Διαχείριση Τεχνικών Έργων (2020-21)

Συντονιστής: University Editors

Re: Διαχείριση Τεχνικών Έργων (2020-21)

Δημοσίευσηαπό Archodas » Σάβ, 13 Φεβ 2021 5:56 pm

Εγω πάντως, αν ήμουν καθηγητής πανεπιστημίου, να διδάσκω Διαχείριση έργων, σε τομέα που ειδικεύεται σε μεθόδους οργάνωσης και διαχείρισης, να έχω σπαμάρει οσο κανένας άλλος τους φοιτητές ότι πρέπει να είναι οργανωμένοι και συνεπείς με το μάθημα αλλιώς θα «το λάβω αρνητικά» και εν τέλη να ήμουν ο αρχιτέκτονας αυτής της κλόουν φιέστα που ονόμασα εξέταση, θα τα μάζευα και θα έβγαινα στην σύνταξη να πάρει θέση κανένας πιο σοβαρός ανθρωπος!
Ντροπή και αίσχος, έχουμε δώσει κιάλλες εξετάσεις ηλεκτρονικά, με πολύ περισσότερα άτομα αλλα τόσο ανοργάνωτη και πρόχειρη δεν έχει ξαναγίνει!
Archodas

Έτος εισαγωγής: 0

Δημοσίευσηαπό Kcr565 » Σάβ, 13 Φεβ 2021 6:06 pm

Ramrod έγραψε:Αυτό πρόβλέπεται κάπως από τον κανονισμό εξετάσεων ή πρόκειται για αυθαίρετη θεώρηση;

Εντελώς αυθαίρετα. Και έχει ξανασυζητηθεί το θέμα αν θυμάμαι καλά .
Προσωπικά είχα στείλει μέιλ στον κ.Λαγαρό αναφέροντας και άλλα προβλήματα και ανεπίτρεπτες συμπεριφορές που έγιναν και μέσα στο εξάμηνο και για τις τελικές εξετάσεις. Συγκεκριμένα ρώτησα και για το πόσο νόμιμο είναι να υπάρχουν τέτοιες συνέπειες και απειλές από τον κύριο Παντούβακη.
Μου απάντησε οτι " ευχαριστεί για την ενημέρωση και θα εξετάσει ότι έχει συμβεί ".

Γενικά τραγικά τα πράγματα στην εξέταση.
Θα ήθελα να αναφερθώ σε πολλά προβλήματα, που αρκετά ήδη αναφέρθηκαν :

- Αρχικά ήταν ξεκάθαρο ότι όποιος είχε εκτυπωτη είχε κερδίσει σίγουρα 5+ λεπτά στην εξέταση.

-Το λινκ προφανώς δεν πατιοταν και έπρεπε να το γράψεις εσύ ο ίδιος, και αν πατούσες το ΟΚ στο μύνημα εξαφανιζόταν, εγώ προνόησα προσωπικά και το έκανα screenshot. Αλλα παιδιά το πάτησαν και εξαφανίστηκε. Συγκεκριμενα είχα ήδη αρχίσει να γράφω εγώ τουλάχιστον 3-4 λεπτά και παιδιά να φωνάζουν να ξαναστείλουν το λινκ και ο επιτηρητής να μας λέει περιμένετε δεν το έχω.

- Όταν έχεις μια κυριολεκτικά άχρηστη εκφώνηση 5 σελίδων που πρακτικά είναι το ίδιο σχήμα, και το δεδομένο (συγκεκριμένα το μέσο κόστος 30€/ημέρα) στην 4η σελίδα ενώ το ερωτημα στη πρώτη σελίδα προφανώς κάποιοι το ξέχασαν ! Ή άργησαν να το δουν ! (Όχι εγώ συγκεκριμένα αλλά το άκουσα ).

- Το τσατ να μην είναι ανοιχτό όπως ήταν σε όλα τα υπόλοιπα μαθήματα και προφανώς με το να κάνεις κάθε ερώτηση στα μικρόφωνα στη διάρκεια της εξέτασης γινόταν ακόμα μεγαλύτερο χάος , αντί απλα να απαντάει ο επιτηρητής στο τσατ.

- Όταν σπαταλάς, μια ώρα ΚΑΙ στο να εξηγείς που ακιρβως θέλεις να γραφτούν οι απαντήσεις στο χαρτί σου, και να μην έχεις πει νωρίτερα "παιδιά θα μπούμε από τις 2.20 γιατί θα είναι μια μεγάλη διαδικασία να σας εξηγήσω " και λες ότι η είσοδος πρέπει να γίνει 2.50 τι περιμένεις; Πλήρης ανοργανωσια. Μόνο αυτό έχω να πω . Ντροπή.

Μάλιστα στο τέλος της εξέτασης κυριολεκτικά άκουσα κοπέλα να κλαίει στο βάθος τους τσατ που δεν της φόρτωνε το ανέβασμα του αρχείο και είχε ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΘΕΙ. Και ειλικρινά, πως να ΜΗΝ πανικοβληθει η κοπέλα όταν ο κύριος παντούβακης σου λέει ότι για οποιαδήποτε λόγο δεν υποβάλλεις στο mc και στείλεις email είτε πριν είτε μετά την προθεσμία θα υπάρξουν επιπτώσεις;

Προσωπικά, είμαι ένα άτομο που δεν έχασε ΜΑΘΗΜΑ από το φετινό μάθημα και ήμουν πάντα παρών. Έκανα ένα λάθος και επειδή είχε ήδη σχεδιασμένες τις γραμμές FS και FF τις άλλαξα σύμφωνα με το w μου αλλά τις επίλυση σύμφωνα με αυτόν. Έγραψα 3.5/5 θέματα. Εδώ απλά νεύρα και απογοήτευση γιατί ελπίζω να μην μου κόψει λόγο αυτού του λάθους, διότι τέτοια παράλογα απειλεί να κάνει.
“No one gets left behind, remember?”
Άβαταρ μέλους
Kcr565

Δημοσίευσηαπό BritneySpears » Σάβ, 13 Φεβ 2021 7:52 pm

μουχαλασετοspace έγραψε:Διαβάζοντας τα σχόλια χαίρομαι που στη σχολή υπάρχουν τόσο καλόπιστα παιδιά, χωρίς ίχνος ειρωνείας. Πραγματικά πρέπει να είσαι πολύ καλοπροαίρετος σαν άνθρωπος για να περιμένεις από τον Παντουβάκη συμπεριφορές που σχετίζονται με σοβαρότητα, επιείκεια και λογική.

:lol: :lol: :lol: λολ
Άβαταρ μέλους
BritneySpears

Έτος εισαγωγής: 2017

Δημοσίευσηαπό bt21 » Σάβ, 13 Φεβ 2021 8:01 pm

Kcr565 έγραψε:Μάλιστα στο τέλος της εξέτασης κυριολεκτικά άκουσα κοπέλα να κλαίει στο βάθος τους τσατ που δεν της φόρτωνε το ανέβασμα του αρχείο και είχε ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΘΕΙ. Και ειλικρινά, πως να ΜΗΝ πανικοβληθει η κοπέλα όταν ο κύριος παντούβακης σου λέει ότι για οποιαδήποτε λόγο δεν υποβάλλεις στο mc και στείλεις email είτε πριν είτε μετά την προθεσμία θα υπάρξουν επιπτώσεις;

Πάνω σε αυτό το συμβάν, θέλω να προσθέσω πως ενώ κάποιοι επιτηρητές και συνεξεταζόμενοι προσπαθούσαν να βοηθήσουν τη κοπέλα με συμβουλές και οδηγίες, η απάντηση του κ. καθηγητή ήταν "άστο 2 λεπτά και πήγαινε μια βόλτα". Άφηνε μια ωραία επίγευση της όλης εξέτασης..
bt21

Δημοσίευσηαπό SoFo » Σάβ, 13 Φεβ 2021 9:14 pm

Μην τα λέτε αυτα γιατι μπορεί να παρεξηγηθεί οπως πέρυσι και να βγάλει τα αποτελέσματα τον ιούνιο...
Άβαταρ μέλους
SoFo

Δημοσίευσηαπό sub_Hero » Σάβ, 13 Φεβ 2021 9:33 pm

SoFo έγραψε:Μην τα λέτε αυτα γιατι μπορεί να παρεξηγηθεί οπως πέρυσι και να βγάλει τα αποτελέσματα τον ιούνιο...

Πέρυσι αγορίνα είχαμε δικαστήρια και δεν ανέβαιναν τα θέματα.... βέβαια και φέτος θα μπορούσαμε να χουμε, με αυτά που διαβασα παραπάνω, αλλα αμαρτία ειναι και φέτος να μάθουμε αποτελέσματα το Πάσχα.....ασε που αργεί φέτος.
με τη μανασ την εκη
Άβαταρ μέλους
sub_Hero

Έτος εισαγωγής: 2013

Δημοσίευσηαπό rossi46 » Σάβ, 13 Φεβ 2021 10:08 pm

συνάδελφε αυτό περί Σεπτεμβρίου το είχε δηλώσει ο κύριος Παντουβάκης.
I'm tired, boss. Tired of being on the road, lonely as a sparrow in the rain. I'm tired of never having me a buddy to be with to tell me where we's going to, coming from, or why. Mostly, I'm tired of people being ugly to each other. I'm tired of all the pain I feel and hear in the world..every day. There's too much of it. It's like pieces of glass in my head..all the time. Can you understand?
rossi46

Έτος εισαγωγής: 2009

Δημοσίευσηαπό karn » Σάβ, 13 Φεβ 2021 10:36 pm

SoFo έγραψε:Μην τα λέτε αυτα γιατι μπορεί να παρεξηγηθεί οπως πέρυσι και να βγάλει τα αποτελέσματα τον ιούνιο...

Δεν τα λεμε ουτε για να παρεξηγηθει ουτε για να τον πικαρουμε.
Η εξεταση αν και pass-fail ηταν αποτυχια.
Αν δεν ηταν τοτε ας φωναξουμε καποιον που κανει phd σε αυτα να μας τα λυσει σε 80 λεπτα με τη φασαρια απο τα ηχεια και.....
αφου πρωτα τον βαλουμε να λυσει εναν κυβο rubik 3Χ3 που θα του δινει τα δικα του νουμερα :lolno:

Απλα καποια στιγμη φοιτητες αλλα και διδασκοντες πρεπει να κανουμε την αυτοκριτικη μας....
karn

Έτος εισαγωγής: 2016

Δημοσίευσηαπό rossi46 » Σάβ, 13 Φεβ 2021 10:54 pm

και ίσως τότε να σταματήσει η όλη αυτή υποτίμηση προς τους φοιτητές, γιατί με προσβάλλει ιδιαίτερα από ανθρώπους που εκτιμώ και σέβομαι και δεν υποτίμησα πότε όχι μόνο για το διδακτικό τους κομμάτι αλλά και το ερευνητικό,λες και όλοι στο ίδιο καζάνι της αντιγραφής βράζουμε.
I'm tired, boss. Tired of being on the road, lonely as a sparrow in the rain. I'm tired of never having me a buddy to be with to tell me where we's going to, coming from, or why. Mostly, I'm tired of people being ugly to each other. I'm tired of all the pain I feel and hear in the world..every day. There's too much of it. It's like pieces of glass in my head..all the time. Can you understand?
rossi46

Έτος εισαγωγής: 2009

Δημοσίευσηαπό Ramrod » Σάβ, 13 Φεβ 2021 10:58 pm

rossi46 έγραψε:συνάδελφε αυτό περί Σεπτεμβρίου το είχε δηλώσει ο κύριος Παντουβάκης.

Αν απαντάς σε εμένα, δεν καταλαβαίνω τί πάει να πει "το είχε δηλώσει ο κ. Παντουβάκης". Δηλαδή, θα γράψεις τον Σεπτέμβριο γραπτό άρτιο, που με αντικειμενικά κριτήρια πρέπει να αξιολογηθεί με προσβάσιμο βαθμό και δε θα τον πάρεις επειδή.........;
Άβαταρ μέλους
Ramrod

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο 7ο Εξάμηνο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες