Idk έγραψε:Καλησπέρα παιδιά, ξέρει κανείς αν υπάρχει κάποιος τρόπος τα pdf από το helios να μην κατεβαίνουν αυτόματα στον υπολογιστή προκειμένου να ανοίξουν; (Δεν έχω ενεργοποιημένη την ρύθμιση από το google)
Clobberella έγραψε:Idk έγραψε:Καλησπέρα παιδιά, ξέρει κανείς αν υπάρχει κάποιος τρόπος τα pdf από το helios να μην κατεβαίνουν αυτόματα στον υπολογιστή προκειμένου να ανοίξουν; (Δεν έχω ενεργοποιημένη την ρύθμιση από το google)
Αν κατάλαβα καλά, κάνε copy link address με δεξι κλικ και όταν θα κάνεις paste στο browser σβήσε από το τέλος του link to ?forcedownload=1
Idk έγραψε:Clobberella έγραψε:Idk έγραψε:Καλησπέρα παιδιά, ξέρει κανείς αν υπάρχει κάποιος τρόπος τα pdf από το helios να μην κατεβαίνουν αυτόματα στον υπολογιστή προκειμένου να ανοίξουν; (Δεν έχω ενεργοποιημένη την ρύθμιση από το google)
Αν κατάλαβα καλά, κάνε copy link address με δεξι κλικ και όταν θα κάνεις paste στο browser σβήσε από το τέλος του link to ?forcedownload=1
Δούλεψε, ευχαιρστώ
asap_ έγραψε:Καλησπέρα παιδιά,
Γνωρίζει κάποιος τι ισχύει για τις διαγραφές φοιτητών στο ίδρυμα;
Αργύρης έγραψε:Υπάρχει περίπτωση να αλλάξει κάτι σχετικά με τη δήλωση περισσότερων μαθημάτων για φοιτητ@ς με cv17 και πρίν; Πέρσι ίσχυε για τους cv16 και πριν όπως για τους cv15 και πριν πρόπερσι. Είναι λίγο άδικο γενικά να υπάρχει αυτό το όριο στα 10 μαθήματα ανά εξάμηνο, όταν μάλιστα έχεις περάσει τα 5 χρόνια σπουδών και προσπαθείς να τελειώσεις όσο νωρίτερα γίνεται.
Επιστροφή στο Γενικές Συζητήσεις
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες