Σήμερα μοιράστηκε το πρόγραμμα μαθημάτων που θα ακολουθήσουν οι καθηγητές. Απλά δεν είμαι σίγουρος πόσους θα τους ενδιαφέρει, καθώς σήμερα στο μάθημα ήμασταν περίπου 10 άτομα, εκ των οποίων αρκετοί δεν θα επιλέξουν να το δώσουν τελικά...
Μπορεί κάποιος που εχει παρακολουθησει το μαθημα να δωσει κάποιες παραπάνω πληροφοριες σχετικα με την δομή και το επίπεδο δυσκολίας του;;ακόμη, πρόκειται για σημαντικες γνώσεις ή απλα θεωρητικές πληροφοριες που αναπληρώνονται σε μετεπειτα μαθήματα και συνεπως δεν συντρέχει λογος επιλογης του εν λογω μαθήματος;;
Ετσι νιωθω περηφανος για το ετος μου!!! Εχουμε αναγαγει το μαθημα επιλογης του εξαμήνου στο σπουδαιότερο θέμα συζητησης των ημερών... Είμαστε άξιοι φοιτητές!!!
akis:-Πάμε για καφέ; lybe:-Περιμένεις λίγο να πάω τα δίδακτρα στη Γραμματεία; akis:-ΟΚ. Εγώ τα πλήρωσα χτες. Έμαθα θα σε πάρουν στο πρόγραμμα του ΑΚΤΩΡΑ. lybe:-Ναι ισχύει. Καλός ο Μπόμπολας. Δίνει πολλά λεφτά στο ΕΜΠ. Δουλεύει κι η αδερφή μου εκεί. Πληρώνεται 500ευρώ το μήνα. Καλά είναι κι αν είναι καλή δεν θα την απολύσουν του χρόνου όπως μπορούν να κάνουν αλλά θα την κρατήσουν με 700ευρώ.
ευχαριστω akis, θυμομουν οτι καπου ειχε γινει τετοια συζητηση, αλλα δεν την εβρισκα κ νομισα πως ειχε διαγραφει....! Θα μελετησω κ θα επανελθω με τυχον απορίες
Μία απορία για το αυριανό μάθημα(πολύ έγκαιρα την κάνω...) Αν γίνει αυτη η περιλάλητη προφορική εξέταση, ξέρει κάποιος πάνω σε ποια ύλη(από το βιβλίο που πήραμε) αναφέρεται????
εγω πιστεύω θα κανει απλες ερωτησούλες και περιγραφικά και αν τα ζητήσει λεπτομερώς θα του πούμε την αλήθεια ότι δεν τα χουμε διαβάσει (πόσοι θα μαστε ? 5-6 που το δίνουνε? γιατι σιγά οι άλλοι μην έρθουνε χωρίς λόγο)