Ποιο μάθημα επιλογής;...

Συντονιστής: University Editors

Re: Ποιο μάθημα επιλογής;...

Δημοσίευσηαπό Darkiz » Σάβ, 13 Φεβ 2021 9:14 pm

sub_Hero έγραψε:
Darkiz έγραψε:

Απο τα τρια που ανέφερες, αν και προσωπικά δεν έχω εμπειρία με κανένα (εκτος απ το τεχνικό δίκαιο που ειχα απαλλαχθεί οταν αλλαξε το πρόγραμμα σπουδών και έγινε επιλογής απο υποχρεωτικό - και δεν χρειάστηκε να το δωσω), με βαση εμπειρίες φίλων μου θα έλεγα πως το gis και το δίκαιο εχουν εξαιρετικά χαμηλές απαιτήσεις ( ισως το gis να ειναι το πλεον λιγότερο απαιτητικό) και τα υδροηλεκτρικά ειναι ενα ακομα τυπικο υδραυλικό μάθημα (συστηματικές ασκήσεις κλπ) που απαιτεί ενασχόληση κατα τη διάρκεια του εξαμήνου. Επίσης θεωρώ οτι ειναι και το πιο ενδιαφέρον απο τα 3.

Ελπίζω αυτό να βοηθάει κάπως.

Και εγω προς το gis ημουν αρχικα.
Αλλα ειδα μετα οτι εχει εργασιες που μετρανε 50% (και μαλλον υποχρεωτικες απ οτι καταλαβαινω).
Οποτε σε ενα εξαμηνο που θα εχω ηδη 5 μαθηματα + 1 εργαστηριο (και που ολα εχουν υποχρεωτικες εργασιες), εχωτην αισθηση οτι το να παρω αλλο ενα μαθημα με εργασια ειναι too much....
Darkiz

Έτος εισαγωγής: 2017

Δημοσίευσηαπό vee » Σάβ, 13 Φεβ 2021 9:18 pm

Στο τεχνικο δικαιο που εχω περασει , απλα μαθαινεις καποιους νομους απ'έξω και διαφορες τεχνικά θεματα και πας και το δινεις . Η παρακολούθηση ειναι σχετικα βαρετή αλλά σου δινει υλικο για το τελος ωστε να μην χαωθείς με το βιβλίο. Ο καθηγητης , αν ειναι ακομα ο Μελισσας, ειναι καλούλης απλά καμιά φορα ειναι λιγο οτι να 'ναι για το τουλαχιστον δια ζωσης μάθημα , γιατι συνεχομενα ελεγε οτι ειχε υποχρεώσεις και ταξιδια.
Άβαταρ μέλους
vee

Έτος εισαγωγής: 2014

Δημοσίευσηαπό Darkiz » Σάβ, 13 Φεβ 2021 10:42 pm

vee έγραψε:Στο τεχνικο δικαιο που εχω περασει , απλα μαθαινεις καποιους νομους απ'έξω και διαφορες τεχνικά θεματα και πας και το δινεις . Η παρακολούθηση ειναι σχετικα βαρετή αλλά σου δινει υλικο για το τελος ωστε να μην χαωθείς με το βιβλίο. Ο καθηγητης , αν ειναι ακομα ο Μελισσας, ειναι καλούλης απλά καμιά φορα ειναι λιγο οτι να 'ναι για το τουλαχιστον δια ζωσης μάθημα , γιατι συνεχομενα ελεγε οτι ειχε υποχρεώσεις και ταξιδια.

Eυχαριστουμε για την ενημερωση. Ο Μελισσας ειναι ναι.
Γενικα, πρεπει να εισαι πολυ καλος παπαγαλος για να το περασεις?
Να μπορεις να αποστηθιζεις κατεβατα? Ή ειναι νορμαλ κατασταση?
Με φοβισε λιγο το ''μαθαινεις καποιους νομους απ'έξω'' που ανεφερες.
Darkiz

Δημοσίευσηαπό Blue_Eyes7 » Κυρ, 14 Φεβ 2021 1:00 am

Το τεχνικό δίκαιο είναι μάθημα που θα σας χρειαστεί για έξω. Επειδή το επάγγελμα έχει εφαρμογές των νόμων το γεγονός να έχεις μια εικόνα και να ξέρεις που κινείσαι είναι πολύ ουσιαστικό. Επίσης ο καθηγητής είναι πάρα πολύ καλός. Του πρότεινα φέτος να μιλήσουμε και για ταυτότητα κτιρίου. Εύκολο μάθημα από τη μία από την άλλη καθοριστικό για τεχνικό γραφείο.
Άβαταρ μέλους
Blue_Eyes7
Επίτιμο μέλος

Έτος εισαγωγής: 0

Δημοσίευσηαπό boneman » Κυρ, 14 Φεβ 2021 2:11 am

Κάποια γνώμη για υδραυλικές κατασκευές -φραγματα για την δυσκολία του μαθήματος και το ποσο δύσκολο είναι να ανταποκριθει κάποιος στο θέμα εξαμήνου .
Γενικά γνώμες για το μάθημα αυτό θα ήταν χρήσιμες
boneman

Έτος εισαγωγής: 2016

Δημοσίευσηαπό ak » Κυρ, 14 Φεβ 2021 3:08 pm

Το "Τεχνικό Δίκαιο" είναι τελικά μάθημα επιλογής του 4ου ή 8ου εξαμήνου? Στην ιστοσελίδα της σχολής το εμφανίζουν στο 4ο εξάμηνο και στο ωρολόγιο πρόγραμμα στο 8ο.
ak

Έτος εισαγωγής: 2019

Δημοσίευσηαπό hornyangel » Κυρ, 14 Φεβ 2021 3:09 pm

Από ΚΕΥ 2 Δομοστατικών τι θα προτείνατε?
Μάλλον τείνω προς Αξιοπιστία και Ανάλυση Διακινδύνευσης Κατασκευών αλλά θα ήθελα τη γνώμη κάποιου που το έχει δώσει.
hornyangel

Δημοσίευσηαπό karn » Κυρ, 14 Φεβ 2021 4:15 pm

Blue_Eyes7 έγραψε:Το τεχνικό δίκαιο είναι μάθημα που θα σας χρειαστεί για έξω. Επειδή το επάγγελμα έχει εφαρμογές των νόμων το γεγονός να έχεις μια εικόνα και να ξέρεις που κινείσαι είναι πολύ ουσιαστικό. Επίσης ο καθηγητής είναι πάρα πολύ καλός. Του πρότεινα φέτος να μιλήσουμε και για ταυτότητα κτιρίου. Εύκολο μάθημα από τη μία από την άλλη καθοριστικό για τεχνικό γραφείο.

Yπαρχει καπου στο mycourses το μαθημα?
Γιατι βγαινει ενα αλλο στο search που λεγεται Στοιχεια Δικαιου και Τεχνικης Νομοθεσιας που εχει να ανανεωθει αρκετα χρονια...
karn

Έτος εισαγωγής: 2016

Δημοσίευσηαπό Blue_Eyes7 » Κυρ, 14 Φεβ 2021 4:17 pm

Αυτό είναι.
Άβαταρ μέλους
Blue_Eyes7
Επίτιμο μέλος

Έτος εισαγωγής: 0

Δημοσίευσηαπό rossi46 » Δευτ, 15 Φεβ 2021 1:19 pm

Ενημερώθηκα από την γραμματεία ότι θα πρέπει να δηλώσω 2 επιλογής των Συγκοινωνιολόγων στο 8ο εξάμηνο( έχω περάσει Δίκαιο, δεν έχω περάσει Τεχνική Γεωλογία). Τι έχετε να προτείνετε από τα υπόλοιπα διαθέσιμα της λίστας;
I'm tired, boss. Tired of being on the road, lonely as a sparrow in the rain. I'm tired of never having me a buddy to be with to tell me where we's going to, coming from, or why. Mostly, I'm tired of people being ugly to each other. I'm tired of all the pain I feel and hear in the world..every day. There's too much of it. It's like pieces of glass in my head..all the time. Can you understand?
rossi46

Έτος εισαγωγής: 2009

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο 8ο Εξάμηνο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες