεις κ είσαστε καλυμμένοι. Μεγάλη προσοχή και διάβασμα στις ασκήσεις του Μοναδιαίου Υδρογραφήματος (classic θέμα) καθώς και στα στατιστικά, που εκτός ίσως λίγο στη Ματίνα, δεν θα τα βρείτε αλλού να τα διαβάσετε εκ των υστέρων. Επίσης στο τέλος στις όμβριες, που τις πετάει στα γρήγορα, αλλά το θεματάκι του δεν παραλείπει να το βάζει κάθε χρόνο.να σας ρωτησω κατι. επειδη στις ασκησεις που πηγα να λυσω μεχρι τωρα δεν με βοηθησε καθολου η ματινα- ισως και να με μπερδεψε, αυτο το μαθημα διαβαζεται απο ματεωες η ειναι περιττες?
Από στατιστικά και όμβριες φεύγουν όλοι και κόβονται. Αν έχεις κατανοήσει καλά ασκήσεις έφυγες και για βαθμό.
http://www.youtube.com/watch?v=ygB0Zviq ... r_embeddedCSI computer expert έγραψε:I'll create a GUI interface using Visual Basic, see if i can track an IP Address out of this.
-
ingenieurin26
- Επίτιμο μέλος
Στη δημοσίευση της 1ης Άσκησης προστέθηκε η λύση.
Η προθεσμία για την παράδοση ασκήσεων λήγει όταν ανέβει η λύση τους στο site του μαθήματος
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή την δημοσίευση.